پاسخ : دوستان لطفا نون خشک های منزل رو همراه زباله ها دور بریزید !
جناب آقاي سهيل عزيز
اينجا هركسي حق داره نظرشو رو بگه
چيزي كه كسي حق نداره ، توهينه . نمي خوام بگم شما خداي نكرده توهين كردين نه !
مي شد يكم دوستانه تر بگين .
اين حرفم به آقاي امير آشنا و دكتر ميناي عزيز هم هست .
به هر حال بشين و بفرما يه معني مي دن !!!
طبق تصميم مدير كل سايت تاپيك باز خواهد شد .
ولي از دوستان خواهش دارم كه با تكيه بر احترام و منطق نظراتشون رو اعلام كنند .
در صورت مشاهده ي پست توهين آميز ، كاربر از اين تاپيك محروم خواهد شد .
ممنون @};-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fariba
طبق تصميم مدير كل سايت تاپيك باز خواهد شد .
البته از یه سایت علمی جز این انتظاری نیست .
ممنون از اینکه باب بحث علمی و انتقادات علمی دوستان به موضوع رو باز نگهداشتید
@};-
من تمام حرفام رو پس می گیرم، متاسفم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheilspeedart
من تمام حرفام رو پس می گیرم، متاسفم...
دوست عزيز ما اينجا اومديم كه نظراتونمون رو اعلام كنيم نه كه وقتي يكم بحث كرديم بگيم من ديگه ادامه نمي دم يا حرفم رو پس مي گيرم !
اميدوارم شاهد فعاليت مفيد هر چه بيشتر شما در سايت باشيم .{happy}
با درودی دوباره خدمت دوستان گرامی @};-
یکی از دوستان خوبم در پیام هایی انتقاداتی به موضوع داشتند که بنده به ایشون پیشنهاد دادم این مباحث با دقت و موشکافی در همین تاپیک مورد تبادل نظر قراربگیره تا بتونیم برای رسیدن به یک نتیجه منطقی از دیدگاه های متین همه کاربران گرامی استفاده کنیم .
از ابتدا هم این موضوع به صورت « بحث » مطرح شد ؛ چون قصد بر این نبوده و نیست که دیدگاهی بدون مطرح شدن دلایل منطقی و علمی مورد پذیرش عزیزان قرار بگیره و اصولا از یه جوون انتظار میره مساله ای رو بر اساس تعصب رد یا قبول نکنه . مطمئنا فرهنگ سازی با کمک همه جوونا امکانپذیره . ما نمی تونیم از یه فرد مسن توقع پذیرش نکاتی مغایر با اونچه سالها به گوش او خونده اند داشته باشیم ولی مسلمه انعطاف جوون توام با روحیه استدلال خواهی قدم اول در جهت فرهنگ سازیه و تمام تلاش بنده هم بر این بوده که بحث رو در جهت علمی و نه احساسی هدایت کنم . امیدوارم همه ما با در نظر داشتن اصل احترام به همدیگه در این تبادل افکار مشارکت فعالی داشته باشیم ...
و اما در خصوص موضوع بحث و راهکار ارائه شده تصور می کنم اگر موضوع رو به اجزای کوچکتری تقسیم کنیم و هر کدوم رو به طور مجزا مورد نقد علمی قرار بدیم بهتر می تونیم به نتیجه برسیم .
در این خصوص هر کدوم از دوستان عزیزم اگه سوال یا نظری دارند لطفا مطرح کنن تا بتونیم در بحث از این دیدگاهها استفاده کنیم @};-
8->
با تشکر از شماو بحث خوبتون.ببینید بنظر بنده ما باید در هرکاری ابتدا به دستورات اسلامی و دینیمون توجه کنیم و این رو کاملا قبول دارم که طبق دستور اسلامی این کار حرام هست که ما نان رو که یکی از عزیزترین نعمت های خدا است دور بریزیم و برای جلوگیری از این کار هم تا بحال برنامه های زیادی در تلویزیون پخش شده که نانواها رو مورد انتقاد قرار دادند اما متاسفانه هنوز میبینیم که کیفیت نان های تولیدی خوب نیست و مجبور هستیم اضافات و کناره های نان رو از نان جدا کنیم و به نمکی ها بدیم اما الان این مسئله ذکر شده که این کار رو نکنید به دلیل امکان ایجاد سرطان.خوب مسلما ما باید این مطلب رو بپذیریم چون باز طبق دستورا اسلامی بدن ما امانتی است از جانب خدا که ما باید از اون به نحو احسن محافظت کنیم.
مسئول اينكه نان كيفيت مناسبي نداره ما نيستيم هستيم؟
چيزي كه مهمه اينه كه وظيفه ي ما چيه!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fariba
مسئول اينكه نان كيفيت مناسبي نداره ما نيستيم هستيم؟
چيزي كه مهمه اينه كه وظيفه ي ما چيه!!!
آفرین فریبا جان.دقیقا منظور من هم همین بود
با تشكر از دوستاني كه نظر دادند در اينكه بايد سپلسگذار نعمات خدا باشيم كه يكي از حياتي ترين اونا نان هستش شكي نيست .. منتها ما تا اونجايي مسئوليم كه كيفيت و موندگار نان بهمون اين اجازه رو بده كه اونودرست مصرف كنيم ... حالا اينكه متوليان امر اقتصاد جامعه نميتونند يا نميخواند به مسئله نان و كيفيت نان برسند اين تنها مسئوليتي كه براي ما ايجاد ميكنه اعتراض و رسوندن حرف حق به گوش مسئو.لينه .. كه شده .. و بارها هم تو صدا و سيما روش بحث شده .. حالا اينكه بيام و به خاطر حفظ نعمت سلامت جامعه كه جنبه حق الناس رو هم داره زير پا بذاريم اين از عقل و دين و .. به دوره بنابراين منم توصيه ميكنم براي حفظ سلامت خودمون و جامعه به اصل تاپيك توجه كنيم و اونو تبليغ كنيم .. در مورد حرف يكي از دوستان در مورد ساير اقلام خوراكي بايد بگم كه البته كه مشكل به همين يه جا ختم نميشه و اتفاقا موارد از اين دست متعدده كه مردم اطلاع ندارند .. من از مديران بخش پزشكي درخواست ميكنم در صورت امكان يه تاپيك در مورد سلامت جامعه و فرد بزنند و تو اون تاپيك موارد اينشكلي رو تذكر بدند و اطلاع رساني كنند .. ممنون و موفق باشيد