باشه عزیزم اگر بیکار شدم حتما برات اینکارو میکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
باشه عزیزم اگر بیکار شدم حتما برات اینکارو میکنم
دوستان گرامی فکر کنم سوء تفاهم پیش اومده !
این فقط تاپیک طنز فقط برای خنده هست !
یه جور کل کل همینجوری بین دختران و پسران!
واِلا همه میدونن دخترا و پسرا چجورین !
پس فقط به دیده طنز بهش نگاه کنید و نظراتتون رو بدید و خوش باشید .
چرا بیهوده تلخش می کنید ![cheshmak]
و اما پسران : [sootzadan]
ترم اول : مثل یه آدم خجالتی گوشه کلاس کز کرده و فقط و فقط گوش به حرف استاده ! همین و بس !
حتی جواب سلام رو هم نمیده ، سر به زیر و ساکت ! [bamazegi]
ترم دوم : شیطنتاش گل میکنه ، عاشق اینه که از دخترا سوژه پیدا کنه و هی بخنده ! غافل از اینکه خودش قبلاً سوژه شده ! [nishkhand]
ترم سوم : ابرو ها از ابروهای دختران قشنگتر شده ، لباس شیک می پوشن تا بلکن دل دختری رو بدست بیارن ! [sootzadan]
ترم چهارم : مشروط ! همش فکر و حواسش پیش دخره هست و هیچی از درس نمی فهمه !
ترم پنج : اُه اُه ، عاشقی گل میکنه ! تمام روزش صرف رفتن به کافی شاپ و رستوران با دختره ( فکر کنم با ترم 5 دخترا یکی باشه دیگه [khanderiz] )
وای که چقدر دست به جیب میشه ! ولی ای دل غافل که ... ! [sootzadan]
ترم شش : بی خیال بابا ، بهتره بهم بزنم ، یکی بهترش رو پیدا کردم ، اینجاست که میگن پسرا سنگ دلن ( حالا باور کردید ) [khanderiz] و میذارن و میرن و هزار و یک دلیل الکی میارن برای رفتنشون !
دخترا که بگم الهی ... ! سرشار از روحیه لطیف [negaran] (نگین فقط طرفداری دخترا رو کرد [cheshmak] )
و در آخر : تازه میفهمن که چقدر از درس و دانشگاه عقب موندنو و تازه میخوان شروع کنن به درس خوندن !
کلاً تصمیم گرفته بودم تو این بحثا شرکت نکنم ولی دیدم دخترا مظلوم واقع شدن گفتم بیام نظر بدم .[sootzadan]
روزگارتون خوش [golrooz]
فاطیما خانم کشته من رو این نظراتتون و آماراتون از قوطی کدوم عطار در رفته منبع اش منبع آبی دیگه نه آخه دختر خوب پسر ترم یک کجاش آروم بوده آخه خواهر من نوکرتم حرفا میزنیا