پاسخ : شما باشید با این لپ ها چکار میکنید؟

بچگی خودم از همتون بزرگ تره حیف اسکنر ندارم

سلام عكساي خوبي دوستان گذاشتن، ولي تو رو خدا رحم كنين شما كيف ميكنين بچه رو گاز بگيرين خبر ندارين بيچاره چه زجري ميكشه!

نقل قول:

نوشته اصلی توسط 
sr hesabi

انقد ضایع است خودمم[nishkhand]

نه خیلی هم با نمکه 
خداحفظتون کنه [nishkhand]

sh_omomi48sh_omomi48 اینا خالی کردن یه عصبانیت درونی اس که به شکل یک عقده گره خورده دراومدهsh_dokhtar19sh_dokhtar19 آرزو به دل یه عمه شدن موندیم، هــــــــــــــــــــــــ  ـــــــــــــــــــی!sh_dokhta  r16
از اون وقت که این تاپیک زده شده، گفتم عکس چه نی نی بیارم که لپ قرمزی باشهsh_dokhtar10 بعد یاده یه نی نی خوشجل افتادم که مال یه فامیل دوره (نه فامیل دور کلاه قرمزیا[nishkhand])، اگه نی نی رو بتونم طی یک عملیات کاماندویی و راپل بدزدم sh_omomi5و یه عکس ازش بندازممممم، میام عکسشو میذارمsh_omomi71sh_omomi36، من برا سایت چه کارا که نکردم![nishkhand]
آهان تا یادم نرفته، داداش مهدی این چه طرزه گرفتن بچه اونم از نوع داداش هس برا عکس انداختن از لپش، خو شونه اش از جا دراومد که، یه کم ملاطفت و مهربانی به خرج بده خب!sh_dokhtar17

حیف که سایز عکسم بزرگه نمیتونم بذارم وگرنه همتون کفتون می برید به معنای واقعی!
همین حالاشم تموم فامیل بهم میگن لپ گنده!چه برسه به دوران بچگی!ریا نشه دوست داشتنی بودم بچگیام![nishkhand]

نقل قول:

نوشته اصلی توسط 
parnian 80

حیف که سایز عکسم بزرگه نمیتونم بذارم وگرنه همتون کفتون می برید به معنای واقعی!
همین حالاشم تموم فامیل بهم میگن لپ گنده!چه برسه به دوران بچگی!ریا نشه دوست داشتنی بودم بچگیام![nishkhand]

تواضع رو بین[nishkhand]
تو سر بچه ها مردم نزن
بعدشم از قدیم گفتن
صدای دهل از دور خوش است[khande]

نقل قول:

نوشته اصلی توسط 
masuomeh

ماااادر جااااان موخوام:)) لپش بکش این جز افرادیه که باید از لپ گرفت برذشون اینور اونور:))

راستی یادم رفت بگم 
اینایی که گذاشتم عکس های خودم بود [cheshmak]

نقل قول:

نوشته اصلی توسط 
مهدیه جورابلو

جووووووووووووووونم قربونش برم الهی چقدر ماهه خداحفظش کنه[boosidan][boosidan]

مرسی عزیزم  کوچیکته

نقل قول:

نوشته اصلی توسط 
RSA71

ماااادر جااااان موخوام:)) لپش بکش این جز افرادیه که باید از لپ گرفت برذشون اینور اونور:))

خودم انقدگازش میگیرم  هنوز3ماهش نشده