من با هواپیمای شخصیم مبامممممممممممممممممممممم ممممممممم[nishkhand][nishkhand][nishkhand]
نمایش نسخه قابل چاپ
من با هواپیمای شخصیم مبامممممممممممممممممممممم ممممممممم[nishkhand][nishkhand][nishkhand]
سلام میگن دعای خیر آدما واسه آدمای دیگه خیلی تاثیر داره!
منم از خدا میخوام که هر چه زودتر آقا رهام(داداشی) شفا پیدا کنه واز بیمارستان مرخص بشه.
من هم خیلی دوست دارم دوستان عزیز انجمن نخبگان رو ملاقات کنم انشاالله خدا قسمت کنه
تا من هم بیام.
به امید دیدار.[golrooz]
سلام منم میام. [esteghbal][cheshmak]
فقط یه سوال [soal] ساعت خواصی باید بیایم یا نه هر کی هر ساعتی خواست بیاد بیاد؟![tafakor]
با سلام خدمت تمامی مدیران و کاربرانی که جهت شرکت در قرار ملاقات عمومی مدیران و کاربران سایت اعلام آمادگی کردند.
ما سعی می کنیم در این قرار ملاقات عمومی به همه خوش بگذره و کسی دست خالی نره ...
اما هدف از این قرار ملاقات عمومی سالانه تشریح فعالیت های آینده ی سایت ، شناخت بیشتر دوستان از نزدیک و شنیدن پیشنهادات و انتقاد های تمامی دوستان از نزدیکه ...
امیدوارم همه ی با انرژی هر چه بیشتر در روز قرار ملاقات عمومی که در پست اول مشخص شده ببینم.
همه ی دوستان توجه کنن که حتما راس ساعت 2 سر قرار ملاقات باشن.نقل قول:
سلام منم میام. [esteghbal][cheshmak]
فقط یه سوال [soal] ساعت خواصی باید بیایم یا نه هر کی هر ساعتی خواست بیاد بیاد؟![tafakor]
درسته دیرتر بیاین کسی شما رو جریمه نمی کنه ولی خب برخی از دوستان معمولا کمتر پیش ما می مونن و برای همین لذت دیدار دوستانه با این عزیزان رو حتما از دست خواهید داد.
برای هماهنگی بیشتر به زودی شماره تماسی رو در اینجا قرار میدم که فقط در روز قرار ملاقات عمومی روشنه تا بقیه بتونن به ما بپیوندند.
مرسی آقا مدیر!
منم میام البته اگه تو جمعیت گم نشموو پیداتوون کنم[bamazegi]
نمیشه سرگروه شمارشوو بده[nishkhand][shaad]یهوو نریم تو یه جمع علمیه دیگه اشتباهی[nadidan]
منم با جمعه موافقم
حاجی مصطفی چند ساعت پیش هم هستیم
؟
؟
يك خواهش دوستانه،
اگر واقعا قصد آمدن رو داريد اعلام حضور كنيد، برخي از دوستان كم لطفي مي كنند و علي رغم اينكه حضور قطعيشون رو اعلام ميكنند اما در روز ملاقات مي بينيم كه اصلا خبري از آنان نيست و اين باعث مي شه انگيزه حضور كاربران براي ملاقاتهاي بعدي كم بشه و اين قرار ملاقاتها رسميت خودش رو از دست بده.[taajob]