پاسخ : برنامه روزانه پسرا !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BaAaroOoN
این پسرا با خانوما کل نندازن شبشون صبح نمیشه!!!!ما که چیزی نمیگیم.....شما هرچی دلت میخاد از خودت تعریف کن!!!!آقایونی که هی میزنن جاده خاکیو میگن خانوما کنیزن و فلان....اینا مال قرون وسطی هستن احیانا....دلم واسشون میشوزه.....چقد از دوره زمونه عقبن....قابل توجه جنابhmm،طبق آخرین مطالب روانشناسی روز دنیا....کسایی که میان هی میگن ما از فلان کار بیزاریم در حقیقت دارن عکس اون چیزیو که تو دلشونه رو میگن....اینکه خجالت نداره برادر من!!!!همه دوست دارن ازدواج کنن شما هم روش....چرا هی میخای کتمان کنی آخه؟!!!!!!شما مث پسر بچه ای میمونی که با مامانش دعواش شده دلش میخاد باهاش آشتی کنه....ولی چون مغروره....جای معذرت خواهی هی لجبازی میکنه......اعتراف به اینکه 1 فرد به ازدواج کردن علاقه منده....آغاز ضایع شدن نیست....نشون دهنده ی شجاعت اون فرده...و اینکه بزرگ شده
عزیزم این مطالب محض خنده و تفریحه
قابل توجه دوستان من دوساله با خانواده سر ازدواج کردن اختلاف دارم با وجود شرایط شغلی مطلوب و در امد نسبتا بالا ولی تمایلی ندارم چون واقعا بعضی وقتا بعضی چیزای دیدم که واقعا از ازدواج ترسیدم مخصوصا تو محیط دانشگاه
حاضرم اگه مایل باشی جزئیاتش رو برات تعریف کنم
بعدشم کل دختر و پسر محض خنده ست مطمئن باش منم خودم خواهر و مادر دارم پس با زن بیگانه نیستم
بلاخره باید ازدواج کنید تا دینتون کامل بشه پس به حرف خانواده گوش بده هنوز هم دختر خوب هست[tashvigh]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hhmm
عزیزم این مطالب محض خنده و تفریحه
قابل توجه دوستان من دوساله با خانواده سر ازدواج کردن اختلاف دارم با وجود شرایط شغلی مطلوب و در امد نسبتا بالا ولی تمایلی ندارم چون واقعا بعضی وقتا بعضی چیزای دیدم که واقعا از ازدواج ترسیدم مخصوصا تو محیط دانشگاه
حاضرم اگه مایل باشی جزئیاتش رو برات تعریف کنم
بعدشم کل دختر و پسر محض خنده ست مطمئن باش منم خودم خواهر و مادر دارم پس با زن بیگانه نیستم
هرکی 1 جوره.پس امیدوارم بهتون گیر ندن دیگه
مهدی جان دارم با اف 22 راه میوفتم خانواده رو از خودت دور کن خودت تنهایی بری به ابدیت[asabani]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
ما نوکر خانوما هم هستیم.خاک زیر پاشونیم.گل زیر کفششونیم.من خر خانوما هم هستم
من تکذیب میکنم مهدی حتما خودشو میگه
[shademan](خودمون زن میخوای بگیری؟؟؟؟؟/)[nishkhand]
فرزندان عزیزم
کافیه، برید سر درسو مشقتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RSA71
من تکذیب میکنم مهدی حتما خودشو میگه
[shademan](خودمون زن میخوای بگیری؟؟؟؟؟/)[nishkhand]
زنم کجا بود[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FERAL
فرزندان عزیزم
کافیه، برید سر درسو مشقتون
ما میریم سر درس ومشق اونوقت شما کجا؟[nishkhand]
پسرم
مشقت تموم شد میام خط میزنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
زنم کجا بود[nishkhand]
ما میریم سر درس ومشق اونوقت شما کجا؟[nishkhand]
آخه خب یه خبری هست وگرنه یهویی اینهمه تاپیک حول محور امر مقدس ازدواج در یک روز اونم توسط جناب آقا مهدی بی دلیل نیست ئیگه پسر خوب!!
برادر من بگو و همه رو شاد کن!!
بگو!!...[khanderiz]
آفرین آقا مهدی. گل گفتی[tashvigh].. شما پسرا خیلی حیفین قدر خودتونو بدونین