پاسخ : نامه عاشـــــقانه غضنفر به دوست دختــــرش !!!
سلام به همه ی دوستان....می بینم که نامه عاشقانه-صادقانه غضنفر همه رو درگیر کرده،زیاد جوش نیارید دوستان،مخصوصا آقا پسرایی که حرفام بهشون برخورده،شما خوب ما هم خوب،الان مشکلی دیگه نیست ؟ همه راضین؟
پسرا بلدن نامه عاشقونه بنویسن اما
موردش گیر نمیاد پس تنها در همین حد قناعت میکنند و غضنفر را مامور می کنند[khande][khande][khande][khande]
[khande][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid]
عالی بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NameEly
ابجی صادق باش [nishkhand] ماشین نمی خواین هااااااااااااااا ؟؟
بنزین ؟؟؟؟ گرونی ماشین ؟؟؟؟
شما خانوم ها با تاکسی برید [taajob]
خانوم ها حداقل صادق نیستید دروغ که نگید دیگه [nishkhand]
خدا وقتی مرد را افرید بهش گفت تو اینجوری تنها بری زمین خیلی حال میکنی بزار یک سوهان روح هم کنارت درست کنم که زیادی حال نکنی [nishkhand][tashvigh]
نه ، جدی گفتم !
دروغ چرا ، چشمم که به ماشان های خوشکل میوفته (مخصوصاً این بنز کروک) میگم اخی چیقده خوچکله ! آره خو ، بعضی وقت ها میگم چی میشد ما هم داشتیم !
ولی بعدش میگم ایشاالله خدا بهترش رو بهش بده (البته خو بهتر از بنز کروک وجود نداره ) چیه ! خوچکله خو ! [nishkhand]
پولش و داره خو چرا نخره !!!! [shaadi] ما به همین چیزی که داریم راضی ایم داش ( اُه اُه : کلمه لاتی شد : مدیر نبینه [bamazegi])
بنزین گرونه خو !
ولی جدا از شوخی خط بالایی ، اگه داشت بخره خو ، اگه نداشت هم پولش رو جمع کنه ایشاالله یه روزی بخره !
ولی پاستیل بهتره ها ! [bamazegi]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
F a t i m a
نه ، جدی گفتم !
دروغ چرا ، چشمم که به ماشان های خوشکل میوفته (مخصوصاً این بنز کروک) میگم اخی چیقده خوچکله ! آره خو ، بعضی وقت ها میگم چی میشد ما هم داشتیم !
ولی بعدش میگم ایشاالله خدا بهترش رو بهش بده (البته خو بهتر از بنز کروک وجود نداره ) چیه ! خوچکله خو ! [nishkhand]
پولش و داره خو چرا نخره !!!! [shaadi] ما به همین چیزی که داریم راضی ایم داش ( اُه اُه : کلمه لاتی شد : مدیر نبینه [bamazegi])
بنزین گرونه خو !
ولی جدا از شوخی خط بالایی ، اگه داشت بخره خو ، اگه نداشت هم پولش رو جمع کنه ایشاالله یه روزی بخره !
ولی پاستیل بهتره ها ! [bamazegi]
منم می خوام وارد دعوا بشم
از کجا شروع کنم؟؟؟
طرف کیو بگیرم؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
محسن آزماینده
منم می خوام وارد دعوا بشم
از کجا شروع کنم؟؟؟
طرف کیو بگیرم؟؟؟
از نامه غضنفر ! [nishkhand]
طرف حق [sootzadan]
حق را به غضنفر میدم
ولی جرات طرفداری ازش را ندارم[sootzadan]
وااااااااااااااااای چه کردید!!!!!!!![khande][khande][khande]
یکی خلاصه بگه . حال ندارم بخونم[nishkhand] البته اگه اینجا فداکار پیدا شه[sootzadan]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
F a t i m a
از نامه غضنفر ! [nishkhand]
طرف حق [sootzadan]
بیخیاللللللللللللل.
پسره خودش اسکل شده!!!!!!! دختره حتی یه ذره هم بهش محل نداده!!!!!! اون وقت این اینا رو عاشقانه گرفته!