پنجشنبه93/11/30 تکان خوردن شانه هایش گویای دلتنگیست
سلام شبهای دل کندن...
میدونم هواشو بیشتر ازقبل داری...جز تو کسی رو نداره
ممنونم از دلداریت رفیق[golrooz]
شکر
نمایش نسخه قابل چاپ
پنجشنبه93/11/30 تکان خوردن شانه هایش گویای دلتنگیست
سلام شبهای دل کندن...
میدونم هواشو بیشتر ازقبل داری...جز تو کسی رو نداره
ممنونم از دلداریت رفیق[golrooz]
شکر
این همه شکر گذار .
اما بعضی وقتا میگن خدایا....
اما الان میگم باز خدا شکرت.
صلوات نشانه محبت به حبیب خداست .
صلوات باعث تقرب به خدا و رسول خدا میشود .
صلوات موجب شفاعت است .
با صلوات حاجات برآورده میشود .
صلوات باعث آمرزش گناهان میشود .
صلوات موجب عافیت و شفای امراض میشود .
صلوات حافظه را تقویت میکند .
صلوات موجب توانگری است .
صلوات موجب روشنایی قبر و قیامت است .
صلوات باعث تشریف فرمایی پیامبر به موقع مرگ است .
صلوات نور صراط است .
صلوات باعث نجات از آتش جهنم و داخل شدن در بهشت است .
خدایا شکرت
خدا جون بابت همه چیز ممنونم[golrooz]
بعضی از ادمات فکر میکنند که اونا فقط پاکن و کس دیگه خوب نیست شاید من و امثال من مثل بعضیا از علما ندونیم از خیلی چیزا ندونیم ولی من میدونم که ما هم خدا داریم خدایی که خیلی دوستمون داره ما خدا رو باور داریم و همین کافیه خدا جون دوستت دارم[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
تازه میفهمم چرا مرا اینگونه بار آوردی که فراموش کنم. تازه میفهمم که در تمام این مدت نعمت بوده و من قدر ان رانمیدانستم.سپاس که میتوانم رفتارها و اشخاص را فراموش کنم اگر اینگونه من به کجا میرسیدم؟ سپاس برای انکه تا به حال فهمیده ام.خدای مهربانم از تو میخواهم نعمتی را که به من عطا کرده ای به کسانی که نیازمند ان هستند نیز عطا بفرمایی تا همه فراموش کنند رفتارها و انسانها را.سپاس که امروز قدر این نعمت بزرگت را فهمیدم خدایا دوستت دارم به من بفهمان اول تویی اخر تویی همه تویی.خدا جون دوستت دارم[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
خداجونم
من میترسم
از...
من به تو قول دادم ولی...
خدایا بین دوتا راه موندم
میشه راه سومی جلو پام بذاری
خدا جونم
ممنون که حالم خوبه
کمکم کن.
خدایا شکرت[shaad]خدا جون خیلی دوستت دارم.یادت نره تو بنده خوب خیلی داری ولی من فقط تو رو دارم[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]شکرت خدا شکر
خدایا ترا بابت تمامی نعمتهایی که در رآس ان سلامتی من وفرزندانم هست را شاکرم
خدایا شکرت