به نظر من كه نيم ساعت اصلا كافي نيست، شناخت طرف مقابل نياز به چند ماه معاشرت داره تا بتونيد طرف مقابل رو در تمام شرايط بسنجين!
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من كه نيم ساعت اصلا كافي نيست، شناخت طرف مقابل نياز به چند ماه معاشرت داره تا بتونيد طرف مقابل رو در تمام شرايط بسنجين!
من نظرش را در مورد دیگران تو فامیل میپرسم
اینطوری هم اعتقاداتش مشخص میشه هم بعضی از احساساتش مانن حسادت و...
البته گفتنش سخته
من نگاه به فرهنگ خانواده میکردم
سطح مالیشون
اعتقادات
طرز تفکر دختر یا پسر
وضعیت ظاهریه خانواده
وضعیت اخلاقی
وضعیت برادرا و خواهرا
طرز زندگی
بعد میگردم دنبال نواقص طرفم در سوالاتی که ازش میپرسم
[QUOTE=amin_745;208809]با تشکر از همه دوستان که لطف کردن و نظرشون رو گفتن [golrooz][golrooz] و آرزوی خوشبختی وسعادت برای همه
هنوز حرف برای گفتن در این مورد زیاده اما ترجیح میدم به این بحث خاتمه بدم .
فقط نکته آخر : آدمها در مورد هیچ چیز به راحتی مسایل اعتقادیشون نمی تونن دروغ بگن!
[/QUOTEبالاخره تا جایی ایفای نقش نادرست ادامه پیدا می کنه اما در کل اگر حرف های مختلف را بهم ربط بدیدو در عمل و طی گذر زمان حساب شده می تونیم به خیلی مسائل پی ببریم .
زمان هم فاکتور مهمی است اگر طرف واقعا از طرف خانواده ف خود فرد مورد قبول واقع شد باز هم برای آشنایی زمان می گذاریم .البته اگر دو طرف خیلی معتقد به مشاور داشته باشند طی انجام تسا های روان شناسی می تونیم اه حدااکثر اطلاعات لازم دست پیدا کنیم .
مسائل اعتقادی فقط انجام فرایض دینی نیست بلکه تمام وجوه شخصیتی افراد رو در بر می گیره .
از او میخواهم بدانم 1 مرا توصیف کند 2 درک کردن انسان را در چه میداند 3 اعتقاداتش چیست و در پایان او جه انتظاری از همسر آینده خود دارد و آیا انتظاراتی که دارد را در خودش تجسس کرده ؟ موفق باشی[khodahafezi]
یه سوال انسانا چرا ازدواج میکنن؟؟؟؟
اصلا ما ها چرا احساس نیاز به ازدواج پیدا میکنیم؟؟؟؟
برای هرکس ازدواج می تونه دلایل متفاوتی داشته باشه .
اما داشتن یک تکیه گاه ، همراه و رفع نیاز های جسمی و عاطفی می تونه دلایل خوبی باشه !
از همه دوستان مچکرم که علی رقم اینکه قبول داشتن که نیم ساعت برای شناخت شریک زندگی خیلی کمه ولی نظر خودشونو دادن...
اما تا اینجای کار با مطالعه پست های دوستان به طور خلاصه این نکات برای من برداشت شد:
اگه از این مورد بگذریم که همه دوستان اذعان داشتن که نیم ساعت وقت بسیار کمی برای شناخت طرفشون هست...
اولا اکثر دوستان یکی از مهمترین سوالاتی که دوس دارن از طرف مقابلشون بپرسن سوالای مذهبی و اعتقادی هستش ، که خودش جای بحث داره ، البته شاید برای وقت اندکی که در ختیار داریم سوالات مذهبی شناخت بهتری برامون بیارن تا سوالای دیگه....
اما یکی از مهمترین مسائلی که میشه توی این وقت کم بدست آورد میزان صداقت طرف مقابل هستش ، ممکنه ما سوالاتی بپرسیم که نیتمون از پرسیددن اون سوال گرفتن جواب نباشه ، فقط بخوایم این موضوع برامون روشن بشه که در جوابی که میده چقدر صداقت رو رعایت میکنه....
یه نتیجه گیری هم برای خودم به دست اومد اونم این بود که در .اقع باید تاپیک جامع تری ایجاد میکردم ، چون به نظرم ابتدا این موضوع باید روشن بشه که اصلا یه دختر یا پسر ایرانی از همسر آیندش چی میخواد و چه انتظاری داره یا اینکه چه جور رفتاری رو میپسنده ، که انشالله در همین رابطه تاپیکی ایجاد میکنم....
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz] بحــــــــــــــََـــــــ ـــث خوـــــــــــــــــــــــ ــــــــــبی بود
دوست دارم تو اون نیم ساعت ازش بخوام صداقت رو برام تعریف کنه
به نظر من کسی که بتونه صداقت رو درست تعریف کنه یعنی اگه هم صادق نباشه در آینده میتونی امیدوار باشی که میتونه صادق بشه
صداقت بالاترین رکن زندگی
امیدوارم که همگی صادق باشیم