پاسخ : تفاوت سنی در ازدواج چقدر براتون مهمه؟
اختلاف سني مهم نيست، مهم اينه كه همديگرو بفهمن و درك كنن،
ولي جامعه ي ما،،،
يادمه يه خانومي ميگفت من ٣،٤ سال از شوهرم بزرگترم و هر جا كه ميرم و ازم ميپرسن با اين اقا چه نسبتي داري ، و من ميگفتم شوهرم هستن، بدجور نگاه مي كردن، كه اين موضوع خيلي اون خانوم رو ناراحت مي كرد،
بله،،،،[soal]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
هرچقدر بشر احساسی تر باشد از قدرت عقل کاسته می شودو احساس هرچقدر بالاتر برود تصمیمات درست عقل نزول پیدا میکند و در مسائل زندگی که خانمها بیشتر درگیر احساسات می شوند این قانون بیشتر خودشو نشون میده.
شاید در حالات آروم و بدون ماجرا خانم به جزئیات بیشتر دقت میکنه اما زندگی سرشار از ماجراست و در ماجراها چون احساسات خانمها بیشتر است از قدرت عقل آنها بیشتر کاسته میشه و تصمیم آنها تقریبا احساسی میشه و طبق این اساس است که در سخنان مولاعلی(ع) دیده میشه که فرموده از مشورت با زنان بپرهیزید چون مشورت در هنگامی پیش می آید که مسألۀ مهمی پیش آمده و خانم بخاطر اینکه احساساتش فوران میکنه از قدرت عقل و باتبع تصمیم دزست کاسته میشه و بهتر نمیتونه تصمیم بگیره. و احساسات جزو جدا ناپذیر خانمهاست.و این لازمۀ جنس لطیف است. بخاطر همین تصمیمات آقایون در مواقع حساس در زندگی به صحت نزدیکتر است.
درحالت عادی درک خانمها بخاطر درگیر نشدن احساسات و توجه به جزئیات شاید بالا باشه اما در مسائل و تصمیم گیری خانمها بخاطر احساساتشون نمیتونن مناسب موقعیت عمل کنند.
صحبتاهاتون دور از واقعیت نیست
ولی بنده گفتم رشد اجتماعی و فکری خانمها سریعتر از آقایان هست. جمله بنده با گفته های شما ناسازگاری ندارد و در عین حال کاملا صحیح است.
خب الان این بحث خیلی علمی و پرباره لذت بردم!!!
سایت علمی نخبگان جوانه دیگه؟
درست اومدم؟؟
همون سایتی که 2-3 ساله روزی یه بار بش سر میزنم؟
شده 24 ساعت آنلاین باشم اینجا ولی حالا دیگه....
سایت سرگرمی شده!
بیخیال - مدیرش بهتر میدونه - من چیکاره ام؟
منم حداقل1 و حداکثر7
ولی اصلا مهم نیست چه فرقی میکنه؟- مهم حس خودم توی اون لحظس وگرنه..........
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
درست اومدم؟؟
سایت سرگرمی شده!
منم حداقل1 و حداکثر7
سلام
ببخشید اینو میگم ....
ولی حتما بحث نباید در مورد فضا و اکتشافات و ... باشه که جنبه علمی پیدا کنه
این بحث ها ، بحث هایی سازنده میتونه بشه .... نتایجی که ممکنه هرفرد با شرکت در اون و کسب اطلاعات زندگی فرددی و اجتماعیش تغییر کنه
روانشناسی یک علمه .... مباحث مربوط بهش علمی هست .... حالا ممکنه در اواسط بحث به قول شما جنبه سرگرمی پیدا کنه ولی ماهیتش تغییری نمیکنه
یک مخترع ، یک نخبه ، و هر فردی که تو این دنیا زندگی میکنه ، اول از همه انسان هست و مطمئنا برای زندگی بهتر و برنامه ریزی ها و موفقیت هاش به بحث ها و مطالب روانشناختی نیاز دارد
جای تعجب داره شما به عنوان یک نخبه ، جنبه های ظاهری رو در نظر بگیرین
تشکر.....موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
درست اومدم؟؟
سایت سرگرمی شده!
منم حداقل1 و حداکثر7
دلیلی که میارید قابل قبول نیست. دلبیل نمیشه هر چیزی شما بهش علاقه نباشی علمی نباشه وهرچی شما دوست داری بشه علمی.
اتفاقا بحث ما کاملا علمیه البته نه اینکه بیایم با فرمول همه چیو اثبات کنیم ولی اگه بهش بهتر نگاه کنی میبینی خیلی موضوعات عمیقی توش نهفته هست که شاید از
بعضی مسائل علمی تر باشه.
موفق باشی [golrooz]
- - - به روز رسانی شده - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
درست اومدم؟؟
سایت سرگرمی شده!
منم حداقل1 و حداکثر7
دلیلی که میارید قابل قبول نیست. دلبیل نمیشه هر چیزی شما بهش علاقه نباشی علمی نباشه وهرچی شما دوست داری بشه علمی.
اتفاقا بحث ما کاملا علمیه البته نه اینکه بیایم با فرمول همه چیو اثبات کنیم ولی اگه بهش بهتر نگاه کنی میبینی خیلی موضوعات عمیقی توش نهفته هست که شاید از
بعضی مسائل علمی تر باشه.
موفق باشی [golrooz]
با سلام
موضوع خوبیه
اول اینکه به نظر من هیچ ایرادی نداره دوم اینکه اخلاق و رفتار و درک دو طرف در حدی باشه که با عقلشون تصمیم بگیرن نه با احساسات.اتفاقا احتمال اینکه بهترین زندگی رو داشته باشن خیلی بیشتره
چون خانم با دید وسیع و پختگی بیشتر به راحتی می تونه شرایط شوهرش رو درک کنه و زندگی شادی برا جفتشون بسازه.
آرزوی موفقیت دارم برای همه کسانیکه این مورد شامل حالشون میشه.[golrooz]
به نظر من به همون اندازه ای که دخترا و پسرا تو سن تکلیفشون اختلاف سنی دارن تو ازدواجم باید داشته باشن چون به همون اندازه از نظر فکری و رشد عقلی با هم تفاوت دارن...
سلام دوستان
برای من بیشتر درک متقابل مهمه اگه آدم فهمیده ای باشه و از من کوچیکتر باشه مشکلی ندارم.
سلام دوستان
برای من بیشتر درک متقابل مهمه اگه آدم فهمیده ای باشه و از من کوچیکتر باشه مشکلی ندارم.
تفاوت سنی در ازدواج تو جامعه ما بیشتر یه عرفه,اگر دختر بزرگتر باشه چون از منظر اطرافیان زیاد جالب نیست
از اول با اون ازدواج مخالفت میکنند و خواسته و یا ناخواسته اون ازدواج و محکوم به شکست میکنند(البته نه در همه موارد)
خوشبختی و آرامشی که ما با ازدواج کردن دنبالشیم با سن بیشتر آقایون تحقق پیدا نمیکنه,
این تفاوت نگرش ها به زندگی و ارزشهاست که رو ازدواج تاثیر میزاره
شاید از نظر عقلی تفاوت سنی مهم باشه ولی در مورد یه تصمیم گیری مناسب باید نظر قلبمونم بپرسیم و همه جوانب و در نظر بگیریم.
تفاوت سنی در ازدواج تو جامعه ما بیشتر یه عرفه,اگر دختر بزرگتر باشه چون از منظر اطرافیان زیاد جالب نیست
از اول با اون ازدواج مخالفت میکنند و خواسته و یا ناخواسته اون ازدواج و محکوم به شکست میکنند(البته نه در همه موارد)
خوشبختی و آرامشی که ما با ازدواج کردن دنبالشیم با سن بیشتر آقایون تحقق پیدا نمیکنه,
این تفاوت نگرش ها به زندگی و ارزشهاست که رو ازدواج تاثیر میزاره
شاید از نظر عقلی تفاوت سنی مهم باشه ولی در مورد یه تصمیم گیری مناسب باید نظر قلبمونم بپرسیم و همه جوانب و در نظر بگیریم.
اصل تفاهمه. یک مثالی که همیشه برای دوستانم میزنم اینه:
« ممکنه شما با یک دختری باشید که یکمی از خودتون کوچیک باشه اما شما رو خیلی خوب بفهمه و درکتون کنه و درصورت ازدواج همسر رویاها و ایده التون باشه اما در مقابل با یک دختر که از شما بزرگتر باشه و اصل نفهمه شمارو و درصورت ازدواج چندماه عمر زندگیتون باشه پس سن مهم نیست درک متقابل و رشد و بلوغه که طرفین دارن چه توی سن بالا و سن پایین.»