پاسخ : اینجا ایرانه قرن 21!!!!!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
جوان ایرانی
دوست عزیز شما اگه کل پست ها رو میخوندین متوجه میشدین خیلی ها میگن حجاب امره شخصیه منظور بنده رو هم متوجه میشدین [shaad]
کسی هم که دروغ و توهین و تهمت در خونش رواست هیچ وقت واسه اصل حجاب نمیگه رعایت کن همین طور که شما گفتین برای حفظ آبروی خودش یا به عبارتی حفظ ظاهر
ولی خیلی از گناهان هم عادی شده ، راحت شده اصلا نمیدونند گناهه یا دوست دارن توجیه بشه این در اثر فقر فرهنگی خانواده است
منظور بنده خانواده هایی هست که فرزند تازه به بلوغ رسیده دارند و بایک سری چرا مواجه میشه که اگر این چرا ها رو پاسخ داد بشه به بهترین شکل به مشکلی نمی خوره
خیلی ها هم از لحاظ سختی سعی میکنند نادید بگیرن و میشه همونطور که واسه سرما و گرما هم حجاب تغییر میکنه!!![shaad]
من کاملا با شما موافقم ، ولی اینو قبول ندارم :کسی هم که دروغ و توهین و تهمت در خونش رواست هیچ وقت واسه اصل حجاب نمیگه رعایت کن.من خیلی ها رو میبینم هیچ نامحرمی صداشونو نشنیده ولی غیبت مثل فرفره،و برعکس طرف از حجاب حداقلها رو هم نداره ولی خیلی خوشبین و خوش خلقه و اهل غیبت نیست.
اگه اکثر پستها نظر شون راجع به حجاب اینه که شخصیه به نظر من 90% به خاطر برخورد بد با قضیه حجاب و بی حجابیه توسط خانواده و جامعه هست،10% دیگه پذیرش یا عدم پذیرش خود طرف.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رضا66
سلام ولی فکر کنم اون لحظه که دلت گرم پدر و برادرتونه...اونا مثل کوه پشتتون هستند ....پسران و دختران شهدا از این لطف و رحمت بی بهره اند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
المیرا70
قبول دارم خدایی نکرده از دست دادن پدر وبرادر سخته ولی آیا فقط اونها هستن که از این نعمت بی بهره اند؟خیلی از افراد دیگه هم هستن که در اثر اتفاقات دیگه عزیزاشونو از دست دادن اینکه دلیل نمیشه
سلام
از دست دادن پدر و برادر سخت است و این مسأله رو نمی توان با سهمیه جبران کرد. و در این نقطه بحث به بی راهه کشیده میشه. مسأله با سهمیه دادن حل نمیشه بلکه گاهی اوقات سهمیه باعث ورود بی سوادها به داخل قشر باسواد ها میشه. حالا که ما حتی اگر دانشگاه هم براشون بزنیم و بدون امتحان ببریمشون باز نمی تونیم کمبود پشتیبانی چون پدر رو جبران کنیم میتونیم از راه دیگه وارد بشیم تا از لحاظ علمی بهشون خدمت بشه و هم متعهد و متخصص تربیت کنیم.
میشه بجای سهمیه دادن در کنکور و.. در دوران تحصیل تمامی امکانات علمی رو برا این عزیزان فراهم کرد تا از بهترین مربیان برخوردار بشن و در جلسۀ امتحان شرکت کنندگان مساوی با یکدیگر از لحاظ علمی مسابقه بدهند و رقابت کنند نه اینکه بعضی عزیزان جلوتر از دیگران قرار بگیرند.
در عرصۀ رقابت باید همه در شرایط مساوی قرار بگیرند و اون فردی که هم متعهد و هم متخصص است در رقابت برنده بشه.
راه چاره سهمیه نیست بلکه فرآهم آوردن امکانات آموزشی است. در این صورت تبییض برداشته شده و عدالت در عرصۀ علم رعایت می شود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghalbeyakhi
می خواستم در جوابتون یک سری مطالب رو بنویسم که دوست گرامی یعنی 312 نوشته می تونید جوابشون رو مطالعه کنید.
«بحث حفظ كشوردرمقابل حفظ دين هم نيازبه شرح نداره كه اگه يك سري مسلمون توي هرجايي باشند براي اينكه اون محل توسط دشمن تصرف نشه مقاومت ميكنندو شهيدهم در اين راه ميدهند.
چون اگه دشمن بر اون محل حاكم بشه مانع دين وايمان اين افراد ميشه»
این مطلب رو از متنی که 312 نوشته کپی کردم؛ چون این قسمتش به بحث ما در ارتباطه.
شما چطور به این نتیجه رسیدید؛ که انگیزه شرکت در جنگ، حفظ دین بوده نه کشور ؟ ضمنا مگه تمام افرادی که به جنگ رفتند؛مسلمان بودن؟گذشته از این،آیا تمام افراد مسلمان در جنگ ،شیعه بودند؟ اگر طبق نظر شما پیش بریم؛ خون تمام افراد غیر شیعه در جنگ پایمال شده. چرا که در ایران به هیچ اعتقادی ،جز اسلام شیعی مجال گسترش داده نمیشه. ضمنا دشمن ما به قصد گرفتن خاک ایران به ما حمله کرد؛ نه گرفتن دین ملت.لازم به یاد آوریه؛ عراق ها خودشون مسلمان بودند.
در ارتباط با خانواده های شهدا توجه به این نکته برا همه ضروری است
اینکه به هیچوجه نمیشه کمبود پدر یا برادر را جبران کرد. برا جبران بعضی چیزا باید به این امر توجه بشه که در هر شرایط باید این سوال رو پرسید که اگر پدر یا برادر این خونواده بود در این زمینه چجور رفتار میکرد؟
مثلا در زمینۀ تحصیل بهترین مربیان یا بهترین کلاسها رو برا فرزنداش یا خونواده اش فراهم می کرد پس باید بهترین ها رو براشون فراهم کنیم تا استعداد خودشونو شکوفا کنن. جبران دیگه ای نمیشه کرد.
یا بهترین شرایط رو برا خونواده اش فراهم میکرد باز باید بهترین شرایط رو براشون فراهم کرد.
خانواده های شهدا بازیچۀ دست ما نیستن که هر کی یه حرفی پشتشون بزنه. انصاف نیست. این همه حرف هم بخاطر برنامه ریزی نادرست برخیهاست.
الان این پست انتقاد به نوشته من بود ....من که با حرف شما آقای عبدا... موافقم ؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
شما چطور به این نتیجه رسیدید؛ که انگیزه شرکت در جنگ، حفظ دین بوده نه کشور ؟
چون اگر هدف کشور بود قبلا هم حمله می کردن. و از آنجا که اسلام قانون «نفی سبیل» داره و اینو میدونن که دین اجازه نمیده تا بر مسلمان مسلط بشن پس باید و لازم بود دین را بگیرند. از این جهت اولویت آنان گرفتن دین بود. چون با گرفتن دین خودبخود کشور هم مستعمره خواهد شد مثالش کشور خودمون در گذشته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
در ارتباط با خانواده های شهدا توجه به این نکته برا همه ضروری است
اینکه به هیچوجه نمیشه کمبود پدر یا برادر را جبران کرد. برا جبران بعضی چیزا باید به این امر توجه بشه که در هر شرایط باید این سوال رو پرسید که اگر پدر یا برادر این خونواده بود در این زمینه چجور رفتار میکرد؟
مثلا در زمینۀ تحصیل بهترین مربیان یا بهترین کلاسها رو برا فرزنداش یا خونواده اش فراهم می کرد پس باید بهترین ها رو براشون فراهم کنیم تا استعداد خودشونو شکوفا کنن. جبران دیگه ای نمیشه کرد.
یا بهترین شرایط رو برا خونواده اش فراهم میکرد باز باید بهترین شرایط رو براشون فراهم کرد.
خانواده های شهدا بازیچۀ دست ما نیستن که هر کی یه حرفی پشتشون بزنه. انصاف نیست. این همه حرف هم بخاطر برنامه ریزی نادرست برخیهاست.
خب داداش من هم که همینو میگم ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رضا66
الان این پست انتقاد به نوشته من بود ....من که با حرف شما آقای عبدا... موافقم ؟؟؟؟؟؟
نه عزیز انتقاد نبود. چون اینجا سرکار خانم المیرا گفته بودن قبول دارم ... سخته و ...تنها اینا نیستن و... برا همین گفتم که اصلا سهمیه دادن خوب نیس اما نه بخاطر اینکه دیگران هم ندارن بلکه بخاطر اینکه میشه از راه دیگه کمبود علمی رو جبران کرد.چون از این نقطه دقیقا بحث کشیده میشه به سمت خانواده های شهدا نه به برنامه های اجرایی مسئولین. ما خدمتتون ارادت داریم رضا جان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رضا66
خب داداش من هم که همینو میگم ....
خب منم قبول دارم عزیز. منظورمو گفتم. رضاجان حرف بنده رو حرف شما نبود. بلکه بخاطر کشیده شدن بحث بعد از شما به سمت دیگه بود نقل قول دو گانه کردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
خب منم قبول دارم عزیز. منظورمو گفتم. رضاجان حرف بنده رو حرف شما نبود. بلکه بخاطر کشیده شدن بحث بعد از شما به سمت دیگه بود نقل قول دو گانه کردم
خب حل شد گفتم بعدا کسی بعد برداشت نکنه ....اگر هم بد نوشتم پستو ویرایش کنم