پاسخ : بهترین آنتی ویروس جهان کدومه - نظر شما چیه ؟
من خودم چون از سیستم عامل مک استفاده میکنم دیگه خیلی وقته طرف هیچ آنتی ویروسی نرفتم ولی بهترین آنتی ویروس ها از نظر کارشناس ها در حال حاضر اول nod32 هستش و بعد kaspersky که البته این نظر سنجی ها غیر رسمی هست چون تو نظر سنجی های رسمی مجبورن همه موارد رو در نظر بگیرند مثل قیمت محصول واسه همینه که تو نظر سنجی های رسمی هیچ وقت نمیبینید nod اول باشه چون قیمت بالایی داره
مثلا تو نمایشگاه ... (اسمش یادم نیست) اومدن و از لحاظ موارد خیلی زیادی گوشی های مختلفی رو به داوری گذاشتند که تو زمینه موزیک پلیر یادمه گوشی w550 برنده شد که خب میدونید که هیچ گوشی از لحاظ پلیر بهتر از آیفون نیست ولی به خاطر قیمت خیلی بالایی که داشت خب انتخاب نشد اینم یه چیزی مثل همونه...
من خودم چون از سیستم عامل مک استفاده میکنم دیگه خیلی وقته طرف هیچ آنتی ویروسی نرفتم ولی بهترین آنتی ویروس ها از نظر کارشناس ها در حال حاضر اول nod32 هستش و بعد kaspersky که البته این نظر سنجی ها غیر رسمی هست چون تو نظر سنجی های رسمی مجبورن همه موارد رو در نظر بگیرند مثل قیمت محصول واسه همینه که تو نظر سنجی های رسمی هیچ وقت نمیبینید nod اول باشه چون قیمت بالایی داره
مثلا تو نمایشگاه ... (اسمش یادم نیست) اومدن و از لحاظ موارد خیلی زیادی گوشی های مختلفی رو به داوری گذاشتند که تو زمینه موزیک پلیر یادمه گوشی w550 برنده شد که خب میدونید که هیچ گوشی از لحاظ پلیر بهتر از آیفون نیست ولی به خاطر قیمت خیلی بالایی که داشت خب انتخاب نشد اینم یه چیزی مثل همونه...
نمیدونم چرا سایت قات زده هرچی من میفرستم چیزی اضافه نمیشه؟!؟!؟!
------------------------------------------------------------------
سلام من nod32 رو می پسندم اما کلا از انتی ویروس جماعت خوشم نمییاد
Norton AntiVirusاز نظر حفظ امنیت سیستم بهترین آنتی ویروس در سال 2010 شناخته شد ولی بدلیل بالا بودن قیمت ونداشتن قابلیت بروز رسانی در ایران آنچنان کاربردی نمی تواند داشته باشد ولی ESET Nod32 Antivirusباتوجه به قیمتپایین و قابلیت بروز رسانی آسان کاراتر از دیگر آنتی ویروس هاست.
زمانی که پیشنهادی میدهیم انتظار انتقاد را نیز در پی آن داشته باشیم.
Quickheal بهترین آنتی ویرس جهان است
یا سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahyar_krj
Quickheal بهترین آنتی ویرس جهان است
یا سپاس
اين آنتي ويروس هندي فقط بوت اِش خوبه به نظر من...
سلام
تا دو سال پیش nod داشتم ، ولی وقتی یه نرم افزار کوچیک جاسوسی تحت شبکه نوشتم نشناخت ، Kaspersky نصب کردن و فورأ تشخیص داد .
حتی Bitdefender هم نشناخت ...
موفق باشید .
nod32 آنتی ویروس خوبیه ولی با فایل های کرک که معمولاً exe هستند مشکل داره و اون ها رو پاک می کنه. آخرین آنتی ویروسی که استفاده کردم avast بود.
Eset درسته که آنتی ویروس سریعی هست ولی خیلی امن نیست
در عوض Avira یکی از سریعترین آنتی ویروسهای جهان هست و خیلی هم امنه نسخه Internet Security این آنتی ویروس فایروالی همانند Eset داره و قدرت پاک سازی بسیار بالایی داره البته اگر از نسخه اورجینال استفاده کنید من خودم هفته پیش نسخه اورجینال Avira رو شرکت پرند که نمایندگیش هست گرفتم کد فعال سازی تو سایت َAvira رجیستر شد و الان خیلی راضی هستم در برابر آنتی ویروس Eset که اون هم اورجینالشو داشتم