شما هم تازه وارد میزینن کههههههههههههه
نمایش نسخه قابل چاپ
شما هم تازه وارد میزینن کههههههههههههه
سلام واقعا اين پست رو براي چي زدن؟موقعي كه علي =pixie اين پست رو ايجاد كرد هدف چي بود الان چي شده؟سلام من......هستم.خوشحالم كه بينتونم..... من قيمه خيلي دوست دارم شما چطور؟وديگر صحبت ها بعد ميره ديگه نه نخبگان جواني يادش مياد نه ديگه چيزه ديگه خوب كه چي؟[soal]بيشتر شبيه مناظره است. متاسفانه كاربران ثابت سايت هم به اين موضوع دامن ميزنن. به غير از اين كه وقت كاربران ثابت سايت رو ميگيره هيچي نداره.[sar dard]اونم با اين وضعي كه تو سايت وجود داره هنوز طرف براي خودش Avatar انتخاب نكرده ...هنوز نميدون تو سايت چه خبره 10 تا پست هم نداده همكار بخش ميشه.خيلي جالبه![hoshdar] هدف از اين پست معرفي استعدادها .توانايي هاو.......است تا همديگر رو خوب بشناسيم و هدفمون تو سايت مشخص بشه واگر نه براي اين مطالبي كه تو اين پست ديدم بايد بريد چت روم.
منمممممم با اینکه همکار و مدیر زیاده موافقممممممممممممممممم.
سلام... من رها هستم . 17 سالمه... رشته ام ریاضیه. عاشق شیمیم... اما دارم زبانو خر خوانی میکنم... و میخوام در آینده استاد دانشگاه بشم. اما استعداد مجری گریم بیسته و... اینا...خلا3 هیچی من،با هم جور در نمیاد!دیگه جونم براتون بگه... همین دیگه! [shaad]از آشنایی با همگی تون، سایتتون، مقاله هاتون، و... خیلی خوشحالم![esteghbal] یا حق[golrooz]
خوش اومدی
سلام به دوستان عزیزم من خیلی خوشحالم که عضو سایت شما شدم امیدوارم بتونم دوست خوبی واستون باشم و دوستای خوبی پیدا کنم.
دلا در عاشقی ثابت قدم باش که در این ره نباشد کار بی اجر
سلام من الیس 15 ساله ام از اشنایی با شم خوشبختم[shaad][khejalat]
خوش اومدی الیس جان
سلام من llهستم 19سالمه معماری میخونم ازاینکه عضو این سایتم خیلی خوشحالم[shademani2][khejalat]
سلام...
مسعود هستم ، یه تازه وارد..