می تونیم یه خودکاری طراحی کنیم که مثل اسپری باشه برای کارهای ریز
نمایش نسخه قابل چاپ
می تونیم یه خودکاری طراحی کنیم که مثل اسپری باشه برای کارهای ریز
فک کردین چه نوع انرژی هایی را با هم ترکیب کنیم راندمان بالایی به ما می دن و می تونیم برق تولید کنیم.
تا الان در این مورد نیروگاه خورشیدی را بررسی کردیم و ترکیب ان با انرژی باد. همچنین راهی در این زمینه به تازگی در حال انجام هست که راندمان بسیار خوبی نسبت به قبل داشته می تونید بگین چی هست یا اطلاع دارین؟
سلام.
تو افکارم یوهویی یاد اب شیرین کن های ساده خورشیدی افتادم.که بخار اب حاصل از گرما با برخورد به شیشه تقطیر میشه.بعد یهو دوباره یاد اون قضیه لنز و عدسیو کوره های خورشیدی افتادم.
بعد این متن به چشمم خورد
نیروگاه بخار به 3نوع تامین انرژی نیاز دارد:
1:انرژی شیمیایی موجود در سوخت فسیلی به انژی حرارتی برای بخار کردن اب استفاده میشود
2:تبدیل انرژی حرارتی بخار به انرژی مکانیکی توسط توربین
3:تبدیل انرژی مکانیکی به الکتریکی توسط ژنراتور قبل اینکه این مطلب رو بخونم تو ذهنم شکل یه زودپز بود که بزارمش تو حیاط و یه عدسی بزرگ رو بالاسرش بگیرم و نور خورشید رو متمرکز کنم روش تا اب رو به بخار تبدیل کنه و توسط یه چیزی مثل شیر سماور بخار رو به توربین های یه ژنراتور بدم و ازونطرف اب بخار شده رو دوباره سردکنم [nishkhand]
که میدونید اصل نیروگاه های بخار هم همینه فقط اونا سوخت فسیلی استفاده میکنند برای ایجاد حرارت.خب حیف نیست.حرارت خورشیدی رو ول کنیم سوخت فسیلی استفاده کنیم؟
http://ansarsina.persiangig.com/image/8.jpg
http://ansarsina.persiangig.com/power%20tower/1.jpg
http://www.energyhouse.ir/fckimages/images/sanfran4.jpg
سلام عزيزم...[golrooz]
توي نيروگاه هاي زيادي همين روش هست...
يه مشكل در نوشته بالا:
نيروگاه بخار به چهار مرحله تبديل انرژي نياز داره...
شيميايي به گرمايي...
گرمايي به جنبشي...
جنبشي به مكانيكي...
مكانيكي به الكتريكي...
حالا شما با در نظر گرفتن تصاوير بالا كه تمركز نور با آينه انجام ميشه...
جاش عدسي رو فرض كن...
حتي توي سايز زودپز...
يه ديش ماهواره رو كروم بزني چقدر راحتر و ارزونتر و سبكتر ميشه نسبت به عدسي به همون قطر...
نميخواد هم بالا بگريش تا متمركز بشه خورشيد...
منظورم از عدسی که میگم به خاطر علاقم به این شی هست [nishkhand] وگرنه منظورم همون لنز یا هر روشی که نور رو متمرکز کنه هست [nadidan]
این نیروگاه هاروکه میشناسم اما هدفم همون سایز کوچیک بود.البته مقرون به صرفه نیست.اما دوست دارم بدونم راندمانش چجوریه؟
برای شهری که واقعا افتاب خیز هست و خونه های ویلایی داره یعنی مکان برای انجام این کار رو داره میشه از طرح کوچیک شده این نیروگاها استفاده کرد؟
سلام...[golrooz]
فكر ميكنم پنل فتو ولتاييك براي سيستم هاي خورشيدي مستقل از شبكه مفيدتر باشه...
اصولا در نيازهاي خانگي هرچقدر سيستمي به اپراتوي كمتر نياز داشته باشه بهتره...
ممنون داداش sasa گلم.
راستی دقت کردید که وقتی از پله های ایستگاه مترو میای بالا با باد باحالی مواجه میشید؟
دلیل این باد دقیقا چیه؟اختلاف دمای هوای داخل ایستگاه با دمای بیرون؟
اساس کار برج های نیرو هم همینه؟
توضیح برج های نیرو:
هوای گرمی که بوسیله ی خورشید در یک گرمخانه شیشه ای یا پلاستیکی تولید میشود به طرف یک دودکش (برج) بلندی که در مرکز گرمخانه قرار گرفته هدایت میشود.این هوای گرم به علت ارتفاع زیاد برج با سرعت زیاد صعود کرده و سبب چرخیدن پروانه میشود.چرخش پروانه باعث تولید برق توسط ژنراتور متصل به ان میشود(پروانه داخل برج و در ارتفاع 8متری نصب شده)
تولید باد شدید در داخل برج ارتباطی به وجود و عدم وجود باد در سطح زمین و خارج برج ندارد.
حتی در ظهر روزهای ارام و گرم که اختلاف دما در داخل گرمخانه و خارج ان به 11درجه سانتیگراد میرسد ,همین اختلاف کم باعث ایجاد بادی بسرعت 40کیلومتر در ساعت در داخل برج میگردد.
متاسفانه عکسی پیدا نکردم که بزارم.
نظرتون راجب این نوع نیروگاه که المانیا طراحی کردن چیه؟به نظرتون با تغییراتی میشه راندمانشو بالا برد؟چون در حال حاضر تنها راه افزایش توان نیروگاه بلند تر ساختن برج و استفاده از مساحت زیادی زمین برای ساخت گرمخانه و در ضمن قطر برج هم باید زیاد شود.
سلام عزيزم...[golrooz]
ثبت اختراع اول من در رابطه با همين پديده دودكش خورشيدي هست...
اما با يه روش متفاوت...
مشكلات اصلي در اين سيستم ها وقوع طوفان هست كه تاسيسات رو ميكنه ميبره...
البته نه توي سيستم من...
و دومين مشكل گران بودن برج يك كيلومتر هست...
اين مشكل رو منم دارم ولي با مكنده يه خورده كمتر شده...
سومين مشكل ساعت 12 شب به بعد هست كه گرماي گل خونه ميره...
اين رو با هيبريد باد كاهش دارم...
مشكل بعدي دماي حدود 50-60 درجه هست كه اختلاف كم و سرعت كمي ايجاد ميكنه...
كه اينم تا 6000 درجه بالا برم...
ولي در كل براي اقليم ايران به دليل وجود گاز رايگان در كشور توان رقابت نيست...
اما در يه نيروگاه ديگه كه دستور ساختش در برسي مجلس و استانداري هست...
اون مشكل اساسي فيمت زياد هم كلا حل شده...
دمای گرمخانه رو تا 6000درجه بالا بردی؟ 6000??? نمیشه که.نقل قول:
كه اينم تا 6000 درجه بالا برم...
[taajob]
سلام عزيزم...[golrooz]
خب تفاوت سيستم توي همين هست...
ولي براي آسيب نرسيدن به كلكتور سيال طوري گذر ميكنه كه دما از 600 درجه بالاتر نره...
وگرنه تاسيسات ذوب ميشه...[khanderiz]