پاسخ : پسرهای نخبگان بیایید دور هم باشیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serve_6
ایول پرنیان جون حالا خوبه این پسرا بدون دخترا دووم نمیارن نمونش همین حالا که بحث تون راجب دختراس
بحثی نیست .داریم میخندیم به عقل بعضی هاتون . ( راستی این بحث روشبیه کل کل نکنید چون من کاملا جدی عرض کردم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
[khande] خیال میکنید زرنگ هستین یعنی پسرا میخوان که اینطور فکر کنید. خب این شگرد پسرهاست. دخترا پسر ها رو تور میکنن اما خب دست آخر کی ضرر میکنه؟ خوب بهش فکر کن !!خوب !!
خوب!تو اصفهان میری باغ غدیر می بینی دو تا دختر تیپ زدن(از اون تیپ ها!!)از اون موقع که ما دیدیمشون 8 دور کامل دور باغ زدن!حالا کی قصد تور کردن داره؟تازه جدیدا خود دخترا فهمیدن نباید ببخشید اینو میگما عذر میخوام با این حرفا خر بشن!
دخترا اینجا چیکار میکنن ؟[soal]
من خودم اینجا چیکار میکنم؟sh_dokhtar7
بچه ها بچه ها دعواااااا[nishkhand]
سروه جان بسه عزیز
بنظرم حرف دو طرف منطقیه بحث اینجاست اگه دو طرف هم اگاه نباشن میتونن به قول شما تور شن
فقط مشکل اینجاست دخترامون به اگاهی و اون شناخت از پسرا نرسیدن که چطور برخورد کنن
و پسرا ها هم به اون سطح شعور که هیچ درکی از احساس طرف مقابل نداشته و مادی فکر میکنند
در کل دو طرف به کاه دون زدنند!!
خب غریزه اونا ایجاب میکنه که اینجوری باشن تو باشد اگاه باشی !!
و غریزه زنها که عشق بورزن ولی چطور و کیش مهمه !!
نه بهر کس
منطقی باشیدددددد
وای پسر چه اعتمادبه نفسی دارن
یه اصل روانشناسی هست که میگه ادم تا از یه کاری لذت نبره اون و انجام نمیده
همیشم پیشنهاد دوستی از طرف پسراست یعنی نتیجه میگیریم که شماها خیلی دخترارو دوست دارین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parnian 80
خوب!تو اصفهان میری باغ غدیر می بینی دو تا دختر تیپ زدن(از اون تیپ ها!!)از اون موقع که ما دیدیمشون 8 دور کامل دور باغ زدن!حالا کی قصد تور کردن داره؟تازه جدیدا خود دخترا فهمیدن نباید ببخشید اینو میگما عذر میخوام با این حرفا خر بشن!
اولم گفتم قصد تور کردن رو ول کن. دست آخر کی کیف میکنه؟ کی ضرر؟ . بله میتونن قیافه بگیرن پسر تور کردن ولی خاک بر سرشون چون خیلی راحت مثل کباب لقمه ای افتادن دست پسرا[hoshdar]
کلیت کار تغیر نکرده فقط اول پسرا زورکی دختر میاوردن با هزار دردسر الان خودشون میان بی دردسر[entezar] خیلی ارزون شدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
انصافا دخترا ی عزیز اگه این پست رو میخونن بیان پیش من یه مشاوره بدم بهشون. تا یه "دوستت دارم" بهشون میگن زودی هول میشن . چه خبره بابااااااااا بیاین من قول میدم روزی 2 ساعت این جمله رو بهشون بگم که حداقل تو زندگی تور نشن[hoshdar] متاسفانه از اون ور ماجرا خبر ندارن . میگن اه اره این دیگه بهترین پسریه که از اسمون فقط برای ما افتاده [entezar] دخترا هم متاسفانه کم رو هستن .نمیتونن دوتا سئوال از اهلش بپرسن که گرفتار نشن.
یه ضرب المثل جاش نیست بگم بعداگه وقت کردم براتون پ خ میکنمsh_omomi52sh_omomi93
اشتباه نشه!این بحث به هیچ وجه دعوا نیست!فقط بحث منطقیه که در آخر به یه نتیجه ای برسیم.
پسرهای نخبگان بیاید دور هم باشیم........
اونوقت نسبت دخترا به پسرا 99 به 1 هستش.......[khande]
سلام چرا بحثی شروع نمیشه فقط دعواست