سلام
این کیک یخچالی من
منتظر هنر شما هم هستم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
این کیک یخچالی من
منتظر هنر شما هم هستم
سلام دوست عزیز
روز جمعه خوبی رو براتون آرزو دارم
خانمی من فکر میکنم شما با این طرح کیک یخچالی کمی دست کاربران رو بستید چون اگر موضوع آزاد میگذاشتید منه نوعی هر غذایی که در طول روز وقت برای پختش میزاشتم رو راحت میتونستم پست بزارم ولی رو حساب اینکه کیک یخچالی بایستی طرفدارانی هم در خانواده ها داشته باشه تا یک بانوی ایرانی با مشورت سایر اعضا خانواده مبادرت به تهیه اون بکنه لذا من فکر میکنم این مشکل بقیه دوستان هم باشه و علت اصلی عدم استقبال همینه البته ببخشید قصدم دخالت در مدیریت شما در این مبحث نبود میخواستم یه موقع عدم پاسخ رو دلیل بر بی ادبی یا بی اهمیتی ما ندونید [golrooz]
سلام به علت عدم استقبال شما خانمهای محترم
موضوع ازاداست برای هفته بعد به امیدی که مورد استقبال قرار بگیره[shaad]
- - - به روز رسانی شده - - -
سلام به علت عدم استقبال شما خانمهای محترم
موضوع ازاداست برای هفته بعد به امیدی که مورد استقبال قرار بگیره[shaad]
من هم با بانوی عزیز الماس پارسی موافقم!
در کل ممکنه خیلی از ماها فرصت پخت کیک رو نداشته باشیم!
والبته خب برای خیلی ها هم هزینه بره!
اگه موضوع آزاد می شد خیلی راحت تر دوستان عکس غذاهاشون رو اینجا می گذاشتن و شما هم خیلی زودتر از اینها به نتیجه خودتون می رسیدید!
می تونستید از دوستان بخواهید طرز تهیه غذایی که عکسش رو هم گذاشتن بنویسن تا اینطوری یه کتابچه آشپزی واقعی با تجربیات خانوم های کدبانو داشته باشیم.
بعد بقیه کاربرا نظراتشونو در مورد غذاهای هم می گفتن و دست آخر هم با یه نظر سنجی نفرات برتر در زمینه خود غذا و نحوه تزئینش مشخص می شدن!
با تشکر از اینکه وقتتونو گذاشتید خانوم.
سلام دوست عزیز
دوستان با توجه به اینکه دوستمون فایول از بلند همتی و زحمت خوبی در این مسابقه برخوردار بودند بنده به پست ایشون امتیاز برنده دادم و ایشون رو برنده این مسابقه میدونم
فایول عزیز براتون آرزوی بهترینها رو دارم و تبریک میگم
http://www.golforoush.com/Media/Imag...9306796250.jpg
سلام بانظر شما موافقم مرسی خیلی خوشحال شدم من دوست دارم شماها نظر بدید باعث افتخار منه
ماه رمضون عکس سفره وشب احیا
سلام بانظر شما موافقم مرسی خیلی خوشحال شدم من دوست دارم شماها نظر بدید باعث افتخار منه
از حالا می تونیم عکس غذاهایی که پختیمو بذاریم؟؟؟
مرسی خوشحال شدم برنده شدم
یله باکمال میل
یله باکمال میل
[QUOTE=فایول;481603]سلام بانظر شما موافقم مرسی خیلی خوشحال شدم من دوست دارم شماها نظر بدید باعث افتخار منه
با سلام
پیرو مکالماتی که با فایول عزیز داشتیم که بد نیست شماهم در جریان باشید و نظرات زیباتون رو هم بدونیم ایشون بدلیل عدم استقبال از موضوع کیک یخچالی فرمودند اشکالی نداره مبحث رو ببندند و من در پاسخ با اجازه دوستان پیشنهادی رو عنوان کردم :
که در ذیل متن مکالمه رو براتون گذاشتم و پاسخ فایول عزیز مثبت بود
نه عزیزم چه اشکالی داره شما باید شرایط کاربران رو در نظر بگیری مثلا اگر موضوع کار دستی هم میدی آزاد باشه تا بتونن کم کم
جذب تاپیک بشن انشاالله که کارها روی روال عادی افتاد اصلا بقیه پیشنهاد میدن...
به نظرم از دوستان هم یک نطر سنجی بکنید تازه یک پیشنهاد هم دارم ماه رمضان نزدیکه میتونید برای سفره افطار از دوستان
بخواید تصویر بزارن قطعا در طول ماه رمضان مشارکت برات زیاد میشه گلم
که فایول عزیز با عنوان شب احیا نظرم رو کاملتر کردند
حالا دوستان اگر پیشنهاد دارید بنویسید تا یک تصمیم دسته جمعی بگیریم
با تشکر [golrooz]
من موافقم!
ولی چند روزی تا ماه رمضون داریم و می تونیم تا اون موقع تصاویری از عکسای غذاهای دیگه بذاریم.
سلام به دوستان عزیز
به نظر من نیازی به مسابقه نیست
به نظر من نباید فعلا مسابقه بزارید
چون قصد ما استفاده از تجربه های دیگر دوستان و یادگرفتن تجربیات اونها هست
نظر شما چیه ؟
راستی دوستان چند روز تا ماه رمضان مونده ؟
پس اصلا مسابقه نباشه فقط فقط عکس بزارییم وخودمون نظر بدیم
خب پس اینم عکس شام دیشب که من پختم![khejalat]
ماهی قزل آلا با قارچ و سیب زمینی و هویج سرخ شده.
[IMG]http://uc-njavan.ir/images/ie87v5rnzew3vemob051.jpg[/IMG]
دستور پختم که...
ماهی طعم دار شده با آبلیمو و آب پیاز و نمک و فلفل سیاه رو توی ماهیتابه رژیمی سرخ کردم .برای عطر دار کردنش هم توی ماهیتابه کنارش هویج انداختم.
سیب زمینیو قارچ ها رو هم که سرخ کردم.
اینم که تزئین...حالا نظرتون چیه؟؟[labkhand]
به به شاینی جان چه غذای هوس انگیزی
نوش جانتون به نظر میرسه طعم خوبی هم بایستی داشته باشه
فقط خانمی یک سوال مدت زمان خواباندن ماهی در سس پیشنهادی برای طعم دار کردن چقدر بود ؟؟؟؟؟
و سوال بعدی اینکه آیا هویج ها از قبل نیاز به پخت داره ؟؟؟؟یا خام ریختید؟؟؟؟
چون من معمولا هویج رو با نمک کمی آب پز میکنم و با آبلیمو و شکر طعم دار میکنم و بعد سرخ میکنم.
تزئین غذات حرف نداره دست گلت درد نکنه عزیزم
موفق باشید[golrooz]
به به شاینی جان چه غذای هوس انگیزی
نوش جانتون به نظر میرسه طعم خوبی هم بایستی داشته باشه
فقط خانمی یک سوال مدت زمان خواباندن ماهی در سس پیشنهادی برای طعم دار کردن چقدر بود ؟؟؟؟؟
و سوال بعدی اینکه آیا هویج ها از قبل نیاز به پخت داره ؟؟؟؟یا خام ریختید؟؟؟؟
چون من معمولا هویج رو با نمک کمی آب پز میکنم و با آبلیمو و شکر طعم دار میکنم و بعد سرخ میکنم.
تزئین غذات حرف نداره دست گلت درد نکنه عزیزم
موفق باشید[golrooz]
سلام بانوی گرامی.
ماهی باید به مدت 2 ساعت در این سس بمونه بعد سرخ بشه.
نه نیازی به از قبل پختن هویج ها نیست همین که ماهی رو گذاشتیم هویج هارو هم بندازیم کنارش تا سرخ بشه خوبه.البته بسته به کلفت و نازک بودن قطر هویج ها هم باید دقت کنیم چون اگه نازک باشن و زود بندازیم ممکنه خب بسوزن!!
[QUOTE=shiny7;481631]سلام بانوی گرامی.
ماهی باید به مدت 2 ساعت در این سس بمونه بعد سرخ بشه.
نه نیازی به از قبل پختن هویج ها نیست همین که ماهی رو گذاشتیم هویج هارو هم بندازیم کنارش تا سرخ بشه خوبه.البته بسته به کلفت و نازک بودن قطر هویج ها هم باید دقت کنیم چون اگه نازک باشن و زود بندازیم ممکنه خب بسوزن!![/QUOTE
سلام عزیزم[golrooz]
ممنونم گلم از توضیحاتی که دادی حتما دستور غذا تونو در آینده درست میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم
موفق باشید
سلام رابطه باماهی
می خواهید بوی ماهی بره می توانیددارچین تفت بدید بو ماهی خونه پخش نمیشه
سلام رابطه باماهی
می خواهید بوی ماهی بره می توانیددارچین تفت بدید بو ماهی خونه پخش نمیشه
سلام به همه خانم های گل ببخشید من دیراومدم ازصبح اومدم دارم ازاولین صفحه میخونم تاباهمه آشنابشم چقدسخته چشام دردگرفتن
منم اسمم معصومه رشته تحصیلیم بهداشت کارمند آزمایشگاه موادغذایی(معاونت غذاودارو) هرکی هرسوالی داشته باشه درخدمتم(آخه ماروی همه موادغذایی آزمایش میکنیم که استانداردباشن)
البته فکرنکنیدمن پیرم ها منم چون سن خانما یه رازه فقط میگم 20+....
ورزشکارم هستمو فوتسال کارمیکنم وچندتا مقام کشوریم دارم[cheshmak]
[cheshmak]منم چادریم وبه چادری بودنم افتخارمیکنم
ایشالاعلی آقام شفاپیداکنن
منم چون مادرم ازوقتی من کوچیک بودم مریض بوده ومابچه ها کاراروانجام میدادیم همه کارها رویادگرفتم ودرهرزمینه یکم مهارت دارم(آشپزی،خیاطی،........،)
مرسی ازفایول عزیزبراایجاداین تاپیک[golrooz][golrooz]
سلام بر بانوان ایران زمین نخبه و هنرمند
خسته نباشین
چه غذاها و کیک هایی داریم. به به ماهارو هم موقع نوش جان کردن فراموش نکنین.
التماس خوردن داریم[nishkhand]
سلام [labkhand]
منم دیر اومدم ببخشید[khejalat]
فاطمه هستم 15سالمه و میرم اول دبیرستان.آشپزی رو هم خیلی دوست دارم مخصوصا شیرینی پزی!!!
سعی میکنم عکسای کیک هایی رو که درست کردم بزارم[labkhand]
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
سلام [labkhand]
فاطمه هستم 15سالمه و میرم اول دبیرستان.آشپزی رو هم خیلی دوست دارم مخصوصا شیرینی پزی!!!
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
سلام [labkhand]
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
سلام دوستان
شرمنده ولی من زیاد اشپزی نمیکنم .بلدما ولی وقت نمیکنم .
چیکار کنم ؟خب شب ها هم ما شام درست نمیکنیم بس کی درست کنم؟
من ناراحتم
سلام دوستان
شرمنده ولی من زیاد اشپزی نمیکنم .بلدما ولی وقت نمیکنم .
چیکار کنم ؟خب شب ها هم ما شام درست نمیکنیم بس کی درست کنم؟
من ناراحتم
با سلام خدمت همه
من هم با آشپزی موافقم ولی نکته اینجاست که من آشپزی بلد نیستم [nadidan]
امیدوارم بتونم غذاهای زیادی رو از همه شما دوستان عزیز یاد بگیرم[shaad]
سلام به خانومای خوب سایت
جهت تنوع من یه نوع شیرینی که درست کردم میذارم دستورش هم میگم
خیلی اسون درست میشه و خوشمزس امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد[shaad] بیشتر برای عیدا دررست میکنن ولی ما همیشه داریمش [nishkhand]
شیرینی بهشتی[IMG]http://uc-njavan.ir/images/sguw2umaujug5v38x94n.jpg[/IMG]250گرم روغن جامد10 الی 15 دقیقه تو حرارت 180
250گرم پودر شکر
ارد سفید 300
ارد برنج 100
ارد نخودچی هم 100 گرم
هل یه قاشق چایخوری
خرفه یا پودر پسته برا تزیین
روغن و پودر شکر رو با هم خوب میزنیم با همزن تا قشنگ سبک بشه
بعد هل رو اضافه میکنیم
بعد هر سه تا ارد رو که الک هم کردیم اضافه میکنیم
بعد خوب خوب ورز میدیم و سر اخر هم گلوله های کوچولو قد گردو درست میکنیم میذاریم تو سینی روش مهر میزنیم و خرفه میپاشیم روش و میذاریم تو فر
اگه پودر پسته بخواید بریزید باید بعد ازینکه از فر در اوردید رو شیرینی بریزید
از ساغری هم بابت اون چیپس خوشمزه ممنونم عالی بود[esteghbal]
بازم اگه غذاهای متنوع با سیب زمینی بلدید بگید چون من هراز چند گاهی بدجور دلم خوراک سیب زمینی میخواد[nishkhand]
یه پیشنهاد هم دارم برای کوکو سیب زمینی:
موادش که سیب زمینی آب پز و پیاز و تخم مرغ و ادویه هست
حالا علاوه بر اینها یک مقداری سبزی خشک شده (پودر) هم داخلش بریزید عالی میشه
مثلا شوید یا گشنیز یا شنبلیله یا حتی برگ سیر خشک شده!
هم رنگش عوض میشه هم عطر و طعم خاص و جالبی میگیره
میتونید امتحان کنید[cheshmak]
سلام و صد سلام به خانومای هنرمند و عزیز و دوست داشتنی سایت
بی نهایت ممنونم از پست فایول عزیز و همکاری دیگر دوستان
منم جا داره اول خودمو معرفی کنم و بحثو شروع کنیم
مریم هستم 26 ساله از شیراز و باعث افتخارمه در کنار شما باشم و از وجودتون بهره ببرم[labkhand]
و از معصومه ی گل و نازنین که منو از این پست مطلع کرد نهایت تشکر رو دارم[golrooz][alaghemand]
منم از اول تمام پستای شما رو مطالعه کردم و نخواستم بی بهره بمونم از این همه هنر
از اونجایی که بنده فعلا نت خونه فعال ندارم و نمیتونم عکسای خانگی رو آپ کنم از هنر تک تک شما بهره میبرم و به وقتش از خجالتتون در میام
اما اگر خانومایی که میشناسید رو به این پست دعوت کنید به نظرم بتونیم بهتر و بیشتر از این پست خوب و مفید استفاده کنیم همگی
از دوستای خودتون شروع کنید..
من سخته برام حضور دائمی به خاطر اشتغال و درگیریهایی که دارم اما حقیقتا میشه این پست رو با یه هدف مشخص و جالب ادامه بدیم به جای خوب برسونیم
شما همگی نمونه ی بارز یه خانوم هنرمند و شایسته این اگر اجازه بدین منم پیشنهاداتی بدم واسه بهتر شدن و مرتب شدن روند این بحث
خب فایول عزیز خیلی ممنونم از این تایپیک ارزشمندت چون هم باعث میشه که خانومای سایت با هم آشنا بشن و صمیمیت بیشتری ایجاد بشه هم اینکه میتونیم از ذوق و هنر همدیگه استفاده کنیم [alaghemand]
و اما پیشنهاد من اینه که شما که موضوعی به این زیبایی انتخاب کردین یه مدیریتی داشته باشین مثلا هفتگی موضوعی رو انتخاب کنین و تا پایان هفته هر کسی هنر و تجربه ای که تو اون زمینه رو داشته اینجا به نمایش بذاره تا هم بتونیم موضوع رو بدونیم هم از پراکنده گویی دور بمونیم و گیج نشیم[labkhand]
البته باید بگم از اونجایی که هنرهای دوستان بی نظیر و بی نهایت هستش تو هر زمینه ای میتونیم بحث هایی برای مثال آشپزی و هنر های دستی و تزیینات و ...رو تو هر ماه به بحث بکشیم تا دوستان بتونن موضوع رو دنبال کنند و کسی بی بهره نمونه از بحث هایی که در هفته های قبل مطرح شده[labkhand]
از طرح معرفی هم ممنونم چون واقعا خوبه که دوستانمون رو حداقل در حد یه اسم و سن و شهر بشناسیم "البته اونهایی که مایل هستند به معرفی"
بنده هم به هنر خانه داری بی نهایت علاقه دارم و تو هر کدوم به قول معروف دستی دارم[khejalat]
تو سایر موضوعات هم یه سری از کارهای دستی خودم رو تو ماهای گذشته تو موضوعات مربوطه قرار دادم حتی عکس هامو.. اما متاسفانه با اینکه قول داده بودم عکسهای سفره ی عید امثال رو بذارم به خاطر دسترسی نداشتن به نت نتونستمو شرمنده دوستان شدم[khejalat][khejalat]
در هر صورت به نظرم این تایپیک میتونه همه به دوستای هنرمندمون یه موقعیت برای مطرح کردن هنرشون بده و هم به دوستان دیگه فرصت استفاده و بهره بردن
بازم از فایول جون گلم و همه ی خانوما عزیز ممنونم از اینکه اینجا شرکت کردن و هنرهای زیباشون رو به نمایش گذاشتن[golrooz][golrooz]
[golrooz][golrooz]
نظر شما کاملا درسته
باید یه نظر سنجی بزارییم خانمها این هفته دوست دارن موضوع چی باشه
موضوع این هفته:جای ان خالی میزارم شمابراساس علایق جواب دهید
باتشکر
نظر شما کاملا درسته
باید یه نظر سنجی بزارییم خانمها این هفته دوست دارن موضوع چی باشه
موضوع این هفته:جای ان خالی میزارم شمابراساس علایق جواب دهید
باتشکر
راستی اول ماه رمضان دعا روزها میزارییم
مهمان ویژه هم دعوت میکنیم
راستی اول ماه رمضان دعا روزها میزارییم
سلام به همه دوستان و فایول عزیز
همونطور که قول داده بودم قرار بود تصاویر غذاهامون رو در این قسمت قرار بدیم
من در اینجا تصاویر خورشت کرفس رو تقدیم حضورتون میکنم که در اون به دلیل ایجاد تغییرات سلیقه ای که اعمال کردم هم نامش رو تغییر دادم و هم طعمش ......
امیدوارم مورد پسند عزیزان واقع بشه
عزیزان ممکنه اسم این غذا عجیب باشه ولی من اعتقاد دارم برای پیشگیری از یکنواختی بایستی حتی در هنر هامون از ابداعات و خلاقیت استفاده کنیم که همین کار باعث میشه ما نوآوری و خلاقیت رو در درونمون پرورش بدیم من در تهیه این خورشت دقیقا به سبک خورشت کرفس عمل کردم با این تفاوت که از سبزی قورمه سرخ کرده در فرآیند تهیه این غذا استفاده کردم و مراحل آن تا پایان به سبک همه خورشتها طبخ میشه و با این تغییر نام غذا رو خورشت قورفس نامگذاری کردم
فقط برای طعم مطلوب تر و لعاب بهتر از بسته های طعم دار مگی استفاده کردم (البته هدف تبلیغ نیست)[nishkhand]
ولی من با توجه به اینکه در طعم دار کردن غذا میدونم همه دوستان حساس هستند طبق تجربه های گذشتم این پودر شوری کمتری به غذا میده و طعم رو مطلوب تر میکنه و باعث لعاب هر چه بیشتر غذا میشه
فقط نکته قابل توجه اینکه:
چون معمولا خورشت ها مون رو با گوشت قرمز تهیه میکنیم حتما نمک و چاشنی هامون باید در انتهای پخت اضافه بشه
برای زیبا تر شدن ترکیب طعم ها و رنگ غذا از کمی زعفران که به منظور استفاده تزیین برنج آماده کردیم و مقدار نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی که بهتره در روغن تفت داده و سپس به رب تفت داده شده به میزان لازم آب لیموی تازه اضافه کنیم و پس از جوشیدن رب با آب لیمو به غذامون در انتهای پخت اضافه کنیم که باعث طعم هر چه بهتر غذا میشه
دوستان در انتها پیشنهاد دارم هر کدام از نازنینان که غذایی رو آماده و تصویر رو قرار میدن با طرح سوالاتی که میتونه مباحث جالبی رو ایجاد کنه البته در خصوص همون غذاها مطرح کنند تا بتونیم از تجربیات عزیزان بهره مند شیم
من سوالات امروزم اینه که :
1- برای زیباتر شدن رنگ روغن غذاهایی که پس از جا افتادن غذا اهمیت زیادی بایستی به آن داشته باشیم مثل خورشت قورمه سبزی ،خورشت کرفس،خورشت چاقاله بادام، خورشت گوجه سبز و...... چه پیشنهاداتی دارید؟؟؟؟؟
2-برای ری کردن هر چه بهتر برنج در حالت آبکش چه راهکارهایی را پیشنهاد می دهید؟
3- چگونه میتوانید بوسیله پلو پز از پخت انواع برنج ایرانی یا خارجی سر بلند بیرون بیایید تا برنج شفته نشود؟؟؟؟[khanderiz]
دوستان البته بنده پاسخهامو در خلال پاسخهای دوستان تقدیم میکنم.....
در ضمن دوستانی هم که قبلا زحمت ایجاد پست رو کشیدند میتونند سوالات مربوط به پستهاشون رو با نقل قول از تصویر غذاشون مطرح کنند مثل ماهی خوشمزه شاینی عزیز....
موفق باشید و امید وارم بتونید این غذا رو در جمع گرم و صمیمی خانوادتون نوش جان کنید[golrooz][alaghemand][golrooz]
خورشت قورفس به سبک الماس پارسی
قورفس = (ترکیبی از قورمه و کرفس)
http://uc-njavan.ir/images/xw5k2h5mfpcw6q2ac2a.jpg
http://uc-njavan.ir/images/lo9ve7d6bd4rmnq47c.jpg
[QUOTE=فایول;484063]راستی اول ماه رمضان دعا روزها میزارییم
سلام خانم گل
لحظاتت پر بارعزیزم
خانومی مطالب مذهبی رو اگر در این قسمت قرار بدیم موضوعات پراکندگی پیدا میکنه البته پیشنهاد منه مطالب مذهبی رو در تاپیک های جداگانه میتونیم ایجاد کنیم ...
چون تا جایی که از ظاهر این تاپیک پیداست این تاپیک بیشتر مربوط به خانه و خانه داری میشه
البته دیگر دوستان هم صاحب نظر هستند و نظراتشون ارزشمند .....
با تشکر[golrooz]
من پیشنهاد میکنم برای ماه رمضون غذاهای مناسب افطاری و سحری مخصوصا دسر ها و میان وعده های سبک بین افطار تا سحر که باعث بهتر روزه دار شدنمون میشهنقل قول:
سلام خانم گل
لحظاتت پر بارعزیزم
خانومی مطالب مذهبی رو اگر در این قسمت قرار بدیم موضوعات پراکندگی پیدا میکنه البته پیشنهاد منه مطالب مذهبی رو در تاپیک های جداگانه میتونیم ایجاد کنیم ...
چون تا جایی که از ظاهر این تاپیک پیداست این تاپیک بیشتر مربوط به خانه و خانه داری میشه
البته دیگر دوستان هم صاحب نظر هستند و نظراتشون ارزشمند .....
با تشکر[golrooz]
رو تو این تاپیک قرار بدیم[shaad]
من پیشنهاد میکنم برای ماه رمضون غذاهای مناسب افطاری و سحری مخصوصا دسر ها و میان وعده های سبک بین افطار تا سحر که باعث بهتر روزه دار شدنمون میشه
رو تو این تاپیک قرار بدیم[shaad][/QUOTE]
سلام دوست عزیز
اتفاقا پیشنهاد خوبیه البته در چند پست قبل تر در این خصوص هم صحبت هایی شده و دوستان هم موافقت کردند
من هم با نظر شما موافقم
با تشکر[golrooz]
سلام و شب خوش!
این اولین کیک اسفنجی ایه که من خودم پختم!![nishkhand]
[IMG]http://uc-njavan.ir/images/5obhs3852m3cfneam4fx.jpg[/IMG]
به درخواست الماس جان عزیز خواستم چند تا سوال درمورد این کیک طرح کنم!
اول اینکه:
خوشمزست؟؟[nishkhand][soal][atash]
بعد اینکه برای بیشتر پف کردن کیک چه پیشنهادی دارید؟
چه قالبی مناسب پختن کیک مخصوصا کیکی به حساسی کیک اسفنجی هستش؟
به نظرتون رنگ های خوراکی مورد استفاده در کیک ها ضرری نداره؟
من الان این کیکو سبز رنگش کردم منتها داخلشه و دیده نمی شه!روش رو شکلات تخته ای آب شده ریختم.
راستی شکلات تخته ای هم که به روش بنماری آبش کردم یعنی یه ظرف آب روی اجاق گاز گذاشتم تا بجوشه و وقتی در حال جوشه توی یه ظرف دیگه شکلات تخته ای رو با یه تیکه کوچیک از کره روی اون ظرف آب قرار دادم و گذاشتم با بخار آب ظرف زیری شکلات تخته ای آب بشه.
سلام عزیزم.
برای اینکه رنگ خورشت قورمه بهتر بشه باید سبزیشو کمتر تفت بدید تا رنگ سبزی زیاد تیره نشه.به علاوه به خورشت زعفرون هم بزنید.
اینطوری رنگش بهتر می شه.
برای خورشت کرفس هم اگه نعناع و جعفری می زنید نعناع رو کمتر بریزید تا رنگش بهتر بشه.
برای ری کردن برنج آبکشی هم وقتی برنج داره می جوشه نسبت به مقدار برنج با- پیمانه ای مناسب- آب یخ به برنج در حال جوش اضافه کنید.
به به خانومی شما هنرمند که هستید هیچ کدبانو هم هستید
هزار ماشاالله
حالا میریم سراغ سوالات :
به نظر من برای پف بیشتر کیک می تونید از بیکینگ پودر استفاده کنید یا این که زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنید
بعد در آخر هنگام مخلوط کردن این دوتا رو باهم مخلوط کنید و ... و یک چیز دیگه هم که باید توجه داشته باشید این که ماده ی کیک که آماده هست برای داخل فر گذاشتن رو زیاد نگذارید بیرون از یخچال بمونه
قالب هایی که سطح تماسشون با محیط فر زیاد هست بنا به تجربیات من بهتره
رنگ های خوراکی فکر نمی کنم ضضری داشته باشن
البته تمامی رنگ ها غیر از رنگ آبی که این رنگ جز رنگ های غیر مجاز هست
ممنون بابت کیکتون واقعا عالی بود
و مشخصه که طعمش بی نظیره من با این که نخوردمش قول میدم طعمش عالی باشه [nishkhand]