پاسخ : امپراطوری جوجه های نخبگان
[QUOTE=ستاره ی قطبی;262399][bihosele][bihosele][bihosele][bihosele]پسرم میگویم مادرت ملکه جان کجاست تو از آسمان که به زمین نیامدی [khejalat][khejalat][/Qها پدر خروس ملکه رفته سفر خارج [nishkhand][nishkhand][nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*WIZARD*
شما که خودت کماندو هستی
کی بهتر از شما؟![nishkhand][bamazegi][sootzadan]
من پست طالع بین دربار را به شما میدهم مطابق معنی نام کاربریتان....[labkhand]موافقید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*WIZARD*
ولیعهد نباید بخوابد[taajob] باید به فکر دیگر جوجه ها باشد
ولی کماندو هم میباشی[nishkhand]
چرا پسر شما این همه شغل دارد؟! هم مطرب هم ولیعهد هم ..... ؟![taajob][tafakor]
به این میگویند پارتی بازی از نوع جوجو پارتی[nishkhand]اما در قانون اسمش هست ترفیع با حفظ سمت[nishkhand][nishkhand]
[QUOTE=DjMahdi;262403]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ستاره ی قطبی
[bihosele][bihosele][bihosele][bihosele]پسرم میگویم مادرت ملکه جان کجاست تو از آسمان که به زمین نیامدی [khejalat][khejalat][/Qها پدر خروس ملکه رفته سفر خارج [nishkhand][nishkhand][nishkhand]
خروس خواهر من که عمه ات است می باشد[khande]
به ملکه مرغی من توهین نکن[taajob][taajob][taajob]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*WIZARD*
ولیعهد نباید بخوابد[taajob] باید به فکر دیگر جوجه ها باشد
ولی کماندو هم میباشی[nishkhand]
چرا پسر شما این همه شغل دارد؟! هم مطرب هم ولیعهد هم ..... ؟![taajob][tafakor]
من که اورا ولیعهد نکرده ام در حکومت ما دموکراسی به پاست [sootzadan]به حرفهایش گوش نده کمی توهم دارد از بیتابی دوری ملکه اینچنین میکند[sargije][nishkhand]
مطربی هم که پیشه اش است دیگر چه کنیم[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ستاره ی قطبی
من که اورا ولیعهد نکرده ام در حکومت ما دموکراسی به پاست [sootzadan]به حرفهایش گوش نده کمی توهم دارد از بیتابی دوری ملکه اینچنین میکند[sargije][nishkhand]
مطربی هم که پیشه اش است دیگر چه کنیم[nishkhand]
پدر خروس شما که کلا ما رو با حرفات نابود کردی حیثیت نموند برای پادشاه اینده[nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ستاره ی قطبی
من پست طالع بین دربار را به شما میدهم مطابق معنی نام کاربریتان....[labkhand]موافقید؟
آری موافقم[labkhand]
نقل قول:
به این میگویند پارتی بازی از نوع جوجو پارتی[nishkhand]اما در قانون اسمش هست ترفیع با حفظ سمت[nishkhand][nishkhand]
به حرفهای بابا خروسه توجه کنید[nishkhand][cheshmak]
نقل قول:
مطربی هم که پیشه اش است دیگر چه کنیم[nishkhand] __________________
پس دی جی شما فقط مطربی[sootzadan] پس اینهمه نگویید ما ولیعهد هستیم[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DjMahdi
پدر خروس شما که کلا ما رو با حرفات نابود کردی حیثیت نموند برای پادشاه اینده[nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand]
[kootak]آخر نیامده سودای پادشاهی سر میدهی [negaran]میخواهی امپراطوریم دو روزه فرو پاشد؟به کسی نگو بیا در گوشت بگویم امپراطوری مال خودت خیالت تخت [tamaa]
درود بر شما فعلا خدانگهدار[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ستاره ی قطبی
[kootak]آخر نیامده سودای پادشاهی سر میدهی [negaran]میخواهی امپراطوریم دو روزه فرو پاشد؟به کسی نگو بیا در گوشت بگویم امپراطوری مال خودت خیالت تخت [tamaa]
این است دموکراسی شما؟![taajob][taajob][taajob][taajob]
آری؟؟؟؟؟؟؟؟