سلام خسته نباشی
بازم مثل همیشه کارهات بهترین .هست بابا تو باید میومدی رشته طراحی مد فکر کنم اونجا خیلی پیشرفت میکردی .خیلی زیباست .
راستی به اسم یقه لباست میکن یقه رومی الان مده .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خسته نباشی
بازم مثل همیشه کارهات بهترین .هست بابا تو باید میومدی رشته طراحی مد فکر کنم اونجا خیلی پیشرفت میکردی .خیلی زیباست .
راستی به اسم یقه لباست میکن یقه رومی الان مده .
سلام بر شاینی گل
خانوم من همونطور که گفتم شما عالی هستید
این یکی واقعا بی نظیره
مخصوصا این آستین بلندش
و رنگش هم واقعا به چهره این خانوم
و هر مدل سن بالایی می خوره
منتظر مدل های زیبا بعدیتون هستیییییییییییییییییییییم
سلام دوباره به خانوم هنرمند خودم
عالی بود عزیزم
من رنگ سرخ رو واسه لباس واقعا میپسندم
واسه سنین بالا همچین فرم لباسی خیلی هم میتونه برازنده باشه
از طرحی که روی بالاتنه و آستین زدی خیلی خوشم اومد جلوه ی لباس رو چندین برابر کرده
آستین بلند ی که تو قسمت راست کار کردی با طرح یقه و برش دامن خیلی سته و یه فرم خاص به لباست داده
ست انتخابیتم جالبه و با رنگ لباس و طرحش ور در میاد
کارت خیلی عالیه عزیزم... مرسی[golrooz]
شاینی جون ما منتظره بعدیاش هستیم هیچ جا نمیریم همین جا هستیم[nishkhand]
یه توضیحی بدم این لاک طراحی مشکی من از وقتی خریدم خراب بود!!!وقتی خشک می شه عین لاک ترک تیکه تیکه می شه!!!![nishkhand]واسه همینم رو ناخنم این شکلی دیده می شه ببخشید دیگه به بزرگی خودتون!!!!
شما با چشم های قشنگتون این خط هارو متصل به هم ببینید!!![nishkhand]
http://uc-njavan.ir/images/m9a4vppazmqq2si9ra1.jpg
خیلی خوشکله عزیزم.ترکیب رنگ و مدلش جالبه.میدونی خوشگل عربی گل منگولی نیست ولی شیکه به همین خاطر خیلی دوسش دارم.ممنون ازت.منتظر کارهای بعدیت هستیم.
سلام عزیزم من همیشه میومدم نگاه میکردمومیدیدم دوستان چی میگن گفتم منم نظربدم البته ببخشیدناراحت نشی
به نظرمن کارات خوبه میشه بهتربشه بایدبیشترتلاش کنی سعی کن دنبال چیزی به روزترباشیوباخلاقیت بالای که داری اوناروتغییربدی ویه چیز جذابی درست کنی این مدل طرح ناخن اگه من درست دیدم صورتی وسفیدباخطوط سیاه یه طوریه وقتی ازرنگ ملایم صورتی وسفیداستفاده میکنی ازرنگ تیره استفاده نکن جذابیتوکم میکنه وخوشگلی رنگای ملایموازبین میبره سعی کن یطوری رنگاتوست کنی که یه حس قشنگ به آدم بده تغییرمدل خطوط باهم هم خونی نداره مخصوصا" اون ناخنی که یه خط سیاه نوکشه یطوری شده
به هرحال خوشحالم انقدخوش سلیقه هستی امیدوارم کارات روزبه روزبهتربشه منتظرکارای بعدیت هستیم
نقاشیاتون قشنگ بود[labkhand] .حالا که اینقدر علاقه دارید؛ یه دوره کلاس نقاشی و خیاطی برید. خیلی باعث پیشرفتتون میشه. تونستین نرم افزار خیاطی هم پیدا کنید.
موفق باشین!
دوست من سلام[golrooz]...اتفاقا تیکه تیکه شدن و ابر و باد شدن و ترک ترک شدن(حالا هر کدوم که بهش میگن) طرح زیباییه........طرح روی ناخنی که زدی زیباست...ترکیب زنگ قشنگی هم داره
یه ایده برای اینکه حالت ابر و باد بدی به لاک و یا همون ترک ترک بشه مثل این لاکا که وقتی میزنی خودشون این حالت رو میدن..........اول رنگ دلخواه رو میزنی رو ناخن وقتی خشک شد یکی دو قطره آب به لاک مشکی اضافه میکنی و بعد روی ناخن میزنی حالت ترک پیدا میکنه