پاسخ : مسجد سایت محلی برای دعا و گرفتن حاجات(لطفا با وضو وارد شوید)
سلام به داداش مسعود گل .. واقعان شنيدم ناراحت شدم .. ما رو تو غم خودت شريك بدون.. نميدنم كاري بيشتر از دعا از دستمون برمياد يانه دوست داشتم ميتونستم .. براي شادي روحشون دعا ميكنم .. براي شادي روح شون فاتحه ميفرستم انشالله خدا به شما و بازماندگانشون صبر بده ..
آقا مسعود منم صمیمانه به شما تسلیت عرض می کنم.بسیار بسیار ناراحت شدم.امیدوارم دیگه غم نبینید.بقای عمر بازماندگان انشاالله.روحشون شاد.
تسلیت بنده را هم پذیرا باشید خدا رحمتش کند
بسم الله الرحمن الرحيم
عَمَّ يَتَسَاءلُونَ (1) عَنِ النَّبَإِ الْعَظِيمِ (2) الَّذِي هُمْ فِيهِ مُخْتَلِفُونَ (3) كَلَّا سَيَعْلَمُونَ (4) ثُمَّ كَلَّا سَيَعْلَمُونَ (5) أَلَمْ نَجْعَلِ الْأَرْضَ مِهَاداً (6) وَالْجِبَالَ أَوْتَاداً (7) وَخَلَقْنَاكُمْ أَزْوَاجاً (8) وَجَعَلْنَا نَوْمَكُمْ سُبَاتاً (9) وَجَعَلْنَا اللَّيْلَ لِبَاساً (10) وَجَعَلْنَا النَّهَارَ مَعَاشاً (11) وَبَنَيْنَا فَوْقَكُمْ سَبْعاً شِدَاداً (12) وَجَعَلْنَا سِرَاجاً وَهَّاجاً (13) وَأَنزَلْنَا مِنَ الْمُعْصِرَاتِ مَاء ثَجَّاجاً (14) لِنُخْرِجَ بِهِ حَبّاً وَنَبَاتاً (15) وَجَنَّاتٍ أَلْفَافاً (16) إِنَّ يَوْمَ الْفَصْلِ كَانَ مِيقَاتاً (17) يَوْمَ يُنفَخُ فِي الصُّورِ فَتَأْتُونَ أَفْوَاجاً (18) وَفُتِحَتِ السَّمَاء فَكَانَتْ أَبْوَاباً (19) وَسُيِّرَتِ الْجِبَالُ فَكَانَتْ سَرَاباً (20) إِنَّ جَهَنَّمَ كَانَتْ مِرْصَاداً (21) لِلْطَّاغِينَ مَآباً (22) لَابِثِينَ فِيهَا أَحْقَاباً (23) لَّا يَذُوقُونَ فِيهَا بَرْداً وَلَا شَرَاباً (24) إِلَّا حَمِيماً وَغَسَّاقاً (25) جَزَاء وِفَاقاً (26) إِنَّهُمْ كَانُوا لَا يَرْجُونَ حِسَاباً (27) وَكَذَّبُوا بِآيَاتِنَا كِذَّاباً (28) وَكُلَّ شَيْءٍ أَحْصَيْنَاهُ كِتَاباً (29) فَذُوقُوا فَلَن نَّزِيدَكُمْ إِلَّا عَذَاباً (30) إِنَّ لِلْمُتَّقِينَ مَفَازاً (31) حَدَائِقَ وَأَعْنَاباً (32) وَكَوَاعِبَ أَتْرَاباً (33) وَكَأْساً دِهَاقاً (34) لَّا يَسْمَعُونَ فِيهَا لَغْواً وَلَا كِذَّاباً (35) جَزَاء مِّن رَّبِّكَ عَطَاء حِسَاباً (36) رَبِّ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَمَا بَيْنَهُمَا الرحْمَنِ لَا يَمْلِكُونَ مِنْهُ خِطَاباً (37) يَوْمَ يَقُومُ الرُّوحُ وَالْمَلَائِكَةُ صَفّاً لَّا يَتَكَلَّمُونَ إِلَّا مَنْ أَذِنَ لَهُ الرحْمَنُ وَقَالَ صَوَاباً (38) ذَلِكَ الْيَوْمُ الْحَقُّ فَمَن شَاء اتَّخَذَ إِلَى رَبِّهِ مَآباً (39) إِنَّا أَنذَرْنَاكُمْ عَذَاباً قَرِيباً يَوْمَ يَنظُرُ الْمَرْءُ مَا قَدَّمَتْ يَدَاهُ وَيَقُولُ الْكَافِرُ يَا لَيْتَنِي كُنتُ تُرَاباً (40)
http://i16.tinypic.com/2d6mjix.jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
øñтrдł§
سلام بچه ها..
این روزا اصلا حالم خوب نیست..
یه اتفاقی افتاد که نباید می افتاد
متاسفانه یکی از نزدیکانم فوت کردند..
دوست داشتم 5 شنبه بیام اینجا و بگم براش دعا کنید..
ولی نشد..
گفته بودم جمعه یه سفر کوچیک میرم..
قرا بود برم پابوس حضرت معصومه(سلام الله علیها) که دعا کنم..
ولی هنوز نرفته بودم که خبر دادند ................
خلاصه خدمت رسیدم عرض کنم یه استغفرالله هم از طرف این بنده خدا بگین..
خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
ممنون
سلام
بدين وسيله مراتب همدردي و تسليت عميق خويش را ابراز نموده و برای آن مرحوم بهشت برين وبه عزاء دارانش صبر جميل و اجرعظيم را آرزو می نمايم.
سلام من هم تسلیت میگم ، ايشاالله غم آخرتون باشه .
سلام مسعود جان!
خدا رحمت کنه انشالله، غم آخرتون باشه. به هر حال همه ما یه روزی این راه رو باید سپری کنیم.
خداوند با اولیا و شهیدان اسلام محشور بگرداند انشالله.
برای شادی روح مرحوم صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد
الهی مسعود جون نبینم غمتو ای خدا ببین داداش مسعود ما چی شده....
منم تسلیت میگم ایشالله که غم آخرت باشه. میدونم که مسأله مرگ یک مسأله پذیرفته شده و طبیعی هستش و دیر یا زود همه ما باهاش مواجه میشیم منتها مسأله ای که دردآوره رابطه عاطفی عمیق بین ما و فرد از دنیا رفته هستش. خاطرات تجدید میشه. محبتها و مهربونیها به یاد میاد. خیلی سخته .در عین حال میدونی که همه ما مسافر این کره خاکی هستیم و یک روزی باید بریم به دنیاهای بزرگتر و شگفت انگیزتر...
سلام دوستان..
واقعا" شرمندم کردین..
دست همتون درد نکنه..لطف دارین..
ایشالله تو شادیاتون جبران کنیم..
خدا رفتگان شما رو هم بیامورزه..
ولی در مورد ختم قرانی که مهدی جان فرمود..
آقا من خداوکیلی راضی نیستم شما به سختی بیوفتین..
ختم قرانم میدونم براتون سخته..
چون تعداد کمه و 30 جز هستش..
پس تنها خواهشی که دارم اینه به خودتون سخت نگیرین..
با همین صلوات ها و فاتحه ای فرستادین خیلی دل من و روح اون بنده خدا رو شاد کردین..
بازم میگم راضی به زحمتتون نیستم..
همگی لطف دارین..
دستتون درد نکنه
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
øñтrдł§
سلام دوستان..
واقعا" شرمندم کردین..
دست همتون درد نکنه..لطف دارین..
ایشالله تو شادیاتون جبران کنیم..
خدا رفتگان شما رو هم بیامورزه..
ولی در مورد ختم قرانی که مهدی جان فرمود..
آقا من خداوکیلی راضی نیستم شما به سختی بیوفتین..
ختم قرانم میدونم براتون سخته..
چون تعداد کمه و 30 جز هستش..
پس تنها خواهشی که دارم اینه به خودتون سخت نگیرین..
با همین صلوات ها و فاتحه ای فرستادین خیلی دل من و روح اون بنده خدا رو شاد کردین..
بازم میگم راضی به زحمتتون نیستم..
همگی لطف دارین..
دستتون درد نکنه
موفق باشید
سلام اقا مسعود سختی چیه که شما میگید
این یه جور وظیفه است ما الان همه با هم مثل یه خانواده می مونیم و با هم همدرد هستیم
انشاالله یه روز بیایم تو شادی هاتون شریک بشیم ;;)
من هم در غم شما شریکم و تسلیت میگم.