پاسخ : اگه عشقتون بهتون خیانت کنه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رضوس
کسی نگفته بر میگرده[nishkhand]
شاید برگشتش[khande]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"golbarg"
شاید برگشتش[khande]
شاید نداره
در این حالت بگو[nishkhand]
قبل از این که برگرده چی؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رضوس
شاید نداره
در این حالت بگو[nishkhand]
قبل از این که برگرده چی؟؟؟؟؟
میگم برو که دیگه برنگردی[nishkhand]
خیلی بی معرفتی[gerye][gerye]
والا من ک سنم به این چیزا نمیرسه ولی تا اینجایی ک میدونم وشنیدم نظرمو میگم![nishkhand][shaad]
اولا انقده خرد میشم ک نگو بعدشم یه نفرت و کینه ایی نسبت بهش پیدا میکنم ک نگو و نپرس!!!!!!
دوما هرگز تا آخرمم ک شده نمیبخشمش حتی با التماس و خواهش!!!!!
(تقصیر خودشه من از خیانت بیزارم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sprin girl
والا من ک سنم به این چیزا نمیرسه ولی تا اینجایی ک میدونم وشنیدم نظرمو میگم![nishkhand][shaad]
اولا انقده خرد میشم ک نگو بعدشم یه نفرت و کینه ایی نسبت بهش پیدا میکنم ک نگو و نپرس!!!!!!
دوما هرگز تا آخرمم ک شده نمیبخشمش حتی با التماس و خواهش!!!!!
(تقصیر خودشه من از خیانت بیزارم)
خوبه تجربه نداری[cheshmak]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
يمنا
اون عشقی که خیانت کنه دیگه عشق نیست.عشق یعنی پاک ترین احساس البته اگه وجود داشته باشه
عشق یعنی پاک ترین احساس وعاشق یعنی پاکترین فرد.خب حرف شما با حرف من منافاتی نداره معشوق میتونه هر کاری بکنه ولی عاشق نه.حرفم همینه.
معشوق میتونه خیانت کنه وعاشق باید تحمل کنه اگه واقعا عاشقه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MILAD KHAN
عشق یعنی پاک ترین احساس وعاشق یعنی پاکترین فرد.خب حرف شما با حرف من منافاتی نداره معشوق میتونه هر کاری بکنه ولی عاشق نه.حرفم همینه.
معشوق میتونه خیانت کنه وعاشق باید تحمل کنه اگه واقعا عاشقه.
مشکل اینجاست که در اکثر اوقات اونکسی که خودش جایگاه عاشق رو داره مورد عشق نفر سومی قرار میگیره که به معشوق تغییر جایگاه میده.قصد خیانت نداره چون اطلاعی نداره اما اسم خائن روش گذاشته میشه.اما اگر اطلاع داشته باشه و باز هم در حضور شخص سوم به معشوق خودش اهمیت بده کمی به سمت خیانت سوق داده میشه.ولی اگه رابطه دو نفری باشه و خیانت کنه دیگه باید بیزار بود ازش[hoshdar][hoshdar]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_sepehri
مشکل اینجاست که در اکثر اوقات اونکسی که خودش جایگاه عاشق رو داره مورد عشق نفر سومی قرار میگیره که به معشوق تغییر جایگاه میده.قصد خیانت نداره چون اطلاعی نداره اما اسم خائن روش گذاشته میشه.اما اگر اطلاع داشته باشه و باز هم در حضور شخص سوم به معشوق خودش اهمیت بده کمی به سمت خیانت سوق داده میشه.ولی اگه رابطه دو نفری باشه و خیانت کنه دیگه باید بیزار بود ازش[hoshdar][hoshdar]
اگه دید کسی عاشقش شده باید بهش بفهمونه که اون عاشق کسی دیگه هستش.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MILAD KHAN
اگه دید کسی عاشقش شده باید بهش بفهمونه که اون عاشق کسی دیگه هستش.
مشکل اینجاست که روش فهموندن هم بلد نیستن.یه جوری برخورد میکنن که فاتحه همه چیو میخونن[negaran]