پاسخ : یه سوال سخت... (حتما جواب بدید)
با عرض سلام و خسته نباشيد
من يه بار دارو ندارم از جمله ماديات،علائق،آرزوهام و... دادم و عشق گدائي كردم.الان به اين نتيجه رسيدم كه هيچ عشقي پايدار نيست و ارزش نداره به خاطرش حتي از يه پر كاه بگذري.
در نهايت به اين باورم كه امروزه چيزي به عنوان عشق وجود نداره بلكه همون عادته كه ما از روي تنهائي وقتي دنبال هم زبوني ميگرديم به اولين نگاهي كه آروممون ميكنه ميگيم:عاشقتم،بدون اينكه لحظه اي به حرمت اين كلمه بزرگ فكر كرده باشيم و آگاه باشيم اين عشق عاقلانه و موندگار هست يا نه.
ببينيد به نظر من اگه تمام دنيا رو بدون عشق وعلاقه داشته باشيم هيچ ارزشي نداره ولي اگه يه عشق داشته باشي براي اون حاضري تمام دنيا رو بدست بياري
خیلی سخت شد که اینجوری ولی اولی بهتره چون فقر باعث میشه عشق از بین بره[hoshdar]
من هر دو شو
ربنا اتنا في الدنيا حسنه و في الاخره حسنه
هم دنيا رو مي خام هم خدا رو
نه از خدا دست بر ميدارم
ونه آنقدر به دنيا كه خدا را فراموش كنم
دنيا وسيله اي براي رسيدن به آخرت
منم همه چیز داشته باشم غیر از عشق رو انتخاب می کنم.بدون عشق هم دنیای جالبیه...
[golrooz] به نظر شخصي خودم اگر همه چي داشته باشيم مطمئنا عشقم باهاش هست چون اون علاقه باعث شده كه به اون داشته هامون برسيم پس عشق از علاقه و خواستن نشئت گرفته تنهايي مفهوم نداره عشق تنها به يك چيز خطاب نميشه عشق مفهوم ابديت داره هركسي به يك چيز عشق خاص خودشو داره حتي در پي ش خودشو هم قرباني مي كنه پس بزارين عاشق كه هستيم عاشق بمونيم [golrooz]
شاید فقط من قدر عشقو بدونم اونم الان که عشقمو از دست دادم من عشقو باهیچ چیز عوض نمیکنم چون باعشقم به همه چیز میرسیدم شاید سخت بود...اینم بدونین ما تواین دنیا همه تلاشمونو میکنیم تا به عشق حقیقیمون که خداست برسیم پس فقط عشقه که باارزشه.فقطو فقطعشق
از من به همه شما نصیحت [nishkhand]
عشق همراه با عقل رو انتخاب کنید یادتون باشه آدم با عشق به جایی میرسه [cheshmak]
من همه طرف رو انتخاب می کنم. عشق پایدار معمولا بعد از انتخابی درست و عاقلانه و در نظر گرفتن همه ی جوانب به وجود میاد!!!!!!!!!!!!!!!!
[nishkhand][khejalat][golrooz]
اگه عشق باشه امید هم هست و وقتی امید باشه به هرچی که می خوای میرسی و همه چی داری
[tashvigh]ولی اگه همه چی داشته باشی ولی عشق نباشه هرچی که داری از دست می دی[narahatishadid]