دوستان عزیز لطفا تاپیک رو به حاشیه نبرید و از شعار دادن الکی و جوگیر شدن و توهین بپرهیزید
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان عزیز لطفا تاپیک رو به حاشیه نبرید و از شعار دادن الکی و جوگیر شدن و توهین بپرهیزید
با تشکر
این که خدمات بسیاری داشته درست. ولی بی عیب هم نبوده .مثل الان وهمه ی دوره های بعد از او هرکی روی کار اومده دست وپا بسته یکجا ننشسته وخدماتی داشته حالا ممکنه به مذاق و سلیقه ی یک قشر باشه وقشری دیگه مخالف باشن
ببينيد همكار تالار مذهبي و كسايي كه ايشونو لعنت ميكنيد
اگر زمان رضا شاه ايران حكومت جمهوري اعلام ميكرد بدليل ضعف ساختار حكومت هاي دموكراتيك براي برخورد قاطع و ديكتاتورانه در موارد تجزيه طلبانه قطعا يه اشتباه بزرگ بود
مثلا شيخ خزئل لعنه الله تعالي خوزستانو جدا ميكرد
دموكراتها كردستان و آذربايجان رو جدا ميكردن
بلوچ و ساير قوم هاي مرزي هم حتما تحت دسيسه ي انگلستان سراسر كثافت قرار ميگرفت
جاي بسي تاسفه!
شايد راه آهن و دانشگاه و مدرسه و كتابخانه ملي و موزه ملي و فرهنگستان زبان پارسي و ارتش منظم و مجهز و ....... رو رضاشاه انجام نداده!! حتما كار مرحوم جومونگ بوده كه از قضا همين امثال جومونگ براي شماها اسطوره اند و اين ايرانيان بزرگ نه!
ظاهرا شما نميخواهيد بحث اين تاپيك متعادل بمونه.
تغييريك سلسله حكومتي كار كم اهميتي درتاريخ يك كشور نيست.
من متعجم وقتي روي كاراومدن اين قاطرچي سفارت با تاثيرمستقيم انگليسيها بوده چطور مابايدباوركنيم كه شيخ خزعل بعنوان اهرم ديگه انگليسها يك مخالف رسمي اين رضاي ميرپنج هست؟
من متعجم كه شما روند پيشرفت اجتماعي و فرهنگي وعلمي كشور رو فقط مرتبط با عملكرد دوران اين فرد ميدونيدوبه سلسله فعاليتهاي انجام شده در قبل اين دوران بي توجهيد؟يعني اگر اين فرد شاه نميشد ما درروندتاريخي هيچوقت صاحب دانشگاه و سيستم جديدمالياتي وبانكي و...نميشديم؟
من متعجم كه ارتش مثلا منظم اين شاه قدرقدرت چرا نتونست مانع از ورود و اشغال شمال وجنوب كشور توسط نيروهاي نظامي روس وانگليس بشه؟
من متعجم كه نگهداشتن حكومت چقدربراي اين فرد بي اهميت وساده بدست آمده بود كه با يك تشر تاج وتختشو ول كرد و حاضربه تبعيد در غربت شد؟
تاريخ بخونيد وتحليل بكنيد.وبلاگهاي درپيت تاريخ واقعي رو ننوشتند.
ببخشید من اصلا تمایلی ندارم این حرف رو بزنم. ولی واقعا همین جاده تهران به شمال که زمان رضاخان با دست خالی ساخته شده هنوزم داره مورد استفاده قرار میگیره. یعنی ما تو این یه 70 سال هنوز داریم از همون جاده استفاده میکنیم. حالا سوال اینه که ایا ما تو این زمان نتونستیم بنابر نیازهامون یه جاده بسازیم که دیگه تا یه تعطیلی میخوره این همه ترافیک نباشه؟
در ضمن زمان رضاشاه و پسرش ایران به انگلیس و امریکا پول نفت رو میداد و بهترین تجهیزات رو برای ارتش میخرید. خبر دارین که ایران در زمان محمد رضا شاه سومین نیروهوایی جهان رو داشته و چهارمین ارتش جهان.
ولی حالا پول نفت ایران در جیب هند و چین و روسیه می رود و هیچ خدمات مشابه ای نیز ارائه نمی شود !
پس نمی توان گفت سیاست های ایشون غلط بوده است !
لازم به ذکره که دو نوع سیاست وجود داره : "1- سیاست جهت رضای خدا 2- سیاست کاسب کارانه"
زمان رضاشاه نوع 2 بوده و به نظرم سیاست خوبی هم بوده ولی الان ایران سیاستش یه چیزی بین این دوتا شده که نتیجه در جامعه قابل لمسه !
موفق باشید
آقای همکار تالار مذهبی میفرمایید که خب!!!! دوست گرامی استفاده و سوء استفاده از دولتهای کثیف مثل انگلیس برای خدمت به میهن هم ایدئولوژی این مرد بزرگ بوده تاریخ نظامی ایران و هنر جنگ نوشته شده توسط سرتیپ ستاد رستمی و محمودی از انتشارات دانشگاه افسری امام علی نزاجا تلویحا میگه که ارتش روس و انگلیس ارتش قدرتمند ورماخت(هیتلر) رو شکست دادن طبیعی است جنگ با چنین ارتشی قطعا هزینه های سنگین و شکست قاطع و نابودی افسران آموزش دیده و تجهیزات نظامی و.... پس بهانه متفقین هم بیرون کردن آلمانها بوده من واقعا تاسف میخورم شما اطلاعاتتون از همین وبلاگهای سراسر دروغگو و متملمس و چاپلوسه
جناب مستر 312 : تا جایی که می دونم تعصب گرایی در بین مذهبیون خیلی رایج هست .
شما که میگین خیانت چرا از خدماتش نمیگین ؟ حالا دیگران از خدماتش گفتند شما هم یه دونه از خدماتش بگین ، من خودم تاریخ جنگ های ایران رو خوندم و نیازی به گفتن خدماتش و یا خیانتش هم ندارم ، این رو برای شما میگم که تعصب زیادی دارین .
فقط محض اطلاع ؛ ارتش رضا شاه و خود رضاشاه از انگلیس شکست نخوردند ، بلکه از سران نظامی ای شکست خوردند که بدون اطلاع رضاشاه هر گونه کاری داشتند انجام می دادند . مثل همون عکس یادگاری مشایی با یکی از مقامات غربی و به دور از چشم .... . Ok ?
خیانت یه طرف ، خدمات هم یه طرف .
یه مثال دیگه ، از نظر شما اگه هیتلر ادم بدی بوده و جنایات زیادی رو انجام داده ، پس چرا از موشکهای توسعه یافته v2 المان نازی برای تهدید اسراییل استفاده می کنید ؟
بگین چون هیتلر جنایت کرده پس ما تمام ذهنمون رو به روی سایر خدماتش می بندیم و تموم . ایا حاضری چنین کاری کنی ؟ خیر ، چرا ؟ چون اگه هیتلر نبود ، موشکی هم نبود تا به واسطه اون اسراییل رو تهدید کنید ؟ ok ?
یه حرف از نیچه بگم و بحث تموم شه : اگه می خوای با غول بجنگی بجنگ ، ولی مواظب باش خودت تبدیل به غول نشی .
خداحافظ جناب 312 .
طرف صحبت من با استارتر تاپيك بودكه ايشون شكرخدا براي اعتدال درتاپيك بعداز خواهش بنده مطلب مكملي به تاپيك اضافه كردندوبحث تموم شده بود.
حالا اگه شما باز تمايل داريد بحث بيشتر كش بياد وخودتون رو بعداز آروم شدن بحث,مستحق جنجال آفريني جديدميدونيد مساله اي نيست.
دفعه بعد تصورات ذهني خودتون درباره آدولف جانتان را به من نچسبونيد
مساله ديگه:بحث اصلا بابودن ونبودن شما شروع نشدكه نيازمند اعلام پايان بحث با حرفهاي نيچه شماباشه.
ظاهرا بيشترازاونكه ما مذهبيون!!!متعصب باشيم شما بيشتر غيرت و تعصب براي خارجيهايي مثل نيچه نيهيليست و هيتلر جنگ افروز داريد.
هرچي ما ميخواهيم بحث ادامه پيدانكنه باز يكي از سنگرخودش كوكتل مولوتف ميندازه.بزرگان تالار گفتند كش نديد.لطف كنيد كش نديد
دوست بزرگوار تاپیک تاریخی چه ربطی به وسط کشیدن پای مذهبیون داره؟
ینی یک آدم مذهبی اجازه نداره نظرشو دربارۀ تاریخ بگه؟
اگه بگه میگن متعصب بوده؟
بهتره جوابگوی مسائلی که مطرح میشه باشین نه اینکه اول حکم متعصب بودن رو بدین تا مطلب رو غیر واقعی جلوه بدین و بگین از تعصب بوده. خب دوستمون دارن نظراتشو میگن.انصاف نیس که در بحث مسائل غیر مربوط رو به بحث بکشونیم.