پاسخ : دانلود سريال آشنايي با مادر..................How I Met Your Mother (تمامي فصل ها)
پاسخ : دانلود سريال آشنايي با مادر..................How I Met Your Mother (تمامي فصل ها)
سلام
زیر نویسش رو هم که بدی همه ی مشکلاتمون برطرف میشه [esteghbal]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan_ipi
یه لطفی بکن زیرنویس هماهنگ با لینک های /www.dl.videosfriend.com بزارین ممنون میشم
من هر زیرنویسی از هر جا دانلود میکنم مطابق با این فایل ها نیست
من زیرنویس هماهنگ با ویدیوزفرند رو ندارم .اگه با KMPlayer سریال رو می بینین میشه با کلید های ] یا [ از روی کیبورد زیرنویس رو جلو یا عقب برد و میزونش کرد.
سلام
من زیرنویس کل فصل 5 رو میخواستم[shaad]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hotwb
سلام
زیر نویسش رو هم که بدی همه ی مشکلاتمون برطرف میشه [esteghbal]
http://subscene.com/farsi_persian/Ho...le-391922.aspx
اینم از زیرنویسش جیگر.....[shademani2]
از ان سایت میتونید برای مستقیم کردن فایلهای شیرینگ استفاده کنید. واقعا عالیه
http://leech.dverleech.com/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrad22
---------------------------------------
نتونستم زیرنویسش رو دانلود کنم ، میشه یه لینک دیگه بهم بدی ؟ [labkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hotwb
---------------------------------------
نتونستم زیرنویسش رو دانلود کنم ، میشه یه لینک دیگه بهم بدی ؟ [labkhand]
اینم ازین:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sooroosh
سلام
من زیرنویس کل فصل 5 رو میخواستم[shaad]
واینم از اینش اگه هماهنگ نبود همون جوری که گفتم عمل کن:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DJMessy
دوست عزيز قسمت 7 و 8 و 9 از فصل 6 رو نميشه با KMPlayer ديد . ميشه راهنمايي كنين ممنون. با player هاي دیگه هم زيرنويس باز نميشه