سلام...[golrooz]
بر خلاف باور عمومي به نظر من:
خودشناسي بايد اول از طبقه ي شناخت از اندازه گليم...
به سمت ايجاد تعادل در درازاي پا حركت كنه...
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام...[golrooz]
بر خلاف باور عمومي به نظر من:
خودشناسي بايد اول از طبقه ي شناخت از اندازه گليم...
به سمت ايجاد تعادل در درازاي پا حركت كنه...
برای خودشناسی آثار مختلفی بیان شده است و انگیزه های گوناگونی خودشناسی را اقتضاء می كند. یكی از عواملی كه خودشناسی را موجه می سازد، متعلق این شناخت است. «خود» به عنوان چیزی كه در «خودشناسی» شناخته می شود، محبوبترین چیز در نزد ماست. هر كس كه به خود علاقه دارد و علاقه به شناخت محبوب امری است فطری. هر انسانی خود را دوست دارد و طبیعی است كه خودشناسی امری مطلوب باشد.
محبت انسان به خود موجب می شود انسان در اندیشه بر آوردن مصالح خویش باشد و بكوشد مفاسد و امور زیان آور را از خود دور سازد. به عبارت دیگر حفاظت از خویش در برابر خطرات و تأمین نیازهای خود به اقتضای محبت به خود امری طبیعی است. از سوی دیگر حفاظت از هر چیز و تأمین نیازها و مصالح هر چیز مستلزم شناخت آن چیز است. هر گاه چیزی را نشناسیم، نیازهای آن و امور زیان آور به آن را نمی توانیم بشناسیم.
محبت به خود فقط با حفظ و نگهداری «خود» ارضاء نمی شود. انسان خود را در بهترین و كاملترین شكل می خواهد؛ یعنی دوست دارد هر كمالی را در خود تحقق بخشد و هرگاه كمالی از كمالات ممكن برای خود را در خود نامحقق یابد، از وضع موجود خود ناراضی می شود و در صدد تكمیل وجود خویش بر می آید.كمال خواهی پایان ناپذیر انسان، در عین احساس فقر و نیازمندی است. پس انسان بر خود لازم می بیند كه كمال ممكن برای خویش را بشناسد تا بتواند در جهت كمال خود گام بردارد و كمالاتی نایافتنی را طلب نكند و به چیزی كمتر از آنچه برای او ممكن است رضا ندهد. شناخت كمال نهایی خود فرع شناخت خود است.
برای رسیدن به كمال، علاوه بر شناخت مقصد، باید مسیر، مركب و سرعت را هم شناخت. شناخت مسیر، مركب و سرعت متناسب با هر موجود، بر شناخت آن موجود متوقف است.
انسان با خودشناسی به کمال میرسه و وقنی ازخودش غافل میشه...به روزمرگی میرسه...وتحولی در خودش به وجود نمیاره...
زندگی ما سراسر تحول درش هست از همه لحاظ ...
در این که آقا ساسان میگن که هرکسی به اندازه ی وسع خودش واقعا درسته...
یه سوال مطرح میکنم :اصلا چرا ماباید خودشناسی کنیم...و باور به خودمون داشته باشیم..؟
منتظر نظرات دوستان هستیم[golrooz]
برای اینکه برای این امر افریده شدیم.برای اینکه هدف ما پرستش است.برای برای تحقق این امر نیاز به شناخت صحیح داریم.
براساس ديدگاه قرآن روح و نفس آدمى از آغاز آفرينش بهره مند از يك سلسله گرايش ها و تمايلات فطرى است؛ مانند «حقيقت گرايى»، «زيبايى گرايى»، «حس پرستش»، «كمال طلبى»، «عدالت خواهى» و...
اما در کنار اینها ما ابزاری داریم به نام عقل و رسولان خدا.
حرکت به سمت کمال هرچند امری فطری است اما نیازمند شناخت و تصدیق مطلوبیت ان دارد.و در اکثر مردم نیازمند بیداری و توجه است.همانطور که یکی از وظایف رسولان خدا بیدار کردن فطرت ادمیست.
با توجه به این مطالب و اینکه انسان موجودی 2بعدی(جسمانی,روحانی) و بعد جسمی فناپذیر ولی بعد روحانی فناناپذیر است و تمام و کمال پس گرفته میشود پس قاعدتا هدف و غایتی در کار است.
و نتیجه اینکه باید مواظب فطرت خودباشیم و به کمک عقل و انبیا روح خودرا رشد دهیم.
در نتیجه ی این مطالب میتوان اینطور بیان کرد که همه ی انسان ها دارای نعمت های بزرگی هستند و تنها انسان است که دارای چنین نعماتی است.ایا این ها برای باور به خود کافی نیست؟
وحید جان شما لطف داری امیدوارم شاگرد خوبی باشم برات
بله ..ممنون هدف از خود شناسی اینه که بفهمیم خودمون کی هستیم...
خب این شناخت صحیح از کجا میاد؟
بله ...فطرت ما رو به خوبی هاست...به خاطر همینه مثلا وقتی گناهی سر میزنه یا کار بدی ...یا هرچیز بد چون با فطرت ما سازگار نیست...احساس بدی داریم...
درسته ...همه ی انبیا وامامان واولیا ...دعوت به خود شناسی میکنن...
درسته...ما اصلا هدف از زندگیمون در این دنیا برای امتحان وازمایشه.. خب تا اینجا خوب بود...ولی از بحث دور نشیم...
دقیقا چرا خداوند به ما این همه نعمت داده به عنوان انسان ...چرا ما احستن الخالقین هستیم...چرا خداوند میگه تعقل کنید؟تدبر کنید...
برای شناخت خودمون وباور کردن خودمون .....
ممنون
ادامه بدین دوستان بحث داره خوب میشه ها
از من تا خدا راهی نیست
فاصله ایست به درازای من تا من …
و در این هیاهوِی غریب …
من ، این من را نمیابم!
شما به من لطف داری عزیزم امیدوارم همیشه بتونم براتون مفید باشم
حاضررررررر
سلام
دوستان قرار بود یکی یه جزوه خلاصه به من بده چی شد پس؟؟؟؟؟؟؟؟[cheshmak]
منم میتونم بیام؟؟؟توی ضمینه های نرم افزار و روباتیک و مکاترونیک میتونم موثر باشم.
سلام
سلام
ممنون از دعوتتون. اگه جا برای عضو جدید دارید؟ من درخواست عضویت تو این کلاس رو دارم.
حاضرم فقط معلوم نشد این کلاس در چه مباحثی هست؟
در ضمن در زمینه های برنامه نویسی تحت وب ، شیر پوینت . تدریس تئوری موسیقی و تا حدودی هم تاریخ فلسفه میتونم کمک کنم
سلام به همگی.....
پس از امتحانا دوباره کلاس رو تشکیل میدیم با کمک خدا ویاری شما...
منتظر اطلاعیه های بعدی باشید...و البته کماکان میتونین موضوع پیشنهاد بدین
خیلی ممنون از یاری شما [golrooz]
منم پایه ام
سلام به همگی دوستان...
خب ما قراره دوباره کلاس رو تشکیل بدیم ....البته با موضوعات خوب وقابل بحث...
بنا براین هست که تا موضوع خوب نباشه کلاس هم تشکیل نشه...
تاریخ تشکیل کلاس...شنبه هفته بعد...ساعت 8 هست
کماکان میتونین نظر بدین
3 موضوع پیشنهادی به این شرحه:
1.خودباوری و راههای رسیدن به آن...چالشها و مشکلات
2.آیا زندگی شما براساس سلایق و هدف شماست؟یا خیر؟
3. نیاز به چه چیزی در خودتان بیشتر میبینید؟آیا به آن رسیده اید؟
نظرسنجی تا جمعه ادامه داره .....ممنون وسپاس[golrooz]
سلام منم توکلاساشرکت میکنم فقط ساعت 8شب باشه 8صبح سرکاریم نمیشه ممنون میشم.موضوع اول به نظرم خوبه به عنوان اولین کلاس
- - - به روز رسانی شده - - -
سلام منم توکلاساشرکت میکنم فقط ساعت 8شب باشه 8صبح سرکاریم نمیشه ممنون میشم.موضوع اول به نظرم خوبه به عنوان اولین کلاس
خواهش دارم...خیلی ممنون بله حتما البته بنده نخبه نیستم..شرایط کلاس و فراهم میکنم نخبه های عزیز سایت دور هم جمع بشن...
خواهش میکنم البته نمیدونم ولی این سایت تمام تلاششو برای نخبه های عزیز انجام میده ...البته همونطور که میدونین این سایت هم مثل بقیه سایتها قوانین و مقررات داره
درزیرسایه قوانین همه کارمیکنن ...البته این مسایل شاید درست نباشه اینجا توضیح بدم وگرنه صحبت زیاده به جای خودش...چون تاپیک ما چیز دیگه ست...
این دونفر زندگی من هستن...یک شرایط خوب ..یک شرایط بد...
خواهش دارم...خیلی ممنون بله حتما البته بنده نخبه نیستم..شرایط کلاس و فراهم میکنم نخبه های عزیز سایت دور هم جمع بشن...
خواهش میکنم البته نمیدونم ولی این سایت تمام تلاششو برای نخبه های عزیز انجام میده ...البته همونطور که میدونین این سایت هم مثل بقیه سایتها قوانین و مقررات داره
درزیرسایه قوانین همه کارمیکنن ...البته این مسایل شاید درست نباشه اینجا توضیح بدم وگرنه صحبت زیاده به جای خودش...چون تاپیک ما چیز دیگه ست...
این دونفر زندگی من هستن...یک شرایط خوب ..یک شرایط بد...
میدونین که اصول گرایی مطلق با نخبه پذیری کلا در تضاد است؟ نظم در بی نظمی رو شنیدین؟ این همان محیط خلاق و نخبه پذیر خواهد بود. عادت به وضع موجود خطرناکترین چیزی است که برا خلاقیت و جود دارد. البته بنده دلایل علمی فراوان برا گفته هام دارم.اگه محیط نخبه پذیر میخواهیم باید اصولی را رعایت کنیم. هر کس که وارد محیطی میشه با خودش تفکراتی را میاره این تفکرات همان خون تازه ای است که به رگهای محیط تزریق میشه و از یکنواختی میاره بیرون البته این افکار نباید آمیخته به ویروس باشد و همین نکته رو میتوان از افکار اون طرف به سادگی فهمید و برداشت کرد و اگر کسی که تازه میاد رو با بعضی اصول ساکت کنیم این محیط به زودی تبدیل به محیط بسته ای خواهد شد که نمیتواند به نیازهای محیط جواب بدهد و خود را با محیط متحول بیرونی سازگار کند پس باید افکاری را که وارد محیطمان می شوند را با کمال میل پذیرا باشیم والا محکوم به عادت خواهیم شد.
چقدیادگیرنده وجودداره اووووووو بزنم به تخته تاحالا این همه پستونخونده بودم جزوه خلاصه بامن من بهترین جزوه رومینویسم.اگه آقامعلم تندتندبگه بازکم نمیارم.ساعت23انقدپست خوندم خوابم گرفت خدارحم کنه به آقامعلم براتصحیح اوراق امتحان.بچه ها واقعاخوشحالم باهمتون آشناشدم
برا یاد گرفتن میام انشاله
سلام به شما دوست خوبم....خواهش میکنم افتخار میدین به ما که شرکت کنین.....بله ایشالا بعد ازنظرسنجی دوستان حتما....اگه رای آورد که چه بهتر....اگرم نه که موضوع بعدی قرارش میدم بدون نظر سنجی....
خیلی ممنون ازتون لطف دارین ....منتظر حضور شما هستیم ....با تشکر و سپاس فراوان و ویژه[golrooz][golrooz]
سلام به همه دوستان
کلاس ما ساعت8 شروع میشه...
موضوع هم این هست:
2.آیا زندگی شما براساس سلایق و هدف شماست؟یا خیر؟
[golrooz]ممنون وتشکر
به نام خدا
باسلام به همه دوستان
خب موضوعمون برای بحث این هست:2.آیا زندگی شما براساس سلایق و هدف شماست؟یا خیر؟
شروع بحث هم مقدمش اینه
در زندگی خیلی مشکلات هست و خب هرکسی تمایلات به چیزهایی داره که ممکنه محقق هم نشه...
آیا زندگی شما بر طبق خواسته ها و سلایق شما پیش میره ؟
آیا برای یک زندگی خوب میتونین این سلایق خودتونو عملی کنین؟
چقد برای سلایق و هدفهاتون تلاش کردین؟
و.........[golrooz][golrooz]
سلام
خب دنیا براساس سلایق ما و با خواسته های ما همراه نیست و ما نمیتونیم دنیا رو اونطوری که خودمون بخوایم بچرخونیم
ولی میتونیم طوری زندگی کنیم که با سلایقمون همراه باشه .....گاهی هنجارها و قواعد جامعه و ... این اجازه رو نمیده که هر خواسته ما محقق بشه
ما یک هدف یا هدفهایی رو در زندگی درنظر میگیریم و در جهت رسیدن بهش تلاش میکنیم ، در این بین موانعی ممکنه به وجود بیاد ، که شاید همون هنجارها و گاها محدودیت ها باشن
ما میتونیم مسیر رسیدن به هدفمون رو تغییر بدیم .....
من وقتی چیزی رو به عنوان هدف قرار بدم ، تمام تلاشمو میکنم تا بهش برسم .... در حقیقت باید هدف رو واقع بینانه انتخاب کرد ، نه خیلی دست نیافتنی ، که از رسیدن بهش ناامید بشیم
در ادامه بازم میگم.....
بااجازه [golrooz]
سلام
ممنون از کلاستون
نه زندگی طبق سلایق و اعتقادات بنده پیش نرفت تلاش هم کردم. به اعتقاد بنده باید زندگی را ساده گرفت و اوامری که خدا داده رو باید همانطور اجرا کرد. اما متأسفانه اطرافیانم مانع بزرگی بودند و آثار این منع رو خود بنده در زندگیم میچشم. و دنبال هدف خودم همچنان هستم برا همین اومدم از دوستان یادبگیرم
سلام
موافق هستم دنیا همیشه با ما همراه نیست و ما توانایی اونو نداریم که همیشه موفق باشیم و به خواسته هامون برسیم
بله دقیقا ما میتونیم طوری زندگی کنیم که سلایقمون تا حد زیاد جاری باشه درش.....بله درسته اینم نکته مهمیه....گاهی این مسایلی که بهش اشاره شد جلوی محقق
شدن خواسته های مارو میگیره...
ممنون بله همیشه خب ما هدق مند حرکت میکنیم...گاها هم بامشکات وسدهایی متداوم روبه رو میشیم
درسته همین نکته ماباید مسیر هدف رو تغییر بدیم ...نه خود هدف ...گاها شده ما به اشتباه خود هدف رو تغییر میدیم یا گم میکنیم...
احسنت دقیقا درسته ما اگه هدفی رو مشخص میکنیم باید تلاش حداکثری داشته باشیم....بله ای کاش میشد دوستان شرکت کنن
خواهش ممنون خانم دکتر....سپاس از شما[golrooz]
سلام به شما
خواهش میکنم ...خوش آمدین
بله خواهش گاهی هم برطبق سلایق ما پیش نمیره....بنده هم بودم و داشتم اینو....بله اصل مهمیه خیلی ممنون اگه ما سخت بگیریم دنیا هم سخت میشه...
این که قطعا ....اوامرخدا اجرابشن ...برای ما درنتیجه آرامشو موفقیت بهمراه داره...
نمیدونم با این موضوع چطوری باید برخورد کرد....اطرافیان اگه خانواده باشن همیشه صلاح میخان ...ولی گاهی اون عزیزان هم مانع میشن ...دقیقا...
بله این خیلی باید مهم باشه که هدف رو ول نکرد و بقولی باید در آخر سر بغلش کرد این یه حرف استاد بنده بود....هیچ موقع یادم نمیره...
خواهش میکنم ممنونم ازت ....[golrooz]