من هم که همینو گفتم آقای رهروان علی راهنماییتون به جا نبود
نمایش نسخه قابل چاپ
تبریک میگم خانم معصومه 92[golrooz]
[golrooz] شما برنده شدید[golrooz]
بچه های عزیز دیگه اسپم ندید اینطوری بااین راهنمایی ها هرکی میتونه جواب بده بایدقانونو یکم تغییر بدیم تا تغییرشرایط صبرکنید بعدمسابقه بعدبرگزارمیشه
انشاالله از دفعات بعد دوستان سر ساعت حضور میابند و راهنمایی جزئی نمی کنند
موفق باشید [golrooz]
با سلام و سپاس از دوستانی که مسابقه رو دنبال می کنن[golrooz]
لازم میدونم یک سری موارد رو توضیح بدم
دوستان عزیزی که در این مسابقه شرکت می کنند راس ساعتی که به اونها اعلام میشه باید حضور داشته باشن اگر به هر دلیلی نمی تونن در مسابقه شرکت کنن باید قبلابه ناظران یا داوران اعلام کنن تا فرد دیگری در نظر گرفته بشه
درصورتی که شرکت کننده 15 دقیقه بعد از زمانی که اعلام شده حاضر نشه بازنده محسوب میشه و امتیاز منفی به ایشون تعلق می گیره و فرد دیگری بعنوان داوطلب پاسخگو خواهد بود
هرگونه پست اسپم در این تاپیک حذف خواهد شد ، لطفا از محاوره و گفتگو پیرامون هر مساله ای خودداری کنید و هماهنگی های لازم و تذکرات رو با پیغام اطلاع دهید
راهنمایی در رابطه با مورد سوال باید به میزان نزدیکی شرکت کننده به مورد سوال باشه و مثل یک کلید واژه اعلام بشه نه توضیحی در رابطه با شکل وسیله! و پس از پاسخ به هر 5 سوال باید یک راهنمایی انجام بشه
بیشتر از سه حدس پذیرفته نیست لذا اگر شرکت کننده مثلا در حدس چهارم به مورد سوال اشاره کنن پذیرفته نیست پس در حدس زدن دقت کنید
هدف از ایجاد این تاپیک ارتقاء سطح علمی و بالا بردن معلومات هست، به همین خاطر از هر رشته ای در این مسابقه میشه سوال طرح کرد و شرکت کننده بعد از پاسخ صحیح باید توضیحی در رابطه با مورد سوال بیان کنن و اگر شرکت کننده بازنده شد طراح سوال پیرامون موردی که در نظر داشتن توضیح میدن
با تشکر[golrooz]
در رابطه با قیف شیشه ای هم خودم توضیح میدم ظاهرا کسی نیست.
از قيف براي انتقال محلول از ظرفي به ظرف ديگر استفاده مي شود (به عنوان مثال براي انتقال محلول از ظرفي به بورت، استوانه مدرج، بالن پيمانه اي، قيف شيردار، ارلن و… از قيف استفاده مي شود) براي اين كار، محلول موردنظر را نخست در بشـر ريخته سپس به كمك قيف تمـيز به ظرف دلخواه منتقل مي شود.
- از قيف براي جدا كردن مايع از جامد نيز مي توان استفاده كرد. اين كار در شيمي تجزيه وزني براي صاف كردن رسوبها از اهميت ويژه اي برخوردار است.
طرزكار: براي اين كار نخست بايد قيف راشست و خشك كرد سپس كاغذ صافي متناسب با قيف و با ذره هاي رسوب برگزيد (كاغذ صافي با قيف مناسب است كه پس از قرار دادن در قيف حدود 5/0 تا 5/1 سانتي متر از لبه قيف پايينتر باشد ـ و زماني متناسب با ذره هاي رسوب است كه آب زير صافي كاملاً زلال باشد.
براي گذاشتن كاغذ صافي در قيف ابتدا بايد آن را چندين با تا كرد، به شكل قيف درآورد و در آن گذاشت. براي اين كه كاغذ به قيف بچسبد بايد آن را خيس كرد و با انگشت تميز كاغذ صافي را كاملاً به جداره قيف چسباند. اگر كاغذ صافي كاملاً به قيف نچسبد و حبابهاي هوا بين كاغذ و جداره داخلي قيف بماند عمل صاف كردن كند مي شود.
http://www.pelletlab.com/v5Files/pel..._funnel_07.jpg
آقا من از همه معذرت میخوام بابت همه چی.
و ممنون از همه.
شانسه والا همین الان موعد اینترنتم تموم شد مجبور شدم با اینترنت هندلی (دیال آپ)[nishkhand] برم پرداخت کنم بعد بیام. اساسا من دریام میرم با خودم یه پارچ(....) آب میبرم.[nishkhand]
مرسی مرسی...
مهدیه جون معذرت الان میخواستم بگم... ببخشید... [golrooz]
سلام. دوستان [golrooz] همه هستید؟
منم اومدم. شروع کنیم؟
سلام....صبح همگی بخیر...[nishkhand]
شروع کنم به پرسیدن؟
داورا و ناظرین من اولین رو راهنمایی رو بگم؟ [nishkhand]