پاسخ : @فرهنگ پاچه خواری و ویژگیهای افراد پاچه خوار_@
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
پاچه خواری زمانیه که طرف مقابل بتونی چیزی بهت اظافه کنه. پول. قدرت.پست و.... اگه بدونی که چیزی داری بهش اظافه کنی باید بدونی پاچه خواری اگه نه پس لطفه . البته ادم ها فرق دارن. ادمایی هستن که در اوج قدرت هم باشی بازم چشم داشتی بهت ندارن. تو همین سایتم که مثال میزنی خودت یه زمانی مدیر ارشد بودی . اون زمان یه عده سلامت میکردن که الان سالی یه بارم حالتو نمیپرسن مینا خانوم. مهم اینه الان که سمت مهمی ندارین ( البته رو سر ما جا دارین) کی حالتونو میپرسه[cheshmak]
البته سوی تفاهم نشه مثال من کلا مربوط به دنیای مجازی بود نه این سایت ... ولی خب دقیقا با پیش زمینه ای که قبلا ها از همین سایت داشتم این سوال از همون موقع تو فکرم بود ;))
جواب شما کاملا متین ولی منو قانع نکرد، می دونید سلامو احوال پرسی جای خود داره، ولی این که بیای توی دومین برخود کلمات باورنکردنیِ آنچنانی به کار ببری کمی برای من یکی جای تعجب داره ... نمی دونم شاید من خیلی سخت گیرم :-?
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*مینا*
البته سوی تفاهم نشه مثال من کلا مربوط به دنیای مجازی بود نه این سایت ... ولی خب دقیقا با پیش زمینه ای که قبلا ها از همین سایت داشتم این سوال از همون موقع تو فکرم بود ;))
جواب شما کاملا متین ولی منو قانع نکرد، می دونید سلامو احوال پرسی جای خود داره، ولی این که بیای توی دومین برخود کلمات باورنکردنیِ آنچنانی به کار ببری کمی برای من یکی جای تعجب داره ... نمی دونم شاید من خیلی سخت گیرم :-?
درود!
والا همینایی که در دومین برخورد چنان برخورد جالب و جالب تری می نمایند!
خب حتما و حتما تفکری در ذهن دارند که میخوان شما رو جذب کنن! (اصل107ژنرال گودریان)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
درود!
والا همینایی که در دومین برخورد چنان برخورد جالب و جالب تری می نمایند!
خب حتما و حتما تفکری در ذهن دارند که میخوان شما رو جذب کنن! (اصل107ژنرال گودریان)
حالا نه فقط من، کلا با اکثر آدمای دورو برشون تو دنیای مجازی ... چون من یکی از همین خاونمارو تو دنیای واقعی می شناسم ، اصلن به هیچ وجه این فدایت شوم های نتی رو حتی یک بار هم به زبونش نمیاره ، ولی تو نت چه پاچه خواری ای ....
اصل 107 ژنرال گودریان قابل قبوله موضوع هم اینجاست که اطرافیان نتی اونا می گن طرف خیلی مهربونه که این طوری صحبت می کنه [nishkhand] این می تونه یه هدف باشه ؟ پاچه خواری؟ لطف باشه؟ شایدم نه لطفه نه پاچه خواری ارضای نیاز خودشه [nadanestan]
زن موجود پیچیده ایست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*مینا*
حالا نه فقط من، کلا با اکثر آدمای دورو برشون تو دنیای مجازی ... چون من یکی از همین خاونمارو تو دنیای واقعی می شناسم ، اصلن به هیچ وجه این فدایت شوم های نتی رو حتی یک بار هم به زبونش نمیاره ، ولی تو نت چه پاچه خواری ای ....
اصل 107 ژنرال گودریان قابل قبوله موضوع هم اینجاست که اطرافیان نتی اونا می گن طرف خیلی مهربونه که این طوری صحبت می کنه [nishkhand] این می تونه یه هدف باشه ؟ پاچه خواری؟ لطف باشه؟ شایدم نه لطفه نه پاچه خواری ارضای نیاز خودشه [nadanestan]
زن موجود پیچیده ایست
حالا یه سوال
اونی که پاچه خواری میکنه
زنه یا مرد
چون اصل 107 10صفحه و نیمه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
حالا یه سوال
اونی که پاچه خواری میکنه
زنه یا مرد
چون اصل 107 10صفحه و نیمه!
چه فرقی می کنه از هر دو جنس این مدلی که گفتم هستن ...
حالا شما اصل رو خانوم بگیر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*مینا*
چه فرقی می کنه از هر دو جنس این مدلی که گفتم هستن ...
حالا شما اصل رو خانوم بگیر
فرق میکنه
اگه اصل آقا باشه
معمولا بر اساس تامین نیازهاشون + دوستی و...
اگه اصل خانوم باشه
خب شاید
1 اینکه مثل بعضی از نام کاربریا که خانومن!! منتها پشتش آقاست!! ممکنه برای سوء استفاده و...
1 اینکه خب بعضیا میخوان دوستتان بشن!! البته خب علل مختلف داره!
شاید بدلیل تنهایی ها
شاید بدلیل شخصیت شما که ممکنه برای همون خانومها الگو باشه و ...