سلام
خیلی تاپیک خوبیه.
من خیلی دوست دارم برنامه نویسی یاد بگیرم.
میشه یکم کمکم کنید تا در حد مبتدی هم شده یاد بگیرم.
باتشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
خیلی تاپیک خوبیه.
من خیلی دوست دارم برنامه نویسی یاد بگیرم.
میشه یکم کمکم کنید تا در حد مبتدی هم شده یاد بگیرم.
باتشکر
این مشکل ممکنه به این دلایل باشه:
- نیاز به نصب نسخه جدید درایور کارت گرافیک روی کامپیوتر شما .
- افکت های گرافیکی بیش از حد و یا تعداد زیادی از برنامه هایی که در پس زمینه اجرا شده و ممکن است باعث کندی ویندوز شوند .
- اتلاف زمان بیش از حد مجاز توسط کارت گرافیک به منظور نمایش تصاویر روی مانیتور .
- در صورتی که از کارت های گرافیکی قدیمی استفاده می کنید ، ممکن است که درایور آن ها با نسخه ای از سیستم عامل ویندوز که شما از آن استفاده می کنید به صورت کامل سازگار نباشند .
روش حلش کمی طولانیه ببخشید[cheshmak]ممکنه که نیاز باشه تا آخرین بروز رسانی های ویندوز را نصب کنی. در واقع همه انواع بروز رسانی ها یعنی بروز رسانی های مهم ، توصیه شده و دلخواه . این بروز رسانی ها می توانند باعث رفع مشکلات سیستم عامل و در برخی مواقع درایورهای مربوط به سخت افزارهای سیستم شوند .
علاوه بر روش بالا میتونی با مراجعه به وبسایت شرکت سازنده کارت گرافیک دستگاهت و انتخاب مدل آن ، درایور جدید را پیدا کرده و نصبش کنی. حتی ممکن است که این روش خیلی راحت تر و سریع تر مشکل شما رو حل کنه .
اما در صورتی که اطلاعی از کارت گرافیک سیستمتون ندارید و مدلش رو نمی دونید ، می تونید از برنامه GPU-Z استفاده کنید .
در قسمت Name می توانید برند و مدل کارت گرافیک خود را مشخص کنید .
روش بعدی: کاهش تعداد برنامه های در حال اجرا و کم کردن جلوه های بصری
باز بودن تعداد زیادی از برنامه ها چه در حالتی که شما آنها را مشاهده می کنید و چه در حالتی که در پس زمینه سیستم مشغول به فعالیت باشند ، ممکن است باعث پر شدن حافظه رم شده و اخلال هایی را در زمینه کارایی سیستم بوحود بیاورند . پس در ابتدا همه برنامه هایی که به آنها نیازی ندارید را ببندید .
مرحله بعدی تنظیمات مربوط به ویژوال افکت ها یا همان جلوه های بصری ویندوز می باشند . در واقع ممکن است که دلیل بوجود آمدن برخی مشکلات همین افکت های گرافیکی باشند . مخصوصا در دستگاه هایی که از سخت افزارهای نسبتا ضعیف تری استفاده می کنند .
برای شروع کافیست که به منوی استارت رفته و در باکس جستجو Performance Information and Tools را تایپ کنید . گزینه ای با همین نام در لیست نتایج ظاهر خواهد شد که بایستی آن را انتخاب نمایید . در پنجره باز شده و در پنل سمت چپ روی گزینه Adjust visual effects کلیک کنید . البته در صورتی که از شما کلمه عبور مدیر سیستم پرسیده شد ، آن را وارد کنید .http://cdn.gooyait.com/uploads/6475.jpg
حالا در تب Visual Effects گزینه Adjust for best performance را انتخاب کرده و این پنجره را Ok کنید
انشالله که حل میشه. اگر هم نشد مشکل از رجیستری هست.
بچه ها بچه ها. مهدیه جون. الان روشنش کردم کیس ک صداش عادی بود مثل همیشه یک بوق مهربون کوچولو زد. نمیدونم اون بوقا چین! من آبجی تو این چیزا زیر سیکلم! داشتم میگفتم در غین ناباوری دیدم مانیتور روشن شد اولش صفحه اولیه سیاهه asus اومد بعد یک دو گزینه ای اومد: start up normally و اون یکی repair automatically داشت توش. بعد من هیچکدومو نزدم ک بپرسم بعد خودش رفت انگار به ادامه روشن شدنش بعد یهو ی صدای انفجاری اومد گمونم از کیس بود بعد صفحه مانیتور خاموش شد کیسم خاموش نکردم مثل همیشه داره خُر خُر میکنه ینی عادیه! میترسم برم سمتش منم بفرسته هوا ب دیدار حق!
هیشکی نیت کمکم کنه؟ ارگان و تروریست و مهدیه هم که رفتن! :-(
ساغر جان خاموش کردم روشن که کردم مانیتور اولش روشن شد مثل دفعه قبل repair automatically رو زدم باز خاموش شد صفحه البته اینبار صفحه به ترتیب راه راه کج راه و شطرنجی بعلاوه طیف زیبایی از رنگ های زیبا و چشم نواز بود و بجای یوگی اینبار میتی کمان رو درچشممان زنده کرد!
سلام من پایه هستم دوست عزیز اما بگو کدوم قسمتو به من میدی که توضیح بدم واضح براتون