پاسخ : پروژه هاي برنامه نويسي
پروژه بنویسیدکه مشخصات تعدادی دانشجوراگرفته وبتواندبرای آنهاانتخاب واحدواخذکارنامه وضعیت تحصیلی (مشروطی وعدم مشروطی دانشجویی ممتاز)،وضعیت مالی شهریه ،وام دانشجویی وی رامشخص کند.مبلغ شهریه ی ثابت برابر200،شهریه ی واحدعملی20هزار،واحدنظری10هز ارمی باشدمشخصات شامل: نام ونام خانوادگی،نام پدر،کدملی،شماره دانشجوورودی دانشجوی جدیدباشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
لمیا
پروژه بنویسیدکه مشخصات تعدادی دانشجوراگرفته وبتواندبرای آنهاانتخاب واحدواخذکارنامه وضعیت تحصیلی (مشروطی وعدم مشروطی دانشجویی ممتاز)،وضعیت مالی شهریه ،وام دانشجویی وی رامشخص کند.مبلغ شهریه ی ثابت برابر200،شهریه ی واحدعملی20هزار،واحدنظری10هز ارمی باشدمشخصات شامل: نام ونام خانوادگی،نام پدر،کدملی،شماره دانشجوورودی دانشجوی جدیدباشد.
لطفا سوال هاتون را فقط یک جا مطرح کنید.
پاسخ تون داده شد!
دریافت پاسخ
باسلام
نمیشه برنامه رو کدنویسی کنید آخه من برنامه نویسیم زیادخوب نیست وتاسه شنبه بایدتحویل بدم وازهرکس کمک گرفتم کمکم نکرد خواهش میکنم کمکم کنید دوست عزیز
سلام برنامه ای لازم دارم که یک رشته عدد مختلط رو قبول کنه.اطفا کمکم کنید ممنون
سلام اگه میشه این دوتا برنامه رو برام بنویسید به زبان ++C
1.برنامه ای بنویسید که سال و ماه تولد شما را پشت سر هم از ورودی بگیرد وسپس سال را از ماه جدا کند و هر دورا چاپ کند
مثل 7106 وارد کنیم اونم خروجی
saal=71
mah=06چاپ کنه
2.برنامه ای بنویسید که عدد صحیح nرا از ورودی بگیرد واولین مربع کامل بزرگتر ازnرا چاپ کند
خواهشا لازم دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sky.d.e
1.برنامه ای بنویسید که سال و ماه تولد شما را پشت سر هم از ورودی بگیرد وسپس سال را از ماه جدا کند و هر دورا چاپ کند
کد:
#include <iostream>
int main()
{
cout << "Enter please:";
int sum;
cin>> sum;
if(sum<=0 || sum>=10000){
cout<<"Error";
return 0;
}
if(sum%100>0 && sum%100<13){
cout<<"month: ";
cout<< sum%100;
}else{
cout<<"month is invalid";
}
cout<<"\n\r";
cout<<"year: ";
cout<< sum/100;
return 0;
}
----------------------------------------------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sky.d.e
2.برنامه ای بنویسید که عدد صحیح nرا از ورودی بگیرد واولین مربع کامل بزرگتر ازnرا چاپ کند
کد:
#include <iostream>
int main()
{
int n;
cout<<"Enter number:";
cin>>n;
if(n<1)
cout<<1;
for(int i=n+1;true;i++){
for(int j=1;j<i;++j){
if(j*j==i){
cout<<i;
return 0;
}
}
}
return 0;
}
ممنونم لطف کردید ......
واقعا ممنون
ببخشید این برنامه رو توی محیط visual studio 2010
حالا فقط یه using namespace std
بعدinclude iostream بنویسم اجرا میشه ؟!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sky.d.e
ممنونم لطف کردید ......
واقعا ممنون
ببخشید این برنامه رو توی محیط visual studio 2010
حالا فقط یه using namespace std
بعدinclude iostream بنویسم اجرا میشه ؟!!
خواهش می کنم
توی Code::Blocks همین طوری که خودتون گفتید اجرا میشه.
با ویژوال کار نکردم.
باید کار کنه. چون دوتاشون وظیفه اجرای زبان را دارند و متن برنامه هم درسته.
ممنونم دوباره ....
من یه برنامه دیگه م دارم که بلد نیسم
اما گفتم دیگه زیاد میشه نذاشتم ........[soal]
سلام دوباره ببخشید به خدا استادمون اون دوتا سوال که گذاشتم نخواسته بود
اشتباه کردم این دوتا بودن .....
اگه کسی بلده کمکم کنه شرمنده....
از تابع #include
هم نباید استفاده بشه <cmath>
1.برنامه ای بنویسید که یک عدد مثبت را از ورودی بگیرد و هر دو جفت عدد اولی را که مجموعشان برابر با
عدد خوانده شده است چاپ کند (بین اعداد هر جفت یک فاصله خالی و بین هر جفت یک newline باشد )
برنامه میبایست در صورت نبودن چنین جفتی عبارت no such pain found را چاپ کند مثل : ورودی 14 / خروجی :
7 7
311
2.برنامه ای بنویسید که دو عدد a و b را از ورودی بگیرد و sin a را تا مرحله b ام با استفاده ازبسط تیلور
محاسبه کند بسط تیلور سینوس به صورت زیر است ( توجه کنید این بسط برای نقاط حول صفر است .
بنابراین a که به عنوان ورودی میدهید باید در بازه ای به طول اپسیلون حول صفر قرار داشته باشد )
sin x = x -x3 /3!+x 5/ 5!- x7
bache ha man vase dars assembly ye prozhe daram ke bayad 10 ta adad 1bayti ro begire bad bozorgtarin adad ro peyda kone va chap kone..........
kasi mitone behem komak kone??? kheyli vajebe 1bahman tahvilesh bayad bedam
سلام دوست من!
خیلی ساده س!
شما ابتدا باید تو حافظه ت 10 بایت رو به 10 تا عدد اختصاص بدی......
بعد یه شمارنده ی cxتعریف کنی و 10 رو بریزی توش.....
یه چیزی مثلاal....تعریف کنی و یه مقداری مث 0 رو بریزی توش.....
هر بار با استفاده ازcmpبیای و اعداد رو با عدد ریخته شده درalکه در ابتدا همون 0 هستش مقایشه کنی.....
اگر عدد مورد مقایسه بزرگتر از 0 بود با استفاد از دستورmovاون رو بریزی تو al....
این کار رو ادامه میدی تا شمارنده که همون
cxهستش 0بشه(ینی در هر مرحله با استفاده از دستورdec)از cx 1 واحد کم میکنی......
یهloopهم تعریف میکنی که در پایا هر حلقه به سمت backبرگرده....
اگر سوال دیگه ای هم د اشتین در خدمتم...[shaad]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.372
bache ha man vase dars assembly ye prozhe daram ke bayad 10 ta adad 1bayti ro begire bad bozorgtarin adad ro peyda kone va chap kone..........
دوستان عزیز!!!
من سورس ساعت دیجیتالی رو که به تازگی خودم نوشتم رو اگه بخواییدش،میتونید ازم نقل قول کنید تا بعدا که دیدم براتون بذارمش
سلام ..کمک خیلی خیلی فوری[gerye][gerye][gerye]
موضوع پروژم اموزش نرم افزار کریستال ریپورته..هیچ منبعی هم پیدا نمیشه در موردش..کسی مطلبی در مورد موضوع های زیر داره تا کمکم کنه؟
تنظیم صفحه گزارش...مراحل ایجاد یک گزارش...تزیین گزارش...اضافه کردن اطلاعات پیشرفته...اضافه کردن نمودارها به گزارش....فرمول ها...صادر و وارد کردن اطلاعات.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آبجی
- پروژه هشت وزير شطرنج در 92 حالت مختلف
لینک دانلود فایل اجرایی EXE برنامه
DOWNLOAD پروژه N وزیر شطرنج (هوش مصنوعی) - الگوریتم ژنتیک
DOWNLOAD - بازی پازل اعداد PUZZLE به زبان سی پلاس C++
لینک دانلود فایل اجرایی EXE برنامه DOWNLOAD - بازی پازل اعداد PUZZLE به زبان سی C
لینک دانلود فایل اجرایی EXE برنامه DOWNLOAD -پياده سازي كليه روشهاي مرتب سازي
DOWNLOAD
- مثلث خيام پاسكال
DOWNLOAD
- برنامه دانش آموزان : گرفتن اطلاعات و ذخيره - حذف - اضافه گزارش گيري - جستجو - و ...
لینک دانلود فایل اجرایی EXE برنامه DOWNLOAD - لينك ليست
- بازي مار پله
- برنامه فاكتوريل
- حركت اسب شطرنج
- بازي پارانوئيد - پارانوييد Paranoid
لینک دانلود فایل اجرایی EXE برنامه DOWNLOAD
- يك ماشين حساب خطي با در نظر گرفتن پرانتزها
و تقدم عملگرها
- لینک دانلود فایل اجرایی EXE برنامه DOWNLOAD
با سلام شما به این خوبی برنامه نویسی را بلد هستید
من یک برنامه می خواهم که بتواند هر کدام از پایه های میکرو کنترلر را با قرار دادن یک کلید خاموش وروشن کردن مثلا
Dportb:
اینها ها پایه های میکرو کنترلر است من می خواهم که هر کدام از این پایه را به طور جداگانه کنترل کنم
Data &B00000000 , 5 , &B00100000 , 5 , &B01000000 , 5 , &B10000000 , 5 , &B00000000 , 5 , &B10000000 , 5
Data &B11000000 , 5 , &B11100000 , 5 , &B01100000 , 5 , &B00100000 , 5 , &B00000000 , 5 , &B11100000 , 5
Data &B00000000 , 5 , &B11100000 , 3 , &B00000000 , 3 , &B11100000 , 2 , &B00000000 , 1 , &B11100000 , 1
Data &B10100000 , 5 , &B01000000 , 3 , &B10100000 , 3 , &B01000000 , 2 , &B10100000 , 1 , &B01000000 , 1 , &B10100000 , 1 , &B01000000 , 1
Data 0 , 255
باتشکر
سلام دوستان یک کمک خیلی فوری نیاز دارم لطف کنید همکاری نمایید
موضوع برنامه: برنامه بنویسید که نام و نام خانوادگی، معدل و شماره دانشجویی تعداد 100 نفر دانشجو را از ورودی گرفته با استفاده از class,friend این اطلاعات را مرتب نموده معدل های بالای 17 را در خروجی نمایش دهدوهمچنین امکان جستجو و نمایش مشخصات یک دانشجو را داشته باشد
سلام دوستان کسی میتونه پروژه کتابخونه رو به زبان #cرو برام بفرسته به ایمیلم؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آبجی
لیست پیوندی در زیان c به زبان ساده مختصات یک دایره را می گیرد و در لیست قرار می دهد
کد PHP:
#include #include struct circle { int x , y , r; circle *link; }*circlestart; //---------------------------------------------------------------------------- int circleinsert() { circle *ptr; ptr = (circle*) malloc(sizeof(circle)); //creat a memmory for new item ptr->link = NULL; printf("Please Enter x y r seprated by space\n"); int x , y , r; scanf("%d %d %d" , &x , &y , &r); ptr->x = x; ptr->y = y; ptr->r = r; if (circlestart == NULL) //if the list is empty put the new one on the first position { circlestart = ptr; return 0; } circle *p1; p1 = circlestart; while ( p1->link != NULL) //searches for the last item in the list { p1 = p1->link; } p1->link = ptr; return 0; } //---------------------------------------------------------------------------- int circleshow() { if (circlestart == NULL) //if the list is empty { printf("No Circle Excist To Show\n"); return 0; } circle *ptr; ptr = circlestart; while (ptr != NULL) //nevigate all of the list and print it { printf("X: %d Y: %d R: %d\n" , ptr->x , ptr->y , ptr->r); ptr = ptr->link; } return 0; } //---------------------------------------------------------------------------- int circledelete() { if (circlestart == NULL)//if the list is empty { printf("No circles to delete\n"); return 0; } int x , y ,r; printf("Please Enter x y r seprate by space to delete\n"); scanf("%d %d %d" , &x , &y , &r); if (circlestart->x == x && circlestart->y == y && circlestart->r == r) //if the item is in the first position { circle *p; p = circlestart; circlestart = circlestart->link; free(p); printf("deleted\n"); return 0; } circle *ptr , *preptr; ptr = circlestart; while (ptr->link != NULL) // nevigate all the list to find the item and delete it { preptr = ptr; ptr = ptr->link; if (ptr->x == x && ptr->y == y && ptr->r == r) { (*preptr).link = (*ptr).link; printf("deleted\n"); free(ptr); return 0; } } printf("Not Found To Delete\n"); return 0; } //---------------------------------------------------------------------------- void menu() { printf("Please select an item with entering the number of it\n"); printf("1- Creat a new circle\n"); printf("2- Show circles\n"); printf("3- Delete an exicting circle\n"); printf("4- exit\n"); } //---------------------------------------------------------------------------- int main() { int key; do { menu(); scanf("%d" , &key); switch(key) { case 1: circleinsert(); break; case 2: circleshow(); break; case 3: circledelete(); break; case 4: return 0; } }while(1); return 0;
}
سلام میشه کدهابه زبان vbaنوشته شوند؟اگه امکان داره سریع پاسخ داده شودممنون
سلام یه سوال داشتم چطور میشه در مد گرافیکی به زبان اسمبلی در یه محل خاص مکان نما یه متن نوشت؟!
سلام.من میخوام :
5 تا عدد یک رقمی بگیر و مجموعه فاکتوریلشو حساب کن
میشه راه نمایی کنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ΛMłЯФ
سلام.من میخوام :
5 تا عدد یک رقمی بگیر و مجموعه فاکتوریلشو حساب کن
میشه راه نمایی کنید؟
بالا باش.........
سلام به همه خسته نباشید میشه کد این برنامه رو بهم بگین ممنون میشم
برنامه ای بنویسید که رشته ای را از کاربر دریافت کرده تمام کاراکتر های a را حذف کند[negaran]
Design an algorithm to assemble a jigsaw puzzle
سلام ممنونم.برنامه ای که nپشته(stack) همزمان ساپورت کنه(یعنی همون push وpapوinsertوremove,...)- پیاده سازی بالیست-بزبانc++
به برنامه نویس حرفه ای نیاز داریم اگر کسی هست به من ایمیل بزند.