اگه راست بگه و صادق باشه آره،[khande]
!اما اگه بی ادبی کنه ،من شرمنده اخلاق ورزشی همگی،با تی پا پرتش میکنم اون ور.............
بعدشم،تا دوستی رو چی تعریف کنی!اگه منظورت روابط دراماتیک و احساسیه(!)بازم شرمنده![nishkhand]
نمایش نسخه قابل چاپ
من اصراری ندارم سهیلا خانم [nishkhand] خودتون گفتید وای غضنفر با اینکه بی ادبانه گفته اما صادقانه گفتهنقل قول:
ببینید!آقا محمد شما صادقانه صحبت کردنو با بی ادب بودن اشتباه گرفتین!فک می کنید ما دخترا از صداقت بدمون میاد؟معلومه که نه!من از اینکه شما انقد اصرار دارین بی ادبیو با صداقت یکی کنین در تعجبم!!!!!!!!!![taajob]
تازه منم با بی ادبی مخالفم.
بی ادبی فقط موقع قطع رابطه کیف میده [khande] مثل:از اولش گند دماغ بودی.خسیس بودی.نمیدونم گول چیتو خوردم.حالم از قیافت بهم میخوره و ....
شما دوستیو چی تعریف میکنی؟روابط دراماتیک و عاشقانه هست که پسرارو مجاب میکنه با دخترا دوست شن.البته ازون دوستیهایی که مجبورن دروغ بگن.
این گند دماغ و خوب اومدی!!!!!!روابط باید حدو مرز داشته باشه والا به فساد منجر میشه!اینو که قبول داری دیگه!نه؟
نظر من اینه که واسه دخترایی که دوست دارن دروغای پسرارو بشنون و برای پسرایی که دوست دارن با دروغ گفتن و بی ادبی نظر دختری رو جلب کنن اصلا نباید رابطه ای وجود داشته باشه.نقل قول:
این گند دماغ و خوب اومدی!!!!!!روابط باید حدو مرز داشته باشه والا به فساد منجر میشه!اینو که قبول داری دیگه!نه؟
بازم میگم خانوم ها برید به ما نمی خورید شما
چرا دارین همین الان صداقت رو زیر پا میزارید ؟؟؟
همین الان توی صحبت هاتون بویی از صداقت نمیاد
یک سوال غضنفر باید ماشینش چی باشه ؟؟؟ [nishkhand]
ابجی فاطیما ؟؟؟
اُه اُه ! اینجا را باش ! چیقده جدی گرفتین موضوع رو !!!!!!
در هر صورت بی ادبی ، موضوع خیلی جذابی نیست که بخواین اصلاً به کارش ببریم ! این فقط یه طنز بود !
فرقی نمیکنه زن باشه یا مرد ، مهم صداقته !!!!!!
به همون اندازه که در بعضی مردها صداقت وجود نداره در مورد زن ها هم صدق میکنه !
وبرعکس ، همون اندازه که بعضی مردها صداقت دارن زن ها هم صداقت دارن !
ما فقط داریم با جنبه طنز برخورد می کنیم !!!!!
از شما تحصیلکرده ها بعیده ! بعضی حرفاتون مناسب اینجا نیست که دوباره تکرار هم بشه !
من الان باز امدم از اول خواندم پست ها رو
خیلی دوستان شما جدی گرفتید بحث رو
این یک طنز و شوخی بود منو ابجی فاطیما رو که می بینید داریم بحث میکنیم کاملا داریم با شوخی حرف میزنیم
دوستان دیگه ای هم هستند توی سایت که اینجوری مثل ما هستند وثل همین dj mehdi یا اقا مهدی خودمون
یا بقیه بچه ها
ما فقط شوخی کامل میکنیم چون اینها همش طنز هست
پس این جمع دوستانه رو با بحث های الکی خراب نکنید
در صورتی که همتون هم می دونید که
هم اقایون ها هم خانوم ها توشون صادق و غیر صادق وجود داره پس چرا دارید از چیز الکی دفاع می کنید
ابجی صادق باش [nishkhand] ماشین نمی خواین هااااااااااااااا ؟؟
بنزین ؟؟؟؟ گرونی ماشین ؟؟؟؟
شما خانوم ها با تاکسی برید [taajob]
خانوم ها حداقل صادق نیستید دروغ که نگید دیگه [nishkhand]
خدا وقتی مرد را افرید بهش گفت تو اینجوری تنها بری زمین خیلی حال میکنی بزار یک سوهان روح هم کنارت درست کنم که زیادی حال نکنی [nishkhand][tashvigh]