صندوقچه ای بهر دلت خواهم بود / دریا بشوی تو ، ساحلت خواهم بودای یار اگر تو قایق عشقم باشی / من هم ملوان زبلت خواهم بود !سال نو را به تو عشقم تبریک میگم
نمایش نسخه قابل چاپ
صندوقچه ای بهر دلت خواهم بود / دریا بشوی تو ، ساحلت خواهم بودای یار اگر تو قایق عشقم باشی / من هم ملوان زبلت خواهم بود !سال نو را به تو عشقم تبریک میگم
فرخنده باد بر همگان مقدم بهار / نوروز، جاودانه ترین جشن روزگارنوروز مبارک
برآمد باد صبح و بوی نوروز / به کام دوستان و بخت پیروزمبارک بادت این سال وهمه سال / مبارک بادت این روز و همه روزنوروزتان پیروز
ای خدای دگرگون کننده دلها و دیده هاای تدبیر کننده روز و شبای دگرگون کننده حالی به حالی دیگرحال مارا به بهترین حال دگرگون کنسال نو مبارک
سرزبزترین بهار تقدیم تو باد
آوای خوش هزار تقدیم تو باد
گفتند که لحظه ای است روییدن عشق
آن لحظه هزار بار تقدیم تو باد
وحید امیری
یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهاریا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحالحلول سال نو و بهار پرطراوت را که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت می باشدرابه تمامی عزیزان تبریک و تهنیت عرض نموده و سالی سرشار از برکت و معنویترا ازدرگاه خداوند متعال و سبحان برای شماعزیزان مسئلت مینماییم
سال نو می شود.زمین نفسی دوباره می کشد.برگ ها به رنگ در می آیند و گل ها لبخند می زندو پرنده های خسته بر می گردند و دراین رویش سبز دوباره…من…تو…ما…کجا ایستاده اییم.سهم ما چیست؟..نقش ما چیست؟…پیوند ما در دوباره شدن با کیست؟…زمین سلامت می کنیم و ابرها درودتان باد وچون همیشه امیدوار وسال نومبارک…
لحظات از آن توست؛ آبی، سبز، سرخ، سیاه، سفید
رنگهایی را که بایسته است بر آنها بزن
روزهایت رنگارنگ
سال ۱۳۸۹ مبارک . . .
يكبار دگر نسيم نوروز وزيد
دلها به هوای روز نو باز تپيد
نوروز و بهار و بزم ياران خوش باد
در خاك وطن ، نه در ديار تبعيد
نوروز نُماد جاودان نوشدن است
تجديد جوانی جهان كهن است
زينها همه خوبتر كه هر نو شدنش
باز آور ِ نام پاك ايران من است