پاسخ : کلاس برنامه نویسی نخبگان جوان ( اموزش )
با سلام و احترام
اگر از اول مرداد شروع بشه ماهم از این کلاس خوب میتونیم استفاده کنیم...
درسته مهندس شدیم ولی اونقدر این کلاس عالیه فرصتی دوباره است برای مرور بر مفاهیم پایه ای که در دانشگاه خوب تدریس نشد و همون طور اومدیم بالا و میخوایم با هر زبان دیگه کار کنیم دچار مشکل میشیم چون مفاهیم پایه یک زبان رو خوب و کامل بلد باشیم دیگر زبان ها برای فهم مشکلی نخواهیم داشت...و دیگر اینکه الانم که گریز بهسی پلاس پلاس میزنیم خوب یادمون نیست چون خوب درک نشده که خوب ملکه بشه
واقعا دستتون درد نکنه...
سلام.این تصمیمتون واقعاعالیه.من ک ب این کلاس واقعانیازدارم.توی دانشگاه ک ب مااصولی درس ندادن!بی صبرانه منتظرراه اندازیش هستم.ممنون
سلام ممنونم از این کار فوق العادتون اما ممکن به زبان c# یا asp شروع کنیم یا به این زبان ها هم بگین متشکرم
khahesh mikonam 6 raveshe vase neveshtane barname baraye maghlob kardane adad baraye man beferestid
vaghean kelase bahali mikhayn rah bendazid be kareton edame bedin
salam man taze az vojode in kelas ba khabar shodam kheyli delam mikhas az avalesh hozor dashtam,ye ketabe c++ ro nega kardam hala nemidonam cheka konam
به نظرمن چیزخوبی هستش اجرا بشه من میتونم کمک کن تو اموزش اگه نیاز داشتید.
آره ایده ی جالبی هست اگه نیاز داشتین و کمک خواستین میتونم کمکتون کنم در زمینه آموزش یا هر سوالی داشتین.خدارو شکر تو این زمینه مشکلی نداشتیم ما با اینکه دانشگامون زیاد به روز نبود ولی چند تا ازاستادامون خداییش کم نزاشتن.
آموزش ها از مبتدی هستش تا پیشرفته فقط لطف کنین سطح آموزش رو تعین کنین تا ذهنتون دچار پراکندگی مطلب نشه.من پیشنهاد میکنم آموزش ها از مبتدی شروع بشه
چون خیلی ها تو مقدماتی مشکل دارن نمیشه از پیشرفته شروع کرد