پاسخ : بحث داغ هفته :اهداف و انگیزه شما از عضویت در انجمن نخبگان جوان و فعالیت در آن چیست ؟!؟
اینی که یک کاربر میاد و از پست من تشکر میکنه و من با اون پستم تونستم به اون کاربر کمک کنم و مشکلش حل شده واقعا به من انگیزه میده که هرچی بلدم رو به کاربرا آموزش بدم...
و هدف من از کار کردن تو این انجمن
یکی اینکه انجمن یه انجمن علمیه
دوم اینکه من هدفم از کار تو این انجمن اینه که سطح بحث موبایل تو این انجمن بالا بره و از حالت یکنواختی خارج بشه...
سوم اینکه میام تو اینترنت به جایه اینکه وقتم تلف شه میام هم 4تا چیز یاد میگیرم هم 4تا چیز اگه بلد باشم به بقیه یاد میدم. [tafakor]
پاسخ : بحث داغ هفته :اهداف و انگیزه شما از عضویت در انجمن نخبگان جوان و فعالیت در آن چیست ؟!؟
راستش چون جوان هستم و به هر مطلبی که مربوط به گروه جوان هست خصوصا علم مشتاق شرکت در اون هستم و الان هم خیلی خوشحالم
چون این سایت و به صورت اتفاقی دیدم
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
به نام خدا و با عرض سلام به همه دوستان ايرانيان عزيز در پهنه گيتي هر كجا كه هستيد سلامت و كامروا باشيد.
مسلما وجه تمايز انسان با ديگر موجودات عالم در فطرت خداجوي و ميل به كمال گرايي اوست. هر انساني روزانه با سولات فروان برخاسته از ذهن خويشتن مواجه مي شود كه خوشبختي چيست و در كجاست، راز شاد زيستن چيست .مدينه فاضله كجاست و كجا مي توان ان را يافت. موفقيت چيست و موفق كيست.چگونه مي توان موفق بود و به ديگران هم آموخت تا موفق شوند.بار امانتي را كه اسمان نتوانست كشيد اما انسان ان را به عهده گرفت كدام است و دههاو شايد هم صدهها و هزاران هزار پرسش ديگر .بنابراين به نظر مي رسد كه جويا شدن و بهره مندي از دانش و نظرات عزيزان صاحب راي و انديشه و برخورداري از فيوضات علمي محققان و پژوهشگران گذشته و حال امري محتوم است.
سلام دوست عزيز
اين كه شما علاقه مني خودت نسبت به ياد گيري مطالب بيشتر رو اعلام مي كني بهت كمك مي كنه كه گام به گام در امر اموختن موفق و موفق تر بشي تا اونجا كه يه روزي خودت هم مي توني اموزگار باشي و از لذت تدريس در كنار تحصيل و گفتگو مراوده با انديشمندان لذت ببري.
تنها چیزی که میدونم تو محیط های فرومی پیدا نمیشه علم ه...
همه سرگرم رد وبدل کردن پیغام های درون پروفایلی و پیام خصوصی با یکدیگرن...علم کیلویی چنده
به نام خدا
هدف اینجانب این بود که معلومات خود را به بالا ترین درجه برسانمودر این سایت خوب شرک نمایم[shaad]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
باستان شناس
درود به همه دوستان و مدیران و کاربران
[golrooz]
موضوع داغ هفته :
اهداف و انگیزه شما از عضویت در انجمن نخبگان جوان و فعالیت در آن چیست ؟!؟
مطمنا با سوالات زیر بیشتر میشه متوجه شد
چرا دنیای مجازی( اینترنت) فروم ها تشکیل و هر روز بزرگتر و پیشرفته تر می شود ؟×!!!!...
هدف عضویت در این گونه انجمن ها در چیست ؟
انگیزه و هدف شما در انجمن حاضر (نخبگان جوان) در چیست ؟
و چه اهدافی را در انجمن حاضر دنبال می کنید ؟
عناوین مدیریتی مجازی تا چه حد براتون مهم تلقی میشه ؟
[labkhand]موفق باشید !
یکی از اعضا بهم پیام داد گفت بیام درباره ساخت موتور استرلینگ به بقیه توضیح بدم؛ منم اومدم.
[tafakor]
نظر خاصی ندارم . این موضوع قبلا یادمه تو یه فاروم دیگه راه انداخته بودیم و هرکس یه چیزی میگفت و بیشتر نظرای کاربرها هم جالب بود . همچنین در اینجا هم نظرات واقعا جالبه . امیدوارم واقعا هرکسی که میاد و میره بدون هف نباشه و هدفی هم داشته باشه. از آموزش بگیر تا هر کاری دیگه .... اینا همه هدفه . و کسی که بدون هدف سرشو بندازه پایین و بیاد و بره به نظر من وقت خودشو تلف کرده .
پست عالی بود ، ادمه داده شود ممنون