خب مثلا error یعنی حواست نیست.چیزی جا گزاشتی.مطلع نیستی.
اما fault بیشتر شبیه اشتباه میمونه.اشتباهی که معلوم نیست مقصرش کیه.
failure هم شبیه نا توانیه.از پس چیزی بر نیومدن.
نمایش نسخه قابل چاپ
نظر بقیه دوستان در این مورد چی هست تفاوت و مقایسه بین error و fault و failure
سلام... [golrooz]
خطاي غير عمد...
خطاي عمدي...
ناتواني منجر به شكست...
[nishkhand]
error: اشتباه انسان باعث خطاست
fault:اختلاف در کد است که باعث خطا می شود
failure:رفتار خارجی نادرست است
IEEE Definitions
- Failure: External behavior is incorrect
- Fault: Discrepancy in code that causes a failure.
- Error: Human mistake that caused fault
اگه بشه جوهر خودکارو تو اسپری خالی کرد بعد چسبوند ته خودکار خودکار بجای چسبوندن به کاغذ از دور میشه باهاش نوشت
http://i.cmpnet.com/embedded/gifs/20...9feat2fig1.giffault نقص (عامل نامطلوبی که موجب از کار افتادن سیستم نمیشه یا بهتر بگم ذاتا در سیستم وجود داره یک مثال بزنم وجود حفره های هوا در یک قطعه ریخته گری شده طراح از وجود این با خبر هست و جوری طراحی می کنه که به عملکرد قطعه صدمه نرساند.)
Figure 1: Fault-error-failure cascade can lead to life-threatening hazards
failure: خرابی (غالبا قابل مشاهده هست مثل سقوط هواپیما ، یا یکی از پره های پروانه بشکند این شکست باعث خرابی شده اما سیستم در حال کار هست)
error: خطا مشخصه.
زنجیره نقص خرابی را به وجود می اورد.
همچنین با توجه به موارد بالا و تصویر می تونیم بگیم عامل فعال کردن خرابی خطا است که باعث فعال کردن نقص شده است.
نقص در سیستم ها وجود داره و کمتر دستگاهی میشه پیدا کرد که نقصی نداشته باشه زمانی که خطا به وجود می اید فعال میشه پس ما در طراحی ها و کارهایی که می کنیم از خطا ها باید جلوگیری کنیم. برای این خیلی از سیستم ها میان براش fault safe تعریف می کنن اگر سانحه برای سیستم به وجود امد سیستم بدون خطا متوقف شود.
الان فک کنم پست قبلی ریختن پل قابل ملموس تر باشه.
هنوز خوب واسم جا نیوفتاده.اما احساس میکنم نکته خیلی مهمی بود اگه همیشه رعایت کنیم.
توضیح که کاملا عالی بود.خودم خوب نخونده بودم.الان داره بهتر جا میوفته.نقل قول:
چه مطلبی را درست توضیح ندادم بفرمایید تصحیح کنم