پاسخ : بحث داغ هفته : نخبه یعنی...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
(reza)
با سلام
سوال 1: این تایپیک به چه دردی میخوره ؟
سوال 2: جواب این نخبه یعنی... پیدا بشه چی میشه ؟
توجه کنید که من اصلا قصد هیچ گونه بی احترامی به دیگران را ندارم . [golrooz]
سلام
خب این تاپیک به درد کسایی می خوره که نخبه هستند و هنوز تعریف و عقایدی برای محور فعالیت هاشون ندارند!
مثلا من اعتقاد دارم که نخبه از انسان های مورد احترام درگاه خداست!
پس محور فعالیت هام میشه وسیله بودن در راه خدا. حالا به هر نحوی!(مثلا خدمت کردن به خلق!)
وظیفه این تاپیک اینه که نخبه ها خودشونو پیدا کنند!
[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
(reza)
با سلام
سوال 1: این تایپیک به چه دردی میخوره ؟
سوال 2: جواب این نخبه یعنی... پیدا بشه چی میشه ؟
توجه کنید که من اصلا قصد هیچ گونه بی احترامی به دیگران را ندارم . [golrooz]
به درد این میخوره که فکر کنیم-مغزمونو به کار بندازیم-برای خودمون و جامعه مون مفید باشیم- به سمت بهتر شدن حرکت کنیم
این میشه که حداقل من میفهمم اگه بخوام نخبه باشم باید چیزی که خودم به عنوان جواب سوال نخبه یعنی چی؟ نوشتمو بهش عمل کنم
حداقل اگه نمیتونم- که همه مطمئنن میتونن- برعکسش عمل نکنم
[tafakor]نخبه یعنی تو هر بجثی شرکت کرد به اون وارد باشه
نخبه یعنی تو هر علمی وارد شد تا ته خط بره
نخبه یعنی تو هر کسی که به اندازه تلاشش آرزو کنه یا به اندازه آرزوهاش تلاش
نخبه یعنی تو هر...
نمی دونم والا!به نظر شما دختری که رتبه ی 1 کنکور رو میاره ولی واسه درس خوندنش پدر و مادرشو پرت کرده تو اتاق و خودش کل خونه رو اشغال کرده لیاقت چنین اسمی رو داره؟! ضمنا طبق تحقیقاتی که به تازگی صورت گرفته باهوش به کسی نمی گن که نمره ریاضی اش بالا میشه یا تست زیست رو 100 می زنه... با هوش کسیه که بتونه خودشو با محیط وقف بده و با اطرافیانش و چیزایی که دوست نداره کنار بیاد. مملکت ما هم که واقعا باید به خودش افتخار کنه... چطور دلش میاد اینقد راحت با رفتن نخبه هاش کنار بیاد؟!
به نظر من هرکسی برا یه چیزی آفریده شده و همه یجوری نخبه هستن و هر نخبه ای اگه اراده و پشتبانه ای قوی داشته باشه حتما موفق میشه . بدون هیچ شکی
نخبه یعنی آدمی که خدا بهش استعداد بیشتر داده و این استعداد شاید یه روزی بالفعل بشه
به نظر من نخبه به کسی اطلاق می شه که یه فکر خلاق و ایده پرداز داشته باشدو به نظرم هر کسی می تونه نخبه باشه ولی همت پشتکار و علاقه می خواد.
حد اقل الان که تازه عضو شما شدم و نظرات بقیه رو خوندم به این نتایج رسیدم[shaad][cheshmak]دعا کنید که وسطای راهم به نتیجه عکس نرسم یا اینکه بفهمم من نخبه نمیشم....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasaman hedayati
به نظر من نخبه به کسی اطلاق می شه که یه فکر خلاق و ایده پرداز داشته باشدو به نظرم هر کسی می تونه نخبه باشه ولی همت پشتکار و علاقه می خواد.
حد اقل الان که تازه عضو شما شدم و نظرات بقیه رو خوندم به این نتایج رسیدم[shaad][cheshmak]دعا کنید که وسطای راهم به نتیجه عکس نرسم یا اینکه بفهمم من نخبه نمیشم....
نخبه شدن یا نشدن ما ادما همیشه یه موضوع نسبی بوده!
شما اگه تو این کار استعداد(نه هوش!) داشته باشی نخبه ای!
دیگه زمان به هدف رسیدن تون بستگی به هوش و پشتکار شما داره[golrooz]
نخبه به هرکسی می توان گفت به شرطی که خودش را باور داشته باشد و او می تواند که نخبه باشد