خب منم که چیزی نگفتم :-??
گفتم که دوستان دیگه هم بیان نظرشون رو راجب این تاپیک بگن 8->
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب به نظر من در این مورد باید بیشتر دقت بشه
یک جامعه از تعداد بیشماری خانواده تشکیل شده و باید از طریق خانواده همیشه کنترلی بر رفتار خانمهای مخصوصا جوان باشه مثل دختر یا همسر . تا در مجموع اساس خانواده و بعد جامعه سست و به فرهنگ بد غرب گرایش پیدا نکنند . بعد از خانواده بیشترین سهم مربوط به رسانه ها میباشد که با فرهنگ سازی اصولی (نه به صورت اجباری) و آگاه سازی های لازم این مسئله حل شود
سلام
من پست ها رو خوندم البته نرسيدم همشو رو بخونم مخصوصا پست هاي آقا مصطفي رو . . .
بيشترين موضوع مورد توجه در مباحث مطرح شده آقاي مصطفي حول محور آرايش بانوان بود!
اولا مسئله آرايش بايد با بدحجابي تفكيك بشه !
همه آدما عاشق آرايش هستند حتي پسرها چه اشكالي داره!!!!
ضمنا پسرا بيشتر از دخترا جلو آينه به خوشون مي رسن يه تيكه موهاشون رو هي اينور و اونور مي كنن تا به يه نتيجه خوب برسن اينم هيچ اشكالي نداره !
همه ادمها دوست دارن زيبا به نظر
برسن چون يه موجود اجتماعي هستند ، دوست دارن در اجتماع بعنوان فرد زيبا و شيك پوش شناخته بشن .
بسياري از دوستان من براي جلب توجه ديگران به ويژه آقايون آرايش نمي كنن بلكه فقط براي ارضا خودشون و اون روحيه و فطرت زيبا بودن و دوستدار زيبايي بودن آرايش مي كنن .
.
چرا خانم نبايد آرايش كنند ؟ !
.
آرايش كردن يا نكردن ؟؟؟
نه، مسئله این نیست. مشکل امروز، تنها در از بین رفتن مرزهای آرایشی و پائین آمدن سن آرایش است. اگر در گذشته، آرایش از سن وسال خاصی وبه صورت <کم، متوسط و تند> در موقعیتهای مختلف کاربرد داشت، امروز دیگر مرزی برای آن باقی نمانده.
.
.
.
و اما
بدحجابي يك معضل فرهنگي تأثيرگذار بر جامعه است ؟ !
اما ريشه اش كجاست ؟
آيا تغير نگرش ، تغيير نحوه و اصول زندگي و ... غيره كه خودم هم نميدونم باعث ايجاد بد حجابي نشده؟
خوب ديگه خيلي تخصصي شده كاش يه جامعه شناس داشتم كمكمون مي كرد .!
مشکل به نظر من تو افراط و تفریط هست ... وقتی خیلی بخوایم جلوی یه چیزی رو بگیرم بدتر میشه ... چرا تو کشورای اروپایی شدت آرایش به شدت اینجا نیست با اینکه خیلی آزادی بیشتره ... مشکل رو فرهنگسازیه غلط هست و مشکل این هست که ما فقط تو فکر مرز گذاری هستیم،میگیم یا اینوری یا اونوری ... به هر حال به نظر منم نباید هیچ مشکلی داشته باشه ، آرایش و کلا نوع پوشش یه چیز شخصیه و اینکه بخوایم توش دخالت کنیم و چیزایی مثه گشت ارشاد درست کنیم نه تنها که بهتر نمیشه بلکه بدترم میشه... ای کاش بودجه ی گشت ارشاد خرج فرهنگ سازی میشد ...
سلام
راستش هر چی فکر میکنم میبینم مردم ما نیستن که مشکل دارن مشکل اصلی فرهنگ سازی اشتباه هست متاسفانه ما به خیلی از مسائل خیلی سطحی نگاه میکنیم
خود مسئله آرایش از غدیم الایام بوده و هست و کسی نمیتونه بگه که نه بده نکنید هر چیزی یه حد و حدودی داره که اگر درست استفاده بشه نه تنها مضر نیست بلکه میتونه سازنده هم باشه منتها به جا و مناسب
وقتی دقیق به کشورهای به قول خودشون پیشرفته غربی نگاه میکنی متوجه میشی که خیلی چیزها به دست آوردن ولی به قیمت از دست دادن چیزهای بیشتری ...
اونها چیزی رو از دست دادن که سالهای آینده تازه ضربات ناشی از اون به اونها صدمات جبران ناپذیری وارد میکنه
حیفه که ما فرهنگ غلط غرب رو سرمشق خودمون قرار بدیم فرهنگی که خودش ریشه خودش رو نابود میکنه
[QUOTE=kab;59433]نقل قول:
خود مسئله آرایش از غدیم الایام بوده و هست و کسی نمیتونه بگه که نه بده نکنید هر چیزی یه حد و حدودی داره که اگر درست استفاده بشه نه تنها مضر نیست بلکه میتونه سازنده هم باشه منتها به جا و مناسب
منم با فرهنگ سازی موافقم ولی منکر آرایش کردن نمیشم این زیبایی و همه می خوان که زیبا باشن اینکه یه شخص آرایش کنه نه خودشو نه خانوادشو نه پاکی و نه..... زیر سؤال نمی بره....و اگه مردی بزاره که خانومش به زیباییش برسه اونم چیزی از مردونگیش کم نمیکنه ...
در هر صورت با صحبتای آقا مصطفی موافق نیستم.نقل قول:
وقتی دقیق به کشورهای به قول خودشون پیشرفته غربی نگاه میکنی متوجه میشی که خیلی چیزها به دست آوردن ولی به قیمت از دست دادن چیزهای بیشتری ...
اونها چیزی رو از دست دادن که سالهای آینده تازه ضربات ناشی از اون به اونها صدمات جبران ناپذیری وارد میکنه
مثلاً پیشرفته نیستن واقعاً پیشرفتن ما جهان سومی هستیم اونا جهان اولی ما در حال توسعه هستیم اونا توسعه یافته و....اونجا دغدغه این چیزا نیست و ضرباتی نخوردن اگه خورده بودن کم کم در خیلی جاها رو تا الان تو غرب بسته بودن....نقل قول:
حیفه که ما فرهنگ غلط غرب رو سرمشق خودمون قرار بدیم فرهنگی که خودش ریشه خودش رو نابود میکنه
ما خودمون تمدن غنی داریم پیشینه ی فرهنگیمون از غرب بیشتره ولی سرعت رشد اونها از ما بیشتر بوده ولی نباید انقدر نا عادلانه در مورد فرهنگو ریششون قضاوت کرد...
انگيزه ها براي آرايش در خانم ها متفاوته ولي تبعات اون ممكنه ربطي به انگيزه ها نداشته باشه
من به شخصه با آرایش (برای خانمها ) در حد نرمال موافقم
اما متاسفانه گاهی اقات از حد و حدود آرایش فرا تر میره و میشه گریم .در آخر منجر به جلب توجه میشه اینه که خوب نیست و میتونه باعث فساد اخلاقی هم بشه .
البته چند سالی هست که در پسران هم رایج شده (مثل ابرو برداشتن . آرایش صورت . رنگ کردن مو ) که خیلی بد تره و مرد و مردانگی رو زیر سوال برده .
[QUOTE=memar koocholo;59458][QUOTE=kab;59433]
منم با فرهنگ سازی موافقم ولی منکر آرایش کردن نمیشم این زیبایی و همه می خوان که زیبا باشن اینکه یه شخص آرایش کنه نه خودشو نه خانوادشو نه پاکی و نه..... زیر سؤال نمی بره....و اگه مردی بزاره که خانومش به زیباییش برسه اونم چیزی از مردونگیش کم نمیکنه ...
در هر صورت با صحبتای آقا مصطفی موافق نیستم.
شما یه خانومی و نمیتونی درست متوجه منظور بنده بشی چیزی که آرایش رو مورد اتهام قرار میده تبعات اونه وقتی یه خانوم با آرایش وارد محیط اجتماع بشه میتونه خیلی مشکلات رو به همراه داشته باشه همه مردها به چشم خواهر و مادر خودشون به هر خانومی نگاه نمی کنن و این میتونه باعث ایجاد مشکل بشه به نظر من آرایش زن فقط برای همسرش مجازه ولا غیر
مثلاً پیشرفته نیستن واقعاً پیشرفتن ما جهان سومی هستیم اونا جهان اولی ما در حال توسعه هستیم اونا توسعه یافته و....اونجا دغدغه این چیزا نیست و ضرباتی نخوردن اگه خورده بودن کم کم در خیلی جاها رو تا الان تو غرب بسته بودن....
( تا پیشرفت رو چی ببینیم اگه پیشرفته بودن که الان با بهران اقتصادی روبرو نمی شدن ) من منکر پیشرفت اونها نمیشم و نشدم قبول دارم که ازخیلی از جنبه ها از ما پیشرفته ترن ولی اون یه پیشرفت ساکن بوده و به نظر من ادامه دار نیست شاید از لحاظ علمی به درجاتی رسیده باشن ولی از جنبه های دیگه خودشون رو از بین بردن ( من با نظام غرب مشکل دارم )
ما خودمون تمدن غنی داریم پیشینه ی فرهنگیمون از غرب بیشتره ولی سرعت رشد اونها از ما بیشتر بوده ولی نباید انقدر نا عادلانه در مورد فرهنگو ریششون قضاوت کرد...
یادتون باشه که این فرهنگ غربه که تیشه به ریشه مازده همین الان بیشترین مشکلات در کشور ما ناشی از غرب زدگیه
( یه مقدار در این زمینه بیشتر تفکر کنید شاید متقاعد بشید )
خب می بینم که من نبودم و بحث هایی داغ شکل گرفته که امیدوار کننده است.نقل قول:
:-? یعنی به نظر شما اقایونی که خانم هاشون محجبه نیستن مرد نیستن ؟؟؟:-/
یا هر کسی که ارایش کنه یه خلائی تو خودش داره؟؟؟:-/
اما در مورد آرایش.
ببینید با حجاب و بی حجاب نداره.
همه ی زن ها تو خونشون آرایش هست.
چه با حجاب ، چه بی حجاب ... به قولی در همه ... ;)
اما ...!
همیشه خلاهای درونی در تمامی انسانها باعث میشه که در برخی کارها زیاده روی کنن.
یکی مشکل زیبایی داره ، سعی می کنه این مشکل رو با آرایش تند و بیش از حد پر کنه...!
یکی با این فرهنگ بزرگ شده و ...
اما بحث من سر برخی از عزیزانه که شبیه خانواده هاشون نیستن.
مادر چادری ، دختر بی حجاب ... و از این نوع خانواده ها.
چرا که همه به ریشه ی خودشون که خانواده است متصل هستن ولی اگر کسی این هنجار خانوادگی رو زیر پا گذاشت یعنی هنجار شکنی کرده و مشکلاتی هم در اون فرد مطمئنا بوده که این عمل رو انجام داده.
به طور کل آرایش در خانم ها همه گیره ... ولی در برخی ها ناشی از برخی مشکلات درونی فرد میشه.