پاسخ : به نظر شما بهترین نوع سرمایه گذاری چیست؟
سلام دوستان
حالا که بحث سر این موضوعه اگه اجازه بدین منم نظری بدم ...والا من خیلی دنبال این بحث بودمو هستم ازدوران ابتداییم به فکرش بودم از هر کیو هر کجا که بگی اطلاعاتشو جمع کردم
راستیتش من از هر کی که تو کارش موفق بود یه جوابی گرفتم یه فامیلی داریم 23سالش که بود با قرضو قوله او وام یه کار گاه پکستنی ام دی افو لترون زد ولی خیلی به کاری که میکرد امید داشت
اصلنم از این کار سر در نمیاورد با یکی از دوستاش که یه ماهو نیم شاگردی کرده بود برا نزدیکاشون. دوست اشنا کار میزد در اوایل کم کم کارشو یاد گرفتووو سفارشاش بیشترو بیشتر شد
الانم کارشو ارتقاع داده به طوری که 4تا کارگاه بزرگ هر کدوم با چنتا کارگرو شاگرد براش کار میکنه...ماشالا خیلی وضعش خوب شده... اون میگه باید رو صنعت سرمایه گذاری کرد
ولی یکی دیگه از رفیقامون" رفیقامون که چه عرض کنم 65 سالشه تو کار مشاور املاکوووو دلالیووو ساختو سازوو خلاصه هر کاری که به ملک مربوط بشه ست اره این بنده خدا میگه ادم باید با پولش پول دراره
چه جوری میگفت باید کلاس کاریتووووووووو تا اونجایی که میتونی افزایش بدی تعریف میکرد میگفت یه زمین 500متری تو بهترین جای شهر هست میخوام بخرمش یه اپارتمان گردن کلفت بزنم
بذارمش خالی گفتم حاجی این چه کاریه میدونی چی جوابمو داد؟گفت میخوام هر کی از کنارش رد میشه بگه این واسه فلانیه او ولی از بس گردن کلفته خالی گذاشتدش اینی که میگم اولش واقعا هیچی نداشته
با قرض مرض یه دفتر بیخود زده چند نفر از دوستاش جمع شدن کم کم کارش گرفته او باقی ماجرا...الان جوری شده که شهرداری بزا تفکیکایه ملک خود شهرداری باید با این بابا جلسه بذاره....
والا ما یه استاد کارافرینی داشتیم خیلی حالیش بود...هم ارشد معماریشو گرفته بود هم اقتصاد الان رۀیس امور مالیاتی کل استانه توتعریفاش میگفت چون اکثر سرمایه ایران بسته به نفت اونم که دست دولته
برید دنبال کارای دولت مثلا چطور تعریف میکرد" از وامای بی بهره ای که اکثر زرنگا با کمترین ضمانتی گرفتنو ما جاموندیم وامای 300 چهارصد تومنیه سال 86 85...این استادمون میگفت نچسبین به رشته اصلیتون بعضیا میگن
این کاره به رشتموم نمیخوره ولی دقیقا خلاف جهت حرکت میکنن باید هر جا که احساس کردی شریان نقدینگی تند تر میزنه او قلنبه شده وارد شی مثلا خرید فروش طلا اهن ملک میوه او تره بار حتی اگه مجبور شی به خاطرش کار گری کنی
یه بنده خدا بود خیلی ماجراییه اشناییش باهام طولانیه همین قدر بدنین که شغل بار بارکنی بود چطوری مثلا محصولات این شهرو با پول یکی دیگه میخریدو درصد کلانی به جیب میزد الان دیگه با پول خودش کار میکنه
این بابا تئ تعریفاش بهم میگفت میدونی من کیم اومدم شهر شما این طوری بار میخرم...گفتم نه خو بیشتر خودتو معرفی کن گفت پدر من تو تبریز100هکتار زمین ابی داره حالا بگذریم از دیماش ولی
من به این نتیجه رسیدم که کار خوب نیست کاسبی خوبه....گفتم چطوری گفت کار ادمو در گیر خودش میکنه به طوری که تمام فکرو ذکترت فقط یه کار میشه مثه کشارزی پولش بد نیست ولی فکرو میبنده
اما کاسبی باعث میشه فکرت بیشترووو بیشتر از سابق برا جمع کردن اطلاعات معامله کردن بشه ....اره اینم این بنده خدا به جمع دانسته هامون کادو داد...
از این اطلا عات خیلیییییییییییییییییی دارم اگه بگم باید در موردش چنتا مقاله بنویسین....
راستیتش من میخوام تموم این کارارو باهم انجام بدم هم با وام کار میکنم هم خرید فروش. ساخت شراکتیه مسکن هم خرید فروش ماشینو ثبت نامش... سکه طلا...کارای مربوط به رشتم هم تو کارگاه
....اگه خواستین بیاین تا هر اطلاعاتی که ین چند ساله جمع کردم در اختیارتون قرار بدم.....ممنون از اینکه وقتتونو به من دادین بازم مرسی ....از شما دوستان
بهترین سرمایه گذاری اموختن علم تا درجات عالی و پرداخت زکات آن یعنی نشر علم
به نظر من سرمایه هرکسی دانش و سواد اون و از یه طرفی هم شعور و معرفتشه البته در این بین شاید بزرگترین سرمایه هرنفر خود شناسی، معرفت نسبت به خودش که در نهایت منجر به خداشناسی هم می شه ،هست[golrooz]
سلام
من اینگونه برداشت دارم که اولا اگر بخواهیم از نقطه نظر اقتصادی نگاه کنیم که باعث رشد و تسعه هم در زمینه فردی بشه هم در زمینه اقتصادی برای کمک به اقتصاد هر کشوری بشه سرمایه گذاری در بخش تولید است در همه ماردی که در بالا بیان شده است مانند ساختمان ملک بورس طلا اینها همش باعث رشد اقتصادی فردی میشود مثلا طرف طلا را در قیمت مثلا 800هزار میخرند در قیمت 1200000میفروشند در واقع در این میان مبلغی پول به دست میاورند اما در اصل نقدینگی خود را بالا میبرند نقدینگی یکی از عوامل افزایش تورم در هر کشوری حتی کش.ر های پیشرفته دنیاست تورم هم باعث کاهش ارزش پول ملی میشود اما سرمایه گذاری در بخش تولید را از چندین منظر میتونیم نگاه کنیم اولا اینکه پشتوانه پول هر کشوری تولید ملی ان کشور است وقتی تولید نباشد در نتیجه خریدار برای خرید کالای مورد نظر خود باید از کالایی که از خارج وارد میشود خریداری کنددر نتیجه باید پول بیشتری پرداخت کند این ساده ترین نوع کاهش ارزش پول یک کشور است مورد بعدی : اگر ما 10 نفر بیکار را در نظر بگیریم که همگی دارای تحصیلات عالیه هستند مطمینا چند نفر از این افراد به راه خلاف که امروزه هم یکی از مشکلات کشور است میروند و باز هم با احتمال خیلی زیاد یکی از این خلاف کارها خلاف کار حرفه ای میشود پس ما میتونایم با سرمایه گذاری در بخش داخلی هم سود کسب کنیم هم باعث افزایش اشتغال شویم هم از به راه ناراست رفتن عده ای جلو گیری کنیم
سلام
بهترین چیز خرید سکه هست .
اگه زمین به اسمون بیاد اسمون به زمین بیاد باز هم طلا طلا هست . و اگه شما هر جا برید . هر جای دنیا باز طلا ارزش داره . ملک ممکنه یهو موقعیتشو از دست بده . و بورس هم ممکنه کاهش پیدا کنه و دیگه ارزششو از دست بده .
ولی حتی اگه یکی بیاد شما رو به 200 سال پیش ببره باز هم طلا اونجا ارزش داره .
من خودم 4 سال پیش رفتم کلی سکه خریدم و تا حال حاضر پنج برابره سرمایه ی اصلیم سود کردم
ولی باز به نظر من یک فکر نو و ایده ی خوب میتونه بهترین چیز باشه . مثال های زیادی هست . طراح فیس بوک . نویسنده های معروف مثل رولینگ . سازنده ی اندروید و .....
اول بورس بعد خرید اوراق بهادار
سلام دنبال یک وام 40 میلیونی برای زدن یک کارگاه چوب فروشی هستم ویک سند شدانگ به ارزش 80 میلیون دارم ومی توانم ماهی یک میلیون قسط بدهم از کجا می توان چنین وامی برداشت
بهترین نوع سرمایه گذاری در یک کلام وجود نداره
مهم تخصص - علاقه - اطمینان پذیری و موقعیت هست
یه سری شرایط منطقی ساده که هرکسی میتونه فکر کنه و انتخاب کنه براش چه روشی بهتره
قطعا طلا - ارز -خودرو - ملک و امثال اینها حتی در صورت داشتن این شرایط راه مناسبی برای سرمایه گذاری نیستند
چون حتی همین بحث هم یک علم هست
میدونین که در صورت خرید مقدار زیادی از یک نوع جنس دسترسی مصرف کنندگان واقعی کم و اون جنس - ملک یا هرچیزی که هست گرون میشه
و تنها چیزی که گرون شدنش به صرف جامعه هست و تورم نیست - سرمایه گداری روی خود کار هست
میتونین تحقیق کنین - این یه دید منطقیه
کشورهایی که تو 100 سال گذشته روی خود نیروی انسانی و خود خود خود کار سرمایه گذاری کردند الان بهشون میگن جهان اول
کشورهایی که دارن روی کار سرمایه گذاری میکنند بهشون میگن در حال توسعه
و کشورهایی که روی اجناس و اموال و منابع طبیعی سرمایه گذاری میکنند بهشون میگن جهان سومی(شامل نفت)
حالا میتونین قبول کنین و میتونین نکنین
ولی اجناس همیشه به منابعشون برمیگردند و تولید کنندس که در لحظه ی فروش داره سود میکنه و پرخه ی زندگی رو ادامه میده
بقیه انگل هستند مگر اینکه درامدشون از همین طریق باشه
برای همین در کشورهای جهان اول و در حال توسعه بورس به وجود اوردند
برای اینکه سرمایه ها روی بخش تولید باشه و حداقل کالاهارو با قوانین و حداقل مستقیم بدون تورم از خود تولید کننده بخرند خریداران
برای همین تورم در کشورهای دارای درصد شرکتهای بورسی بالاتر مستقیما پایینتره(در کل و حدودی)
طلا و ارز و اینجور چیزا مثل اینه که 1000تومان پول دادی و 100 هزار تومان پس گرفتی
در این مدت ارزش پولت یک صدم شده
فکر میکنی 100 برابر سود داشتی
در صورتی که طلای تو همون قدری بوده که بوده! و اگر با همین پول بخوای همون مقدار طلا بخری(به قول یکی از دوستان) دیگه نمیتونی به دلیل تورم
پس ضرر کردی
کسی سود کرده که طلا رو تولید میکنه
یا از طلا برای تولید چیزی استفاده میکنه
گردش مالی اگر در بخش تولید باشه میتونه یک دهم این مقدار سود داشته باشه
اما سودش واقعیه - یعنی کارخونه همونه - اجناس همونا هستند و کل مجموعه در حال رشده
و ارزش واقعی نیروی انسانی ای هستند که دارن کار میکنن و بیکار و انگل اجتماع و همون دلال های بازار نمیشن!
اگر بخوام کامل و دقیق و صریح بنویسم من که چیزی از اقتصاد نمیدونم 100 صفحه میتونم توضیح بدم و یکی یکی دلایل رو روشنسازی کنم
پس لطفا طلا و ارز نخرید - به خودتون و دیگران ضرر میزنید
سلام.من تجربه ای دراین زمینه نداشتم ولی بنظرم خریدزمین وملک وویلاواینجورچیزابهترازبقی ه هست.[tafakor]