پاسخ : آذربايجان ايران شديدا لرزيد!!!
سلام دوستان .
همه شما بچه ها می خواین با این بحث های حاشیه ای چی رو بهم ثابت کنید .
با این بحث ها نه مشکل کم آبی نه مشکل بی خان مانی ونه مشکل از دست دادن عزیزان شون حل نمیشه .
بیان هر کاری از دستمون برای کمک بهشون میشه کوتاهی نکنیم .
به خدا این یک هشداره برای همه ما پس بی خیال حاشیه بشیم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
پیمان هادی فرکوش
آقا مصطفي من خودم هم دوست دارم به مردم فلسطين و لبنان كمك بشه اصلا مشكل فلسطين و لبنان نيست .
مشكل اينه كه وزير كشور ميگه نيازي به كمك نيست اگر هم كمك كردين مشكلي نداره به امام زمان راست ميگم چند دقيقه بعد مسئولين استان ميگن اينجا اوضاع خراب است به كوچكترين كمك شما نيازمنديم .
مصطفي جان اين دو جمله دقيقا در يك خبر گفته شده بعدش آقاي آل هاشم مجري برنامه حركت از مردم خواهش كرده كمك كنند و گفته هر كي گفته احتياج به كمك نيست اشتباه كرده.
همين 1 ساعت پيش شبكه سهند مردم يك روستارو نشون ميداد مي گفتن آب و غذا اصلا نداريم.
من ديگه كم آوردم نمي دونم چه طوري بگم قبول كنيد .
هیچ کاری بی ایراد اجرا نمیشه ... مطمئن باشید.
در خیلی از کارها ممکنه نا هماهنگی هایی صورت بگیره و حرفهایی زده بشه از قول برخی و بعدش بگن اشتباه کردیم.
اینها تنها حاشیه است و اصل موضوع چیزیه که اتفاق میوفته ...
اگر قرار بر کمک کردن نباشه هیئت دولت اونجا چیکار دارین می کنن ؟
اگر صرفا کمک موقت غذایی و ... باشه که الان کمک رسانی به همه شده.
هدف از حضور هیئت دولت ساخت و ساز و کمک رسانی اصلیه از نظر من.
باز نمی گم کوتاهی نمیشه همیشه کوتاهی میشه ولی اصل و حقیقت نباید فراموش بشه.
هیچ موقع هم مدعی نیستم که مدیریت در ساختار دولت خیلی خوبه و عالیه چرا که نیست.
ولی منصفانه تر برخورد کنیم بهتره ...
ان شاء الله کمک رسانی ادامه دار باشه و در حدی چند تا پتو و لوازم خورد و خوراک نباشه ...
موفق باشید
فكر كنم بد نيست آب و هواي آذربايجان الان من كم كم دارم احساس سرما مي كنم پايتخت هم كه گرماش افتضاحه خوبه يه سري بزنن.
بايد اول غذا و پتو داشته باشند تا زنده بمونن بعد چون بعد از كشته شدن افراد ساخت وساز معني نداره براي كي ميسازن.
عجب دوستايي دارم من كه همه چيزو بهم دروغ گفتن مي گفتن آب وغذا اصلا نداريم .فكر كنم دوستاي آقاي داداشي هم خيلي راستگو نيستن چون اون هم يك نوشته اي با عنوان زلزله از زبان بوميان منطقه ايجاد كرده بودند كه گفته هاي دوستاي منو تاييد ميكنه.عجب مردماني تو اين شهرها پيدا ميشه.
به هر حال اميدوارم دولت بتونه به خوبي كمك رساني كنه.
شما هم موفق باشين.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
پیمان هادی فرکوش
فكر كنم بد نيست آب و هواي آذربايجان الان من كم كم دارم احساس سرما مي كنم پايتخت هم كه گرماش افتضاحه خوبه يه سري بزنن.
بايد اول غذا و پتو داشته باشند تا زنده بمونن بعد چون بعد از كشته شدن افراد ساخت وساز معني نداره براي كي ميسازن.
عجب دوستايي دارم من كه همه چيزو بهم دروغ گفتن مي گفتن آب وغذا اصلا نداريم .فكر كنم دوستاي آقاي داداشي هم خيلي راستگو نيستن چون اون هم يك نوشته اي با عنوان زلزله از زبان بوميان منطقه ايجاد كرده بودند كه گفته هاي دوستاي منو تاييد ميكنه.عجب مردماني تو اين شهرها پيدا ميشه.
به هر حال اميدوارم دولت بتونه به خوبي كمك رساني كنه.
شما هم موفق باشين.
امیــــــــــــــــــــــ ــــدوارم !!!
البته شاید لفظا بی مناسبت باشه اما امیدوارم به وضع مشابه مناطق جنگی که 23 سال از تاریخ جنگ می گذره و با وعده و وعید مسئولین هنوز هم ویرانه هستند و دست نخورده و بدون ساخت و ساز باقی موندن............
و همچنین به وضعی مشابه شهر بم دچار نشن..... [tafakor]
نقل قول:
بخصوص وقتی این نکته رو از قول خبرگذاری های بیگانه بگیم یعنی به دشمن بیشتر از خودمون اعتماد داریم.
همون دشمنی که تو همین ماه مبارک دولت ایران رو با هدف ضربه زدن به مردم عزیز ایران مورد حمله قرار داد و تحریم های یکجانبه ای رو اعمال کرد که هدفش 100% مردم بودن نه کس دیگه ...!
سلام آقاي كاوه
ببينيد توي همه دهداري هاي كشور ما دستگاه هاي لرزه نگاري وجود دارد.البته خود دهدارها هم خبر ندارند و از آن به عنوان دستگاهي كه به تلفن متصل است ياد مي كنند.با توجه به اينكه در وقوع زلزله خط تلفن آسيب مي بيند امكان تشخسص دقيق وجود ندارد و لي امكان تشخسص وقوع زلزله صد در صد است.
به گفته ژيامبر علم را حتي بايد از دشمن نسز گرفت و تشخيص زلزله توسيط دشمن با سيستمهاي ماهواره اس انجام شده كه دقت بيشتري دارد.
بايد گفت دشمن ما هر چقدر هم بي رحم باشد ولي باز شعور دارد و بي شعور نيست و همچنين از عواقب انتشار خبر جعلي مطلع است.
دوسيتان من يك سوال دارم.
اگر اين زلزله در مناطق غير از ترك نشين بود،باز هم واكنش مسئولين كشور همين بود؟؟؟
زلزله بم را ياد داريد؟؟؟؟من خودم در آن موقع فيلم سينمايي از شبكه 1 مي ديدم(جمعه ها ساعت 4 شبكه 1 فيلم سينمايي داشت)به محض زلزله بم،فيلم قطع شد و اخبار اظطراري به صورت تصويري پخش شد.با پيشرفت تكنولوي چرا اين اتفاق در مورد زلزله آذربايجان نيفتاد؟؟؟
پسلرزههای زلزله آذربایجان در مجلس
http://images.hamshahrionline.ir/ima...8/zm-520gh.jpg
پسلرزههای زلزله شش ریشتری به بهارستان رسید و روز گذشته مجلس شاهد گزارشهای مسئولین از فعالیتهای چندروزه و انتقاد برخی نمایندگان بود.
نماینده تبریز میگوید که هشت هزار چادر اسکان باید بین زلزلهزدهها توزیع میشد اما چند سودجو آنها را به تبریز فرستادهاند. نماینده ورزقان از تأخیر سهساعته در تشکیل ستاد مدیریت بحران بهخاطر غیرمقیم بودن فرماندار و از بازدید صرفا هوایی رئیس جمعیت هلال احمر از منطقه گلایه دارد ؛ نماینده اردبیل به صداوسیما حمله میکند که چرا در شرایطی چنین «خنده بازار» پخش میکند و نماینده ارومیه سؤالش از دولت این است که باید چه اتفاقی بیفتد تا عزای عمومی در کل کشور اعلام شود؟
اینها تمام نقد و گلایههای دیروز نمایندگان استانهای آذربایجان غربی، شرقی و اردبیل از مسئولان محلی و از ضعف مدیریت بحران بود؛ گلایههایی که حرف دل مردم زلزلهزده ورزقان، هریس و اهر است و یک سر آن را باید در حرفهای نماینده اهر جست وجو کرد که شش ساعت پس از وقوع زلزله گفته بود منتظر دستور رئیسجمهور به استاندار آذربایجان شرقی هستیم تا مشکلات زلزلهزدگان حل شود؛ نقدهایی که دیروز صدای علی لاریجانی رئیس مجلس که خود سابقه مدیریت 10 ساله صدا و سیما را هم دارد، درآورد تا از تریبون مجلس بگوید مسئولان صدا وسیما دقت بیشتری در پخش برنامهها کنند و شرایط آزردگی مردم را فراهم نکنند.او از مسئولان سازمان صدا وسیما خواست تا به خوبی وارد صحنه شوند تا مردم آذربایجان شرقی حس کنند همدردی ملی برای این زلزله بهوجود آمده و همه نگران آنها هستیم.
توضیحات مسئولان
رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی علاوه بر توزیع هشت هزار چادر همچنین از توزیع 20 هزار بسته غذایی، 11 هزار و 500 پتو و 33 هزار کنسرو بین افراد آسیب دیده و زلزلهزده و سههزار تخته موکت هم خبر داد و گفت که سرما در راه آذربایجان است و باید فکری کرد.
ابوالحسن فقیه از اعزام یکهزار و 80 نفر در قالب 92 تیم به آذربایجان و استقرار 97 دستگاه آمبولانس و 53 دستگاه خودروی عملیاتی و شش فروند بالگرد در منطقه زلزلهزده خبر داد. در جلسه دیروز مرضیه وحید دستجردی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز توضیحاتی درباره نحوه کمکرسانی به مصدومان ارائه داد.
وی گفت: همه دانشگاههای علوم پزشکی از جمله تبریز، اردبیل و ارومیه آمادهباش بودند و در ساعت 16:58 توسط مرکز مدیریت بحران اعلام فراخوان شد و چهار اکیپ ارزیابی به سرعت به منطقه اعزام شدند. همچنین این موضوع از طریق سامانه پیامکی به اعضای ستادی و اجرایی مرکز فوریتهای پزشکی اعلام شد. تکنسینهای شاغل جهت اعزام فراخوان شدند و 340تکنسین اورژانس در آمبولانسها به منطقه اعزام شدند. همچنین دبیرخانه حوادث غیرمترقبه در دانشگاه تشکیل شد.
اگر مردم نبودند
نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی البته از اقدامات دولت در مناطق زلزلهزده تشکر کرد اما گفت که صدا و سیما به جای انعکاس اخبار زلزله خندهبازار پخش میکند.او با بیان اینکه در این زلزله 200 روستا تخریب شده است، افزود: این سؤال مطرح میشود که چرا باید با وقوع یک زلزله چنین آسیبی به روستاهای این استان وارد شود ؟
این سخن پزشکیان در مجلس یادآور نقد اخیر بهرام عکاشه پدر علم زلزله شناسی ایران است که گفته بود زلزله شش ریشتری در نهایت باید 10 نفر زخمی بدهد و در هیچ جای دنیا چنین زلزلهای کشته نمیدهد.پزشکیان پاسخ سؤالی که خود مطرح کرده است را در ضعف ساختار مدیریتی جستوجو و ابراز تأسف کرد که مدیریت بحران در منطقه به خوبی لحاظ نشده است. مسعود پزشکیان باز از ضعفهای مدیریتی در نطقش نالید و گفت که تا آنجا که من در جریانم هشتهزار چادر را برای اسکان خانوادههای آسیب دیده در اختیار قرار دادند، اما عدهای سود جو تعدادی از این چادرها رابه تبریز بازگرداندند و چادر در مناطق زلزلهزده کم آمده است.
خسارت 500 میلیاردی
نماینده منتقد دیگر در صحن علنی دیروز الله وردی دهقانی نماینده ورزقان بود که ضمن اشاره به تلفات جانی این زلزله - 300 کشته - از خسارت 500 میلیارد زلزله آذربایجان خبر داد.او گفت: عدم شکلگیری ستاد مدیریت بحران در ورزقان باعث بهوجود آمدن خسارتهایی در این شهر شده و غیرمقیم بودن فرماندار و خیلی از مسئولان باعث تأخیر حدود سه ساعته حضور این مسئولان در محل حادثه و عدمشکلگیری ستاد مدیریت بحران شد.
بازدیدی که فقیه در گزارشش به آن اشاره کرده و گفته بود که وزیر بهداشت، وزیر کشور و رئیس سازمان هلال احمر از مناطق زلزلهزده بازدید کردهاند، با طعنه و سرزنش دهقان همراه شد و گفت: روز گذشته مطلع شدم که آقای فقیه به همراه دو وزیر در آسمان ورزقان چرخ زدند اما ما نتوانستیم آنها را زیارت کنیم.
مسولان كشورمان گفته اند كه نيازي به كمكهاي كشورهاي خارجي ندارند.
همين الان اگر نقشه جديد چاپ شود،4 روستا از روي نقشه ناپديد مي شوند.دوستان خومد قضاوت كنيد.اگر واقعا نيازي به كمكهاي خارجي نباشد،چرا شرايط زندگي قبل از زلزله براتي مردم دشوار بود؟؟؟(صفهاي طولاني براي مرغ و ...)
بحثاتون جالب بود ولی ای کاش اونایی که میگن همه چی خوب کاش بودین می دیدین .رسانه ملی دیدن نیست شنیدن است و قبلنم گفتم شنیدن کی بود مانند دیدن . دو روز داره یه پیر زن نشون میده که میگه چادر داریم ممنون!!!!!!!!!!!نه برق دارن نه آب تازه گفتن بعد 48 ساعت احتمال وصلش وجود دارد اونم همزمان با اسکان.تا حالا اشکای پسر بچه ای را که مادرش رفته را دیدین. و یا مادری که پسر یک ساله اش در اغوشش جان داد و مرد.آره 1 تومن میده واسه بازسازی 12 تومن وام کم بهره و....باور کنید بعضی چیزها را نمیشه گفت