پاسخ : کاره دسته خودمه قشنگه؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
اسپیرال
دوست عزیز از خلاقیت در انجام این کار هنری بسیار خوشم اومد آرزوی بهتریناها برای شما دارم . موفق باشی[shaad]
سلام
ممنونم ازینکه افتخار دادین اومدین و قابل دونستید نظرتونو گفتین
منم آرزوی موفقیت میکنم براتون[golrooz]
منم مجبورم بگم خیلی زیبا بود چون سراسر زیبایی بود...
امیدوارم هر روز بر زیبایی سلیقه شما افزوده بشه...
واقعا ابتکار قشنگیه[tashvigh]
اسم کدو رو آوردی یاد داداشم افتادم کدو تنبلو خشک کرده بود بعد پایینشو بریده بود از اونجا سیم و جا لامپی رو کرده بود داخلش بالاشم چشم و دهن درست کرده بود مث کدوهای جشن هالووین شده بود[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdikhanmohamadi
سلام ببخشید ما بی دعوت اومدیم[labkhand] ولی حالا که امدیم خوش اومدیم[nishkhand][khande]
خیلی زیباست دست راستشو رو سر مام بکش یکم ذوقمون باز شه [nishkhand]
نارگیلشو کی خورده[tafakor] اغااااااااااا من نارگیل میخواممممم[narahat][narahat][narahat][narahat]
ولی جدی جدی خوب درستش کردی دستت درد نکنه واقعا زیباست
این بچه ها خوب نظرایی دادن که رو پوستشو سنباده بزنیو صیقلی بشه این سوراخاییم که فرمودن بزنی خشکل ترش میکنه
این مدل رومیزیشه یه مدلم اویز درست کن برا بالایه اپن اشپزخونه میتونی بعد اینکه صافو صیقلیش کردی
یه روغن جلا بزنی که رنگش خوشلتر بشه[shaad] قبلنا ما اینارو با کدو میساختیم توش شمع میروشنیدیم ولی چون تر بود سه4روزه خراب میشد از بین میرفت [khande]
ولی این دوستمونم خوب نظری داده که بجا شمع از چراخ استفاده کنی به عنوان چرلغ خوابم میشه ازش استفاده بنمویی[nishkhand]
پایه دارشم میشه درست کنی برا رومیز یه تیکه از جنس خودشو وارونه برش بدی بچسبونی زیرش که عکم بیاد بالاتر
خلاصه خوب ذوقو سلیقه ای داشتی باریککککک[tashvigh]
سلام عزیزم عالیه ایشالله که موفق باشی [tashvigh]
تابلو سازی