خوب فکر کنم کاغذ پاره کنند یا مداد رو بشکونن ورق خط خطی می کنن
عصبی می شن . . . ;;)
نمایش نسخه قابل چاپ
{big green}
یعنی منم می تونم شرکت کنم ؟{tongue}{big green}
آخه گفتم شاید ورود ........... ممنوع باشه {i dont want to see}{big green}
خب یکی از مهمترین راههای تشخیص یه بچه به قول شما شر از یه کودک بیش فعال اینه که اصولا یه بچه بیش فعال نمی تونه رو کاراش تمرکز لازم رو داشته باشه و اگه مثلا ازش خواسته بشه نقاشی بکشه یا معمایی رو حل کنه خیلی زود از ادامه نقاشی کشیدن صرفنظر می کنه یا بی خیال حل معما میشه ؛ به عبارتی کارش رو ادامه نمیده
سلام
ببخشيداجازه هست؟
فكر ميكنم بچه هاي بيش فعال ، حوصله شون نميكشه وقتشونو صرف يه كاري كنن و اونو تا آخرانجامش بدن .
يه چيزي ديگه كه هست اينه كه آروم و قرار ندارن، خيلي جنب و جوششون زياده.
يكي از آشناهاي ما يه پسر بيش فعال دارن ، مدرسه كه ميره خيلي وقتا نميتونه تا آخر كلاس بشينه وسط كلاس پاميشه ميره بيرون از كلاس!{big green}
مهم ترین تفاوت بچه پیش فعال و شر اینه که بچه پیش فعال نمی تونه رو کاراش تمرکز کنه ولی بچه شر می تونه
از مهسا خانم ، آقای امیر اشنا و هلیکس خانم که در تشخیص این مورد کمک کردن تشکر می کنم . http://www.33smiley.com/smiley5/love/3.gif
از خودمم تشکر می کنم که این کیس رو مطرح کردم http://www.33smiley.com/smiley5/love/4.gif
http://www.33smiley.com/smiley5/everyday/6.gif
ممنون از فریبا خانم@};-
بیمار بعدی یه نی نی دو روزه هستش smilee_new2 (8):x ... این کوچولو در روز تولدش کاملا سالم بوده ولی از امروز که دومین روز زندگیش هست دچار زردی شده {worried} ( یعنی مخاطات بدن مثل مخطات چشم و ... زرد رنگ شده ) ... مامان و بابا چه کاری باید براش انجام بدن ...؟
8->@};-
سلام
فكر مي كنم بايد زير نور مهتابي (نورفلورسنت) قرار بگيره.
مادرش هم شير دادن بهش رو نبايد قطع كنه.
اگرم خيلي حالش بد باشه بايد ببرنش بيمارستان خونش رو عوض كنن.
سلام
يعني اينايي كه من گفتم واسه وقتيه كه نوزاد از روز اول تولدش زردي داشته باشه؟
ببخشيد منظورم اين بود كه اين روشهاي درماني واسه اين نوزاد نيست؟
يعني نوع زردي اين نوزاد فرق مي كنه؟
(توضيح اينكه اطلاعات من در همين حده.آخه رشته ي من پزشكي نيست. )
بچه به فنا نره ...{i dont want to see} یه فکری به حالش بکنید{worried}{big green}
سلام بر همه ی پزشکان و دانشجوهای غیر پزشکی........
دکتر تو این شرایط که نباید از ما بپرسین شما اول بچه رو نجات بدین بعد ما هم یه تجویزی می کنیم... تا ما جواب بدیم مامانو بابا بچه دق می کنن{worried}
به نظر من دکتر نباید ما بیایم سر خود کاری کنیم و تجویز کنیم چون خطرناکه این همه تبلیغ می کنن سرخود کاری نکنین برین دکتر...
مامان و بابا سری باید برن پیش دکتر اطفال و کارایی که دکتر میگرو انجام بدن...
دیدین جواب سوال چه آسون بود دکتر می خواست شما اینو بگین....@};-
دکتر اگه ما باید جواب بدیم یه ذره آسونش کنید که با search گیر بیاد از زرده تو ماهی من گیر اوردم الا بچه... می خواین در موردگلاب به روتون مدلهای مختلف دستشویی بچه ها{i dont want to see} تو ضیح بدم بخاطر شیر مادره{tongue}....یا غذاشون یک سال اول چی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟{worried}یاحداقل افزایش وزن در سه ماهه دوم و سوم؟؟؟؟؟؟؟؟{worried}
دکتر جان یه راهنمایی کن:-??سوالاتون سخته:((:((
من تو این شرایط میرم پیش دکتر:((
بيش از نيمي از كودكان طبيعي و سالم در چند روز اول زندگي دچار تغيير رنگ زرد در پوستشان مي شوند.
60 درصد نوزادان رسيده در روز دوم يا سوم تولد دچار يرقان مي شوند. :-"
با تشکر از دکتر امیر
بله ممنون {big green}@};-{applause}
جواب همین بود . دیدین سخت نیست {big green} پرسیده بودم پدر و مادر این نی نی باید چه کاری انجام بدن که پاسخ همین بود . در چنین مواقعی با توجه به اهمیت حیاتی زردی در نوزادان پدر و مادر نباید تاخیری در مراجعه به پزشک متخصص اطفال داشته باشند اما ؛
تشخیص پزشک تو این موارد چیه ...؟
معمولا زردی روز دوم و سوم پس زایمان ( البته در صورتی که با علامت دیگه ای همراه نباشه ) زردی فیزیولوژیک ( غیر مرضی ) محسوب میشه و نیاز به هیچ درمانی نداره .
زردی روز تولد و روزهای چهارم و پس از اون زردی های جدی محسوب میشن که حتما نیاز به پیگیری و درمان دارن
@};-
سلام دکتر امیرsh_omomi88
جواب همین بود خدایا شکرت{angel}[-O<[-O<
من از اول از ته دل به خدا این کارو می کردم راست می گم دکتر[-O<من تشخیصام همیشه درستهsh_omomi68ته دلم افتاده بود جواب اینهاااااااااا باورم نمی شد انقدر آسون باشه... پس دکتر من همیشه برندمsh_omomi80 آخه من همیشه اینکارو می کنم میرم پیشه دکتر{happy}
یعنی الان من بردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟sh_omomi70
خدایا من تو یه سوال پزشکی بردمsmilee_new2 (14)واقعاً الان در پوستم نمی گنجم!!!!!!!!{big hug}:">
دکتر جایزه هم که به امید خدا دارهsh_omomi127
سلام دوستان مريض بعدي رو اگه اجازه بدين بنده معرفي كنم
خانمي 25 ساله در حفره ايلياك راستش درد زيادي احساس ميكنه كه اين درد تقريبا طي 40 دقيقه ايجاد شده و تشديد شده وبا استفراغ همراه هس به نظر شما مشكل چيه؟
این فرد عفونت دارد و از این باکتری حاصل میشود
كامپيلوباكتريوزيس به گروهي از عفونت ها اطلاق مي گردد كه توسط باكتري هاي گرم منفي از جنس كامپيلوباكتر ايجاد شده اند{big green}
نه اقا مهدي يك بار ديگه علايم رو بخونين
خب با اجازه خانم دکتر{happy}
این یکی رو من بگم ببینین درسته تا بقیه دوستان هم بیان;)@};-
این درد به احتمال بسیار زیاد مربوط به تورشن آدنکس هستش
یه مطلبی هم تحت این عنوان تو زیرمجموعه بیماری های زنان هست با این لینک :
شرح حال ارائه شده کامل نیست ما فقط از این شرح حال چند چیز را می فهمیم: اینکه بیمار خانم است، دردش حاد بوده و استفراغ دارد که مورد اخیر در درد های شدید شکمی رایج بوده و به دلیل تحریک واگ ایجاد می شود. به همین دلیل تشخیص های افتراقی که می توان ارائه داد وسیع است از جمله آپاندیسیت، سنگ کلیه، حاملگی نابجا، سالپنژیت، تورشن کیست تخمدان و....
آنچه که آقای دکتر گفتند هم می تواند مورد نظر ما باشد ولی چون اطلاعات داده شده کافی نمی باشد و نیاز به داده های بیشتری برای رد این تشخیص های افتراقی و رسیدن به تشخیص نهایی می باشد بیشتر از این نمی توان تشخیص دقیق تری را گذاشت.
خب مثل اینکه خانم دکتر نیومد جواب سوال را مطرح کنن من یه سوال بپرسم
خانم 25 ساله ای به ما مراجعه می کند سابقه یک بار سقط را ذکر می کند و در معاینه ای که انجام می دهیم در یکی از اندام فوقانی نبض بسیار ضعیف تر نسبت به طرف مقابل احساس می شود. در آزمایشاتی که انجام داده ایم esr بالا بوده است تشخیص شما چیست؟
نه بیماری خود ایمنی نیست
این خانم یک بیماری التهابی دارد که در آنژیوگرافی که انجام دادیم تنگی های متعددی را در ساب کلاوین مشاهده کردیم
کاملا درسته
ممنون از پاسخ های همه دوستان [shaad][golrooz]
حالا یه مورد دیگه :
یه نی نی شیرخوار دچار Mydriasis ( اتساع مردمک چشم ها ) ، ایست تنفسی و اختلال در ضربان قلب شده ...
مشکل این نوزاد چیه ؟
[golrooz]