پاسخ : درد و دل من(به کمکتون نیاز دارم)شما اگر به جای من بودید چیکار میکردید؟
فقط یک چیزی بگم من به خدا ایمان اوردم و فهمیدم که خدا خیلی از ما بهتر میفهمه ایمانی که من بخدا اوردم رابا هیچی عوض نمیکنم
فقط میتونم بگم نوکرتم خدا و منو ببخش
سلام دوست عزیز!بابا دست مریزاد! عجب پشتکاری!به خدا باریک الله داری! به نظر من اینکه نشد اونی که میخواستی بشه،به خاطر اینه که ما آدما حکمت خیلی از چیزا رو نمی دونیمشاید اگه من توی موقعیت تو قرار میگرفتم هم ناامید می شدم اما اگه یکم منطقی باشی شاید بتونی چیزایی که درقبال این به قولی شکست به دست آوردی رو پیدا کنی! موفق باشی دوست عزیز![movafaghiyat]
ممنون دستت درد نکنه حرفای قشنگی زدی
ای بابا دست نذرا رو دل ما که خونه برادرمن باهزار بدبختی تو پالایشگاه قبول شدمدارک همه رو بردبعدش روز کارشو گفتن که کی بیاد وقتی رفت گفت شرمنده.................................
اما در باره شما باید بگم شاید شما به فوتبال علاقه زیادی داری و دوست داری در این رشته پیشرفت کنی وبه جای برسی اما به شاید حکمت وصلاح تو تو یه کار دیگست نه اینکار.یا اصلا شاید این کار پایان خوبی برات نداشته باشه
من جای تو باشم اصلا خودمو ناراحت نمیکنم چون زحمتمو کشیدم همه تلاشمو کردم وراه پشیمانی برای خودم نذاشتم بیخیالش میشم میرم دنبال کار دیگه
اما حواسم به این هست اما اصل کارم نیست بشه بهتر نشدم نشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"golbarg"
ای بابا دست نذرا رو دل ما که خونه برادرمن باهزار بدبختی تو پالایشگاه قبول شدمدارک همه رو بردبعدش روز کارشو گفتن که کی بیاد وقتی رفت گفت شرمنده.................................
اما در باره شما باید بگم شاید شما به فوتبال علاقه زیادی داری و دوست داری در این رشته پیشرفت کنی وبه جای برسی اما به شاید حکمت وصلاح تو تو یه کار دیگست نه اینکار.یا اصلا شاید این کار پایان خوبی برات نداشته باشه
من جای تو باشم اصلا خودمو ناراحت نمیکنم چون زحمتمو کشیدم همه تلاشمو کردم وراه پشیمانی برای خودم نذاشتم بیخیالش میشم میرم دنبال کار دیگه
اما حواسم به این هست اما اصل کارم نیست بشه بهتر نشدم نشد
گلبرگ خاتم اتفاقی که برای شما افتاده واقعا جای تاسف داره اما کشور ما همینه
در مورد خودمم باید بگم که خیلی درد داره 11 سال از وقتتو بذاری برای چیزی اما بعدش کسایی میرن بالا که حقشون نیست اینا مننو درد میارن