پاسخ : خلاقیت خود را محك بزنيد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
این مطالب رو در جایی خوندم که اگر خواستید منبعش رو میزارم واستون.
استفاده های جایگزین تست استفاده جایگزین توسط J.P. Guilford در سال 1997 ساخته شده است، این تست خلاقیت شما را با تفکر به استفاده های ممکن از وسیله ای خانگی مثل صندلی یا فنجان در مدت 2 دقیقه افزایش میدهد. در زیر نمونه ای را از فکر ناگهانی از کابردهای گیره کاغذ مشاهده میکنید:
- · باهم نگهداشتن کاغذها
- · دکمه سر دست
- · گوشواره
- · تقلید مینی ترومبون
- · چیزی که برای شروع دوباره ی اورژانسی مسیریاب خود فشار میدهد.
- · جلوگیری از درهم پیچیدن هدفونها
- · نشان لای کتاب
این تست تفکر واگری شما را در چهار زمینه زیر میسنجد:
- · روانی - چند کاربرد مییابید.
- · اصالت – چقدر آن کاربردها غیرمتداول هستند (مثلن "شروع دوباره مسیریاب" نامتداولتر از "باهم نگهداشتن کاغذها" است.).
- · انعطافپذیری – پاسخ شما چند ناحیه را پوشش میدهد ( مثلن "دکمه سر دست" و "گوشواره" هر دو جواهرات هستند و جزو یک ناحیه به حساب میایند.).
- · جزئیات – سطح جزئیات پاسخ (مثلن "جلوگیری از درهم پیچیدن هدفونها" از "نشان لای کتاب" با ارزشترست.).
حالا شما امتحان کنید:
چند کاربرد برای قاشق وجود دارد؟ شما 2 دقیقه زمان دارید... شروع کنید!
آینه ـ خوردن خوراکی ـ باز کردن در نوشابه ـ از ته قاشق برای بیرون اوردن مغز استخوان استفاده میشه [nishkhand] ـ شاید برای باز کردن در یا پنجره از ته قاشق بشه استفاده کرد ـ به عنوان مضراب برای ساز زدن [khande]
2 دقیقه کمه به وقت بیشتری نیاز دارم .[etlafevaght]
خلاقیتم صفره ؟ آره ؟[soal]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
دوستان میاید درباره ی یه روش خنک کردن در منطق گرم و خشک به کمک آفتاب بحث کنیم؟
اگه روشی هست همینجا بررسی بشه.آموزش داده بشه.شاید دور همی تونستیم به یه روش راحت برسیم.
اول بگید خاصیت هیگروسکوپی چیه؟با چه ماده ای یه ظرف آب به یخ تبدیل میشه؟
بادگیر های یزدی مکانیزمش چی بود؟
ممنون.
من دوست دارم کمک کنم ، میام ، ولی هم اکنون مطالعه ی کافی ندارم ، چیزی به ذهنم رسید حتماً عنوان می کنم .
یادمه از قاشق قبلنا استفاده میشد برای چاپ یه عکس چاپ شده روی پلاستیک بر روی کاغذ ( کوچولو بودم ۳ ، ۴ بار این کارو کردم ) ـ واسه داغ کردن پشت دست ( البته تجربشو نداشتم ).[nishkhand]
برای پرتاب اشیا مثل منجنیق=مثل پرتاب نخود فرنگی
به جای دستگیره شکسته شده در
میشه پشت قاشق چندتا led چسبوند و 2تا باطری قلمی به دسته قاشق چسب زد چراغ قوه [bamazegi]
2ساعتم واسه من کمه [nadidan]
نمونه های دیگه رو هم که دوستمون گفتن
یه مورد دیگه رو هم قرار میدم هر کدوم رو که دوست داشتین امتحان کنید
شکل ناقص
در دهه 60 توسط روانشناسی به نام Ellis Paul Torranceساخته شد. تست تفکر خلاقانه Torance (TTCT) به دنبال شناسایی جایگزینی خلاقگرا برای تست IQ میباشد. یکی از نمادینترین عناصر تست TTCT تست شکل ناقص، یک چالش نقاشی که مثل بازیهای Exquisite Corpse است، میباشد.
به شما یه شکل مثل اشکال زیر داده، از شما خواسته میشود تصویر را کامل کنید:
در اینجا نمونه هایی از اشکال کامل شده با قطعه های روزمره را مشاهده میکنید:
http://uc-njavan.ir/images/y7n13u0j7l2ex92kedk.jpg
حالا نوبت شماست!
شکل زیر را پرینت کنید و به خود 5 دقیقه زمان بدهید که ببینید آنها را تبدیل به چه چیزهایی میتوانید بکنید. موضوعات غیرمعمول، داستانهای ضمنی، طنز و چشم انداز ابتکاری همگی امتیازهای بالایی کسب میکنند.
به عنوان بیلچه ـ میشه چند تا قاشق رو از انتها سوراخ کرد و با نخ به یک صفحه آویزان کرد در اندازه های متفاوت تحت آویزهای دم دری ! ـ به عنوان چوب واسه نقاشی روی ساحل [nadidan][khandeshadid]
ذهن آدمو مشغول می کنیا آقایmamadshumakher [cheshmak]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
یه مورد دیگه رو هم قرار میدم هر کدوم رو که دوست داشتین امتحان کنید
شکل ناقص
در دهه 60 توسط روانشناسی به نام Ellis Paul Torranceساخته شد. تست تفکر خلاقانه Torance (TTCT) به دنبال شناسایی جایگزینی خلاقگرا برای تست IQ میباشد. یکی از نمادینترین عناصر تست TTCT تست شکل ناقص، یک چالش نقاشی که مثل بازیهای Exquisite Corpse است، میباشد.
به شما یه شکل مثل اشکال زیر داده، از شما خواسته میشود تصویر را کامل کنید:
در اینجا نمونه هایی از اشکال کامل شده با قطعه های روزمره را مشاهده میکنید:
http://images.persianblog.ir/698488_XlLNl6Ra.jpg
حالا نوبت شماست!
شکل زیر را پرینت کنید و به خود 5 دقیقه زمان بدهید که ببینید آنها را تبدیل به چه چیزهایی میتوانید بکنید. موضوعات غیرمعمول، داستانهای ضمنی، طنز و چشم انداز ابتکاری همگی امتیازهای بالایی کسب میکنند.
من که شکلی نمی بینم !؟[tafakor]
http://www.uc-njavan.ir/images/z4ougf6vvhhew8misuv.jpg
اینو خودم هم میدونم داغونه ![nadidan] یه دقیقه ای بود دیګه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
171717
به نظر من عاااالیه.چون اگر کسی امتحان نکرده بخواد نظر بده قطعا اشتباه میکنه.باید خودش دست به قلم بشه تا به میزان خلاقیت این تصویر پی ببره.افرین