پاسخ : تاپیکی برای منحرف کردن نخبگان
سلام
میشه من رو هم را بدین
یادش بخیر،
یه بار روی تختم برداشتم سوزن گذاشتم، طوری که اگه رو اون قسمت تخت بشینی، سوزنا میرن تو بدنت
بعد به دادشم گفتم بیا یه چیزی بت نشون بدم
رفتم عادی پریدم رو تختم،(اون قسمتی که سوزن نبود)
دادشم هم به خاطر این که منو ضایع کنه ، پشتک زد رو تختم و چشمتون روز بعد نبینه،فریاد داداشم رفت بالا ،منم داشتم مثل چی میخندیدمsh_omomi89
بعدشم چون دادشم بزرگتر بود باهم یه گفتمان دوستانه داشتیم[sootzadan]
1. غیر فعال کردن زنگ ساعت کسی که صبح خیلی زود میخواد بلند شه[khanderiz]
2. ساعت 4 صبح زنگ بزنی به تک تک کسایی که خوابشون سبکه و زود بیدار میشن[khande]
3. یه نفر که کار اداری داره قبل از این که بره مهم ترین برگه رو از تو پرونده اش برداری [khande][khande]
4.موقع تعارف کردن میوه ،میوه مصنوعی بزاری قاطی میوه ها[nishkhand][khande]
5. وقتی قراره برید یه جایی و عجله دارین وقتی برادر یا خواهرتون حمومه برید گاز آب گرم کن رو قطع کنید که مجبور بشه با آب یخ حموم کنه[nishkhand][khande][khanderiz]
اینا اثرات گشتن با مهدی و ممده من قبلش بچچه خیلی خوبی بودم[nishkhand][bamazegi]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RSA71
1.
2. ساعت 4 صبح زنگ بزنی به تک تک کسایی که خوابشون سبکه و زود بیدار میشن[khande]
[delkhoori]
نقل قول:
سعید شیطنت های خودتو گردن من و مهدی مظلوم ننداز.
من خودم اینقد خجالتیم.
اما تو با اخم ابجی فاطیما نشون دادی آتش زیر خاکستری.
لطفا شعله ور شو [nishkhand]
می خواهید دور بزنید دو طرف خیابون رو ببندید دستتو رو خیلی شیک بگیرین به فرمون. با یه گوشتون هم تلفن @ یه خانم هم نرجیحا میبینید بیشتر لفت بدین اقا میزنه ماشینتون خاموش میشه ! اصلن یه وضی
دیگه عرض کنم خیلی حس میگیرین میخواین افه بیاین مویی رد کنین میزنی شترق ایینه طرف رو میزنی خخخخخخخخخ
جلو یه ادم چاق بگین خیلی چاق شدم نه ؟
این هایی ک میگم رو تو اردو هایی ک دوستانه رفتیم امتحان کردم :
1_ ساعت 4 ک همه خوابن ی تیکه یخ کوچولو برمیداشتیم و هرکی ب بغل خوابیده باشه میذاشتیم تو گوشش [khande][khande]
2_دوست عزیزمون تو حموم بود ، در رو از پشت میبستیم و خیلی ریلکس از محل حادثه دور میشدیم.[khande]
3_اگر کفش پاش بود میرفتیم سریع بندش رو باز میکردیم ، ولی اگر نبود قشنگ بند هاش رو گره میزدیم[khande]
4_اگر کسی مهارت داشت ( من خودم خندم میگرفت ولی دوستان انجام میدادن ) تو خواب با چشم های بسته بلند بلند حرف میزد و کسی چیزی نمی تونست بهش بگه[khande]
5_ ( فقط برای دوستان بسیار صمیمی ) میرفتیم تو گوشیش یا تمام اهنگ های توش رو پاک میکردیم یا تمام مخاطب هاش رو . اگر هم وقت میداشتیم میرفتیم مخاطب هاش رو عوض میکردیم ( خیلی هم حال میداد )[khande][khande][khande]
6_ گوشیش رو با اهنگ زنگ موبایلش با ساعت های 3 و 4 و 5 صبح کوک میکردیم[khande]
7_(این مورد رو خودم بار ها انجام دادم ) تو سالن غذا خوری ب هرکی میرسیدیم میخواست بشینه از زیر پاش صندلی رو می کشیدیم [khande][khande]
8_گاهی اوقات هم در نوشابش رو از قبل باز میکردیم توش نمک و فلفل میریختیم بعد محکم میبستیم[khande][khande][khande]
و
.
.
.
اقا یه روز رفتم سر کلاس در کسوت مربی گری به زمین دانشگاه برگشته بودم .
رفتم روی سن به طرف میز که رفتم کیفم رو نذاشتم روز میز اول رفتم پایین میز رو هل دادم عقب . بعد پایه های صندل ور چک کردم . چندتا سوزن ازرو صندلی به اصطلاح استادی در اوردم !!
در مقابل چشمان از حدقه در ماده دانشجویان و پاسخ به سوال از کجا فهمیدی استاد :::: منم روزی جای شما می نشستم بزنید زنگ رو !!!!!
نقل قول:
اقا یه روز رفتم سر کلاس در کسوت مربی گری به زمین دانشگاه برگشته بودم .
رفتم روی سن به طرف میز که رفتم کیفم رو نذاشتم روز میز اول رفتم پایین میز رو هل دادم عقب . بعد پایه های صندل ور چک کردم . چندتا سوزن ازرو صندلی به اصطلاح استادی در اوردم !!
در مقابل چشمان از حدقه در ماده دانشجویان و پاسخ به سوال از کجا فهمیدی استاد :::: منم روزی جای شما می نشستم بزنید زنگ رو !!!!!
این نشون میده شما هم میتونی از عوامل انحراف باشی
یواشکی جای تخمه و پوست تخمه رو عوض کنید طرف اومد دستشو ببره تو ظرف تخمه,دستش بره توی پوست تخمه های خیس [nadidan]
سلام اقا دیگه روی منو کم کردین[nishkhand][khande]
یعنی اینقده؟ اخه اینقد؟[sargije]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RSA71
1.
اره مشخصه که ما با تو گشتیم اینجوری شدیم یا تو با ما نشستی اینجوری شدی[nishkhand]
دیگه خوبه همه منو میشناسنااااا[khande]