پاسخ : خدا اينجاست ؛ برای شكرگذاری نفر بعدی كيه ؟
بازم امروز از تو ممنونم خدا جون.وقتی میشنوی کسانی که سنی ازشون گذشته و به تو تبریک میگن برای متنهات برای طرح جالبت برای خوب اجرا شدنش نمیدونی چه حسی داره .وقتی بهت میگن دلت میخواد پر در بیاری و بری تو اسمون ولی حیف بالی ندارم برای پرواز .خدا جون بازم امروز مثل همیشه بودی وقتی پام لرزید گفتم خدا هست اون کنارمه و اونجا تو بودی.من دوستت دارم خدا جون شکرت خدا شکر بابت روزای قشنگت[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
چه سخن ها که خدا با من تنها دارد.
خدایا شکرت
خدایا سپاس
الهی در عطای عیدانه به کرم خود بنگر نه طاعت ما
که آنچه تو را شاید از هیچکس بر نیاید.
خدایا با این همه بدی که کردم به درگاهت. با این همه ناشکری. با این همه کار های بد. خدایا بازم شکرت که هنوز تنهام نگذاشتی.
میدونم هواست بهم هست وهی میخوای بهم بفهمونی که راهم اشتباه بوده.
خدایا تنهام نگذار کمکم کنقدر پدرم ومادرم وخواهر برادرام بدونم....
دایی+ داداش+پسر عمو ... رفتن روحشان شاد. خدایا ممنونم که بهم نشون دادی من باید به خاطر دیگران مثل مادرم وپدرم وخواهرم
وخاله وعمه وعمو و دوست واز همه مهمتر خودم زندگی کنم و قدر این لحظه هارو بدونم .
ممنونم که تا وقتی به اشتباه هات که تا الان پی بردم من از دنیا کم نکردی . ممنونم وشکر گزارم که دوستان خوبی بهم دادی
شکر گزارم که زمان جبران بهم میدی.
شکر گزارم که توانایی نه گفتن در وجودم گذاشتی که به درخواست خیل ها بگم نه.
ممنون وشکر گزارتم که در رشته که دارم هر لحظه بهم کمک میکنی تا بتونم این راه ادامه بدم وبرای جامعه ام مفید باشم
خدایا شکرت که پدرومادرم سایه شون روی سرم. خدایا شکرت که عزیزای داریم که نگرانمن. خدایا شکرت که من دختر کردی تا بتونم
مادر آینده باشم. خدایا شکرت که هیچ وقت تنهام نگذاشتی حتی در بدترین شرایط روحی . خدایا شکرت که وقتی کفر کردم (شرمنده ام)
به جایی اینک مثل خیلیا قهر کنن بیشتر دستم گرفتی وفشار دادی وگفتی میدونم عصبانی. بعدا بگو ببخشید بازم میبخشمت.[khejalat][negaran][gerye]
خدایا دلم برات خیلی تنگ شده بود. کجا بودی این مدت؟ تو در کنارم بودی ومن ندیدمت؟ لعنت به من. عجب دوست بدیم
خدایا شکرت .که پیشم هستی وقبل این که بمیرم من به اشتباه هاتم مواجه کردی.
خدایا بک خواهش دارم تا پاکم نکردی خاکم نکن
این روزها میخواهی چه کنی؟میخواهی بروی یا بمانی؟انتخاب و گام برداشتن سخت است راهی که نمیدانی چیست و به کجا مرسد ولی باید تصمیم گرفت زیرا اینان تمرینند برای اینکه زنده بمای و بدانی میتوانی.خدا جون دوستت دارم خدایا شکرت شکر.[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
روز ها فکر من این است وهمه شب سخنم که چرا غافل از احوال خویش تنم
خدارا شکر
خدا جون بعد از سالها تونستم و شد این اغاز بود و شروع کمکم کن تا .....ممنون خدا جون شکرت
خدایا شکرت بابت همه چیز [golrooz]