-
پاسخ : بحث داغ هفته :آیا زیبایی،ملاکی صحیح برای انتخاب همسر هست ؟
سلام دوستای گلم
اگه به عنوان ملاک اصلی قراردرنظرباشه نه به نظرمن اصلا قابل قبول نیست
چون اخلاق وایمان ازمهمترین ملاک هاست وزندگی با یک فرد زیبا اما بدون اخلاق واقعا عذاب آوره.
اما چون هریک عمرزندگی هست بای چهره هم دوست داشتنی باشه . وچهره دوست داشتنی همیشه به معنای چهره زیبا نیست .
-
زن مثل لباس ميمونه اكه مناسب نباشه نيتوني توجمع بري ضمنالباس هركسي بايد به تيپ و قيافه وهيكلش بياد پس زنم بايد به آدم بياد ومكمل آدم باشه
-
سلام به همه متاسفانه برداشتی که تو ذهن بیشتر افراد هست مربوط به زیبایی زنه در صورتی که میتون زیبایی مرد هم مطرح باشه واقایون باید خودشان کمی بیایند فکر کنند اگه برای انتخاب انها هم ملاک فقط زیبایی باشه وبخواهند کسی را فقط وفقط برای زیباییش انتخاب ککند درسته
درست یکی از ملاک های ازدواج میتون زیبایی باشه اما نه ملاک اصلی نمیتونه باشه واتفاقا خیلی هم دلخور میشم که کسانی بیایند تمام شایستگیهای یک فرد را نادیده بگیرند وفقط چون زیبایی صدرصد نداره انتخابش نکنند اتفاقی که اطرافم زیاد افتاده ودیدم کسانی را که چه رنجی را تحمل میکند به خاطر این باور غلط
-
سلام :
متاسفانه در نظر بعضی از افراد(مونث و مذکر)زشتیها،زیبا و زیباییها،زشت جا افتاده است و به نظر من این جمله که می گویند:دلت پاک باشه،اصلا صحیح نیست چون ظاهر فرد در جامعه برخاسته شده از غیرت،حیا،دین داری و...اوست.به این سبب نمی توانیم برای یک عمر زندگی به کسی اطمینان کنیم که خودش نیز نمی داند به چه دلیلی این طرز تیپ را انتخاب کرده است.
-
اينجارم سياسيش نكنيد بسه ديگه
-
اول سلام بعد این اینکه این موضوع داخل ذات انسان گذاشته شده که ماها همیشه دنبال پیشرفت و سربلندی باشیم اگه بشه خدا وخرما رو نصیب ما بشه اینکه نمیشه بگیم ما انسانا فقط به دنبال زیبایی هستیم بلکه طبق آرمانهایی که خود انسان واسه خودش تعیین میکنه بعددرسته که هرچیزی به علتی بوجود اومده اما همیشه بایدبه فکر خوبی باشیم و نتیجه اینکه هرکاری که میکنیم باید طبق آرمانهای قوی و اصیل ایرانی باشیم [shaad][golrooz]
-
زیبایی تفکر باعث میشه ظاهر زیبا به نظر بیاد و نقایصش دیده نشه
-
سلام به نظر من یکی از مهمترین ملاکهای ازدواج زیباییه اما همیشه به این فکر میکنم پس اونایی که از زیبایی ظاهری برخوردار نیستند پس چیکار باید بکنن ایا انقدر پول دارن همشون که همه جاشونو عمل کنن یا باید افسوس بخورن تازه دخترا خیلی بیشتر صدمه میبینن بیچاره ها
کی میتونه جواب بده
-
از دوست عزيز fereshte mohammadi مرسي
ولي قشنگ بودن طرفم واسه من از درجه سوم اهميت برخورداره
-
بله تا حدی که در مقایسه اکثریت نرمال باشد
-
سلام
به نظر من مهم سیرت زیباست نه صورت.مهمترین ملاک برای ازدواج هر شخصی خانواده خوب و اصیله و بعد درک و شعور شخص. چون خیلیا رو میشناسم که میگن کاش همسرشون کمی چهره معمولیتر ولی سیرت زیباتری داشتند. تازه خوشگلی دردسره[nishkhand]
-
عزیزم مهم تر از اخلاق خوب صداقته!
-
سلام دوستان من ورودي جديدم-ليلي زيبا نبود وقتي ديدنش به مجنون گفتن اين ليلي كه تو ديوانه شدي مجنون گفت تمام دنياي من ليلي-ميگن زيبايي يك سال اول بعد اون نجابت و علاقه هست كه دو نفر رو با تمام سختي ها كنار هم نگه ميداره به نظر من زيبايي اهميت داره ولي نه به اين معنا كه ملاك اصلي باش يه دوستي به من گفت وقتي فردي رو انتخاب كردي بيا حسن و معايبش رو روي كاغذ بيار ببين كدومش به اون يكي غلبه ميكنه
-
زیبایی ظاهر مهمه میشه گفت 50 درصد
ولی مسائل مهم دیگه هم هست چه بسا افرادی هستند که قیافشون شبیه ماهه ولی یا اخلاقه گندی دارن یا به تعداد موهای سرشون رابطه داشتن ویا افرادی که ظاهر چندان زیبایی ندارن ولی باطن زیبایی دارن
-
موضوع خيلي خوبيه اما من يه كم دير بهش رسيدم،چون همين الآن ثبت نام كردم،دقيقآ خودم همين مشكل رو دارم،كسي ازم خواستگاري كرده كه اخلاق خوبي داره و خيلي دوستم داره خداوكيلي خوشتيپ هم هست اما چهره جذابي نداره،نميدونم چكار كنم،دانشجوي ارشد حقوق تهران هستن،اگه منت بذاريد دوست دارم از كمكتون بهره مند بشم.مرسي[shaad]
-
به نظر من زیبایی شرط لازم بالاخص برای خانمها ست اما شرط کافی برای یک ازدواج موفق نیست
-
هر امکاناتی که در روی زمین هست وسیله ای برای رشد ماست رشد هما ن خوشبختی ست.باید ما در انتخاب خود به تفاوت ها وشباهت ها توجه کنیم تا بهترین را انتخاب کنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kavosh
موضوع خيلي خوبيه اما من يه كم دير بهش رسيدم،چون همين الآن ثبت نام كردم،دقيقآ خودم همين مشكل رو دارم،كسي ازم خواستگاري كرده كه اخلاق خوبي داره و خيلي دوستم داره خداوكيلي خوشتيپ هم هست اما چهره جذابي نداره،نميدونم چكار كنم،دانشجوي ارشد حقوق تهران هستن،اگه منت بذاريد دوست دارم از كمكتون بهره مند بشم.مرسي[shaad]
صورت وزیبایی ظاهری تا یه مدت برا آدم جذاب میشه دیگه خیلی باشه یک سال اوله ولی بعدش یه امر عادی میشه بقیش اخلاق و عشقه که یه زندگی رو پایدار نگه میداره
-
نمیشه گفت مهم نیست چون واقعا برای همه یکی از ملاک هاست اما بیشتر باید سیرت رو دید اونم که نمیشه اخه هر کی رو که تو خیابون ببینی نمیتونی بگی که سیرتش خوبه یا بده
-
salam
faghat mikham beporsam vaghan age taraf zesht bashe ghabolesh mikoni?
be nazare man in 27% ke goftan na aslan melak nist harfe deleshun nist alan 90% afrad avalin melakeshun zibaie
-
زیاد زیبایی ارزشن ندارد[labkhand][labkhand][labkhand]
-
اول سلام میکنم خدمت شما .این جواب شما بسیار اشتباه است.[hoshdar]
-
واقعا چنین طرز تفکری کاملا اشتباهه
-
از قدیم گفتن زیبایی عروس مال مردم نه شوهر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
باستان شناس
درود به همه دوستان و مدیران و کاربران عزیز
[golrooz]
این موضوع مطمنا یکی از اصلی ترین موضوعات داغ همه دوران انسان ها میتونه باشه
ملاکی که طرفداران زیادی رو به گرد خودش در میاورد
و در این هفته به این موضوع می پردازیم
تا از نظرات و ایده ها و ...تمامی دوستان آگاه شویم
و به تدریج ذهنمون روشن بشه
موضوع داغ هفته :
آیا زیبایی،ملاکی صحیح برای انتخاب همسر هست ؟
ملاک زیبایی چقدر در زندگی شما جایگاه دارد ؟
چرا مردان بیشتر به این موضوع گرایش دارند و البته درصدی از خانم ها ..علت در چیست؟
ایا به زیبایی تفکر بها ارزش میگذارید یا به زیبایی ظاهری ؟
روزی زیبایی طرف مقابل از دست برود تصمیم شما چیست در مقابل اون فرد ؟
و کلا هر چی در ذهن شما در مورداین موضوع وجود داره بیان کنید !
-
سلام به نظر من خوشکلی نمیتونه ملاک اصلی باشه اما من فکر میکنم جمال هم خودش میتونه کمال به همراه داشته باشه
-
نمیگم باید تو خوشگلی عین هو پارسا پیروزفر باشه!!!!!!امااگه بد تیپ باشه من شرمنده ی اخلاق ورزشی همگی:اصن نمیتونم تحمل کنننننننننم!!!!![nadidan][nadidan][nishkhand]خوشتلم نبود حداقل قیافه شم دیگه باید به دلم بشینه خو!این که بگم فقط صداقت مهمه دروغ گفتم![nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LOVE GOD
بله هست
به نظر من زیبایی اولین ملاک برای شروع و پایان زندگیست
چهره زیبا گفتار زیبا اخلاق زیبا
سلام
در مورد گفتار و اخلاق زیبا موافقم
ولی زیبایی چهره یه چیز نسبیه یه نفر ممکنه از نظر من زیبا باشه ولی از نظر شما نباشه .
من حدود 2 ماهه که ازدواج کردم و از نظر من همسرم زیبا ترین مرد دنیاس چون رفتارش خیلی خوبه و در واقع چون عاشقشم
اگه عاشق کسی باشی چهرش هم واسه آدم زیبا میشه حتی اگه از نظر بقیه زشت به نظر بیاد
و یه نظر کلی از دید یه زن
مرد باید جذاب باشه نه زیبا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
golden3
پس اگه 1 بخاطر زیاییت در درجه اول بیاد باهات ازدواج کنه بعد براش عادی وتکراری بشی و ترکت کنه,نظرشو قبول میکنی؟
درسته که هم زیبایی باطن مهمه و هم زیبایی ظاهر
اما گاهی نبود زیبایی ظاهر باعث دلزدگی بین دو طرف میشود
و عواقب جبران ناپذیری را به دنبال دارد.
پس زیبایی ظاهر هم در جای خود بسیار مهم است.[golrooz]
-
سلام دوستان
اول بايد ببينيم منظور از زيبائي چه نوعي از اونه:زيبائي چهره يا روح اشخاص
به نظر شخصي بنده تنها چيزي كه به هيچ عنوان و در هيچ جائي از زندگي ملاك نميشه زيبائي چهرست.من معتقدم كه زيبائي ظاهر شايد منجر به يه سري مشكلات بشه ولي ملاك خوشبختي نيست.
اما روح زيبا قلب هارو جوري به هم متصل ميكنه كه مرگ هم قادر به جدا شدن اونا نميشه.به قول يه بزرگي به چيزي كه از دست رفتنيه دل نبند.زيبائي ظاهر هم از جمله همين چيزاست كه با عوامل زيادي مثل پيري،تصادف،مريضي يا خيلي عوامل ديگه از بين ميره.نهايتا اگر هيچ كدوم اينام نشه آخرش مرگ و به خاك سپردنه.مهم معرفت داشتنه قدر شناسيه شعور و فهمه و درك كردن طرف مقابله.ببخشيد دلم پر بود اين آخرش ديگه نفهميدم چي شد.
-
به نظر منم ملاک نیست اما متاسفانه در جامعه کنونی بیشتر از اخلاق، زیبایی مهم شده
-
belakhare bayad kasi ke bahash ezdevaj mikoni ghashangam bashe dige adam har ruz mikhad tu suratesh nega kone khob!! albate saligheiie dige ye nafaro ke man migam khoshgele momkene shoma begi chehrash ghashang nist masalan vali hichvaght nemishe be in ghazie tu rade avval va3 entekhabe hamsar tavajoh kard akhlagh bishtarin ahamiyato dare be nazare man va inke tarafe adam cheghadr az ghodrate dark va sabr barkhordar bashe va maghul fekr kone . hamina dge[nishkhand] bebakhshid farsi nadashtam
-
سلام به تمام دوستان نخبه به خصوص دوستاني كه زيبائي رو ملاك اصلي يا حتي فرعي ميدونن.وظيفه خودم ميدونم خدمت شما عارض بشم كه هنوز روزگار دست بي مهريش به صورتتون نخورده كه بدونيد بدي چيه.
اونموقع نه صورت زيبا به كمكتون مياد،نه بيني عمل كرده،نه لب پروتز شده نه هيچ چيز ديگه اي.تنها چيزي كه در انتها و سختي كنارتون ميمونه و تو شرائط سخت ياور و همدردتون ميشه نه بلاي جون و شيپور بي آبروئي خودتون و خانوادتون معرفت و شعور و درك و عقل و نجابت طرف مقابلتونه.
پس آگاهانه و عاقلانه ازدواج كنيم نه اينكه با ديدن يه چش و ابرو صد دل عاشق بشيم و پا پيش بزاريم.چون خيلي سخته به چيزي كه ميخواي برسي و ببيني نداشتنش چقدر بهتر بود.
خدا براي هيچ كدومتون نياره ولي زبونم لال وقتي آورد تازه ميفهميد دست بي مهري روزگار كه ميگم چيه.
پايدار و پيروز و عاقل باشيد
در پناه حق
ياعلي
-
خدا زیباست و زیبایی را دوست دارد و انسان خواه ناخواه، زیبایی را دوست دارد.در احادیث اسلام زیبایی همسر نیز یکی از ملاکهای انتخاب همسر میباشد اما باید به این موضوع نظری عاقلانه و متعادل داشت و از افراط و تفریط در آن خودداری نمود.
-
با سلام
به نظر من زیبایی نمیتونه ملاک اصلی برای انتخاب همسر باشه ولی میتونه یکی از معیارهای تمایز بین گزینه های یکسان بشه
در کل به نظر من اخلاق از همه این ها مهم تره یعنی اخلاق مهم ترین ملاک باید باشه
اگه چهره به دل شخص بشینه کفایت میکنه نباید حتما بقیه بپسندن که!!!!!
-
سلام .زیبایی ... ، روح انسان هاست که لایق عشق ورزیدن هست ، نه جسم ! چون جسم از بین رفتنیست ولی روح جاوید . عشق حقیقی عشقیست که نه برای ظاهر بلکه برای باطن بخوای ، خیلی سخته که کسی بتونه اون کششی که بین دو جنس مخالف هنگام انتخاب کردن هم به وجود میاد رو تشخیص بده هوسه یا نه به خاطر همینه که اینقد امار طلاق بالاس و طبق امار جهانی فقط پنچ درصد ازدواج ها تکاملی هستش . . .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hosein.Mohammadabdi
سلام به تمام دوستان نخبه به خصوص دوستاني كه زيبائي رو ملاك اصلي يا حتي فرعي ميدونن.وظيفه خودم ميدونم خدمت شما عارض بشم كه هنوز روزگار دست بي مهريش به صورتتون نخورده كه بدونيد بدي چيه.
اونموقع نه صورت زيبا به كمكتون مياد،نه بيني عمل كرده،نه لب پروتز شده نه هيچ چيز ديگه اي.تنها چيزي كه در انتها و سختي كنارتون ميمونه و تو شرائط سخت ياور و همدردتون ميشه نه بلاي جون و شيپور بي آبروئي خودتون و خانوادتون معرفت و شعور و درك و عقل و نجابت طرف مقابلتونه.
پس آگاهانه و عاقلانه ازدواج كنيم نه اينكه با ديدن يه چش و ابرو صد دل عاشق بشيم و پا پيش بزاريم.چون خيلي سخته به چيزي كه ميخواي برسي و ببيني نداشتنش چقدر بهتر بود.
خدا براي هيچ كدومتون نياره ولي زبونم لال وقتي آورد تازه ميفهميد دست بي مهري روزگار كه ميگم چيه.
پايدار و پيروز و عاقل باشيد
در پناه حق
ياعلي
بنام خدای مهربان
از حضور کاربران می شه فهمید بحث، واقعا داغ بوده و ما سر نزده بودیم.
یه نکته هم ما عارض بشیم خدمت این دوست گرامی!
زمان و تجربه است که انسان ها را آگاه می سازه در هر مسیر و انتخابی... و ثابت شده گوش شنوا و انسان نصیحت پذیر متاسفانه کم هست.
پس بگذارید خود زمان مسیر بهتر را نشونمون بده که اینطوری خیلی هم می چسبه با تمام تلخی ها و بی مهری هاش.
در ضمن خدا بهتون صبر بده.
-
با سلام
اگه بگم زیبایی اصلاً مهم نیست دروغ گفتم ولی زیبایی ظاهر در برابر زیبایی سیرت و اندیشه افراد کمرنگ میشه، ما آدمها در گذر زمان به چهره همدیگه عادت میکنیم تا حدی که دیگه شاید خیلی متوجه ظاهر اطرافیان نزدیکمون نشیم ولی چیزی که با هم بودن رو همیشگی میکنه زیبایی اخلاق و تفکر افراد هست که باعث میشه ما به آرامش و احساس درک متقابل برسیم، زیبایی صورت هدیه ای از جانب خداست که ممکنه اون رو در زمانی کوتاه از بنده اش بگیره، پس ملاک کاملی برای یک انتخاب همیشگی نیست.امیدوارم که همه ما در عمل هم همونطوری باشیم که در گفتارمون هستیم.
-
-
چه کار بیهوده ای است اثبات دوست داشتنمان......
چرا که دوستمان دارند ........
وقتی که دوستشان نداریم......!!!!!!