-
پاسخ : سوالات موبايل را اينجا بپرسيد.
با سلام.گوشی من نوکیا 6600 هست. و با اینکه حافظه خالی زیادی داره مدام پیام memory full می ده.لطفا بگید چی کنم؟
-
با سلام قبلا یک پیام به 8282 داده بودم که یادم نیست چه بود حالا برام پیام مهمترین خبرهای روز می اید و هرپیام 35 تومان از م کم میشود چکار کنم دیگر پیام نیاد واز پول شارژم کم نشود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
penelope
با سلام.گوشی من نوکیا 6600 هست. و با اینکه حافظه خالی زیادی داره مدام پیام memory full می ده.لطفا بگید چی کنم؟
[khabalood]
مموری منظور رم یا همون حافظه موقطه راه حلشم بستن برنامه های بدون استفاده است [hoshdar]
-
نمیشه کاری کرد از طرف ایرانسل همراه اول و.... برات پیام کوتاه نیاد [soal]
-
سلام. درباره خطرات دستگاههای نویز موبایل مطلب میخواستم لطف می کنید اگر به ایمیل amir_dj4877@yahoo.com ارسال نمائید.ممنون از زحمات شما
-
هندزفری گوشیم خراب شده اشکال از چیه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
penelope
دوست مناین پیام وقتی نمایش داده میشه که مموری گوشی توجه کنید مموری خود گوشی نه مموری خارجی تقریبا پر شده باشه و شما با این پیام روبرو میشین .
برای رفع مشکل هم باید اطلاعات را به حافظه خارجی انتقال بدین .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad0012
با سلام قبلا یک پیام به 8282 داده بودم که یادم نیست چه بود حالا برام پیام مهمترین خبرهای روز می اید و هرپیام 35 تومان از م کم میشود چکار کنم دیگر پیام نیاد واز پول شارژم کم نشود
خوب فقط می تونم بگم با اپراتور ایرانسل تماس بگیرین و تقاضاتونو بگین .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadeghol
نمیشه کاری کرد از طرف ایرانسل همراه اول و.... برات پیام کوتاه نیاد [soal]
دوست من هر اپراتور برای خودش پیام های تبلیغاتیی داری که برای تمامی کاربران خودش می فرسته و فکر نمی کنم بشه همچین کاری کرد [tafakor]
-
سلام 1 سوال.این اشعه گیر هایی ک ب گوشی میچسپونیم ب گوشی اسیب میرسونه؟ب خصوص اگه نورش زیاد باشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sharar khoshgele
سلام 1 سوال.این اشعه گیر هایی ک ب گوشی میچسپونیم ب گوشی اسیب میرسونه؟ب خصوص اگه نورش زیاد باشه.
سلام
نه اصلا ربطی به هم ندارن
اون led ها از طریق میدانی که در اطراف موبایل بوجود میاد روشن میشن
پس نسبت به هم ایزوله هستن
نگران نباش
-
سلامممم... یه گوشی sonyericson vivas گرفتمممممم
یه مدتیه تو دستمه ... از کار کردن باهاش راضیممم اما کتابهای پرنیانو درست باز نمیکنه... یعنی نه که نکنه... میکنه اما مثلا تو کتابای پرنیان هر چی زور میزنم برم صفحه بعد نمیشه... چرا؟ چی کار میتونم بکنم؟
این گوشی تمام لمسیه و از گوشی قبلیم که مدلش w595بود مدلش بالاتره. اما چطور قبلیه خوب این کتابارو باز میکرد؟
چطوره که یه گوشی با مدل بالاتر نمیتونه امکانات یه گوشی با مدل پایینتر در زمینه باز کردن نرم افزار داشته باشه آخه...
-
سلام من گوشی xperia x2 دارم و بعد از اینکه آپدیتش کردم، متوجه شدم کیفیت فیلم برداریش به شدت پایین اومده. می خواستم بدونم مشکل از آپدیتش است یا مشکلش سخت افزاریه؟
-
سلام
گوشي يكي از دوستام مونده كنار اهنربا!!! از اون موقع انگار قاطي كرده درست كار نميكنه چيكار كنيم درست بشه؟
مدل گوشي nokia x6
-
سامسونگ گالکسی اس
من حدود دو ماه پیش گالکسی اس گرفتم اما یه مشکلی با یاهو مسنجرش دارم که همهی کانتکت ها رو آف نشون میده و پیام ها رو نشون نمیده بردم گفتن دوباره ریختن ولی بازم درست نشد بهم گفتن باید صبر کنید ورژن جدیدش بیاد!!! جریان چیه ؟ چرا انجوری شده؟ ممکنه گوشی تقلبی باشه ؟
یه سوال دیگه گوشی من دورش رنگش مشکیه در حالیکه یه سری از گالکسی اس ها رو میبینم که دورش فلزیه چه فرقی میکنه؟ از کجا میشه فهمید که اینو بهم انداختن یا نه؟ اصلا تقلبیش هست؟
-
من حدود دو ماه پیش گالکسی اس گرفتم اما یه مشکلی با یاهو مسنجرش دارم که همهی کانتکت ها رو آف نشون میده و پیام ها رو نشون نمیده بردم گفتن دوباره ریختن ولی بازم درست نشد بهم گفتن باید صبر کنید ورژن جدیدش بیاد!!! جریان چیه ؟ چرا انجوری شده؟ ممکنه گوشی تقلبی باشه ؟
یه سوال دیگه گوشی من دورش رنگش مشکیه در حالیکه یه سری از گالکسی اس ها رو میبینم که دورش فلزیه چه فرقی میکنه؟ از کجا میشه فهمید که اینو بهم انداختن یا نه؟ اصلا تقلبیش هست؟
-
سلام من یه گوشی نوکیا 5220 دارم خیلی زیاد هنگ میکنه بخاطر همین مجبورم هر دو ماه یکبار بدمش تعمیرات تا نرم افزار روش نصب کنن ولی این سری که دادمش زبان فارسی یا عربی نداره میخواستم بدونم خودم میتونم زبان فارسی یا عربی روش نصب کنم اگه میتونم راهنماییم کنید ممنون میشم.
-
من یک گوشی نوکیا5800 دارم ولی هنوز هک نکردم چون زیاد به هک اعتقاد ندارم و چون سیستمشو خراب میکنه
ولی من بدجور به دوتا برنامه احتیاج دارم
یکی قفل گذاری برروی کلیه فایل ها البته مثل ادونسد دیویس
یکی ضبط مکالمات تلفنی
چیکار کنم
ایندو را نصب نمیکنه چون باید هک بشه
چاره
چیه
هک کنم
-
سلام دوستان .
یه سوال داشتم .
چطوری میشه تم گوشی lg kp500 لمسی رو عوض کرد؟
ممنون میشم کسی راهنماییم کنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نخبـه
سلام دوستان .
یه سوال داشتم .
چطوری میشه تم گوشی lg kp500 لمسی رو عوض کرد؟
ممنون میشم کسی راهنماییم کنه
مدل گوشی رو لطف کن
-
سلام
گوشی من نوکیا ای 7
زود شارژ خالی می کنه .
چی کار کنم ؟
نور سنسورشو هم کم کردم .
ممنون از پاسخ گویی تون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
deepdrip
سلام
گوشی من نوکیا ای 7
زود شارژ خالی می کنه .
چی کار کنم ؟
نور سنسورشو هم کم کردم .
ممنون از پاسخ گویی تون
سلام روز بخیر
برای باتری چند مشکل وجود داره :
یا قسمت لیتیوم باتری خرابه که هیچ کاری نمیشه کرد
یا قسمت الکترونیکی باتری خرابه یا خواب
اگر خراب بود تعویض
اگه خواب باشه ممکنه با 1 دقیقه شوک دادن بیدارش کرد که باتری درست شه اگه نشد که تعویض باتری
یا سخت افزاری گوشی
در هر صورت باید ببرید بدید به یک تعمیر کار (البته اینا همه بعد از اینه که از سلامت شارژر آگاه باشی)
-
باطریشو که نمیشه تعویض کرد. ثابته.
میشه لطف کنین یه دو سه جای مطمئن معرفی کنین؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
deepdrip
باطریشو که نمیشه تعویض کرد. ثابته.
میشه لطف کنین یه دو سه جای مطمئن معرفی کنین؟
کلی برای باتری گفتم که اگه کسی مشکل داشت حل شه
جای مطمئن که یا خودت باید دوست و آشنا داشته باشی یا دوست و آشنا داشته باشی
چون بیرون اغلب یا درست کار نمیکنن یا ممکنه آی سی شما رو تعویض کنن با یه خراب
بالاخره یه مشکلی دارن دیگه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
داداشی
کلی برای باتری گفتم که اگه کسی مشکل داشت حل شه
جای مطمئن که یا خودت باید دوست و آشنا داشته باشی یا دوست و آشنا داشته باشی
چون بیرون اغلب یا درست کار نمیکنن یا ممکنه آی سی شما رو تعویض کنن با یه خراب
بالاخره یه مشکلی دارن دیگه
چون دوست و آشنایی نبود ، این درخواستو مطرح کردم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
deepdrip
چون دوست و آشنایی نبود ، این درخواستو مطرح کردم .
من انقلاب یه استاد سراغ دارم کارش خوبه برای سازمان فنی و حرفه ای تدریس میکنه اگه به دردت میخوره بهش بگم تو یه وقت بگم بری پیشش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
داداشی
من انقلاب یه استاد سراغ دارم کارش خوبه برای سازمان فنی و حرفه ای تدریس میکنه اگه به دردت میخوره بهش بگم تو یه وقت بگم بری پیشش
اگه لطف کنی که ممنون میشم.
-
اگه معرفیش تو سایت درست نیست . لطفا پیام خصوصی بدید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
love god
مدل گوشی رو لطف کن
مدلشو نوشتم .!!!
Kp500
الجی لمسی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نخبـه
مدلشو نوشتم .!!!
Kp500
الجی لمسی
نبود؟؟؟؟
smilee_new2 (27)
-
سلام به همه
من تازه واردم ،ولي كارم موبايلي
اگه ميشه يك هكر خوب و بدون نياز به اجاز طرف بهم معرفي كنيد. ممنون[golrooz][esteghbal][esteghbal][labkhand][khande]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rasol1475
سلام به همه
من تازه واردم ،ولي كارم موبايلي
اگه ميشه يك هكر خوب و بدون نياز به اجاز طرف بهم معرفي كنيد. ممنون[golrooz][esteghbal][esteghbal][labkhand][khande]
-
سلام گوشی همراه من HTC Desire Z. هستش. لطف کنید نحوه اتصال جی پی آر اس رو برای این گوشی به من بگین
-
با سلام دوستان
من گوشی نوکیا 3110 کلاسیک را دارم که 3 ساله اون را خریده ام و اصل مجارستان هم هست, این اوخر دچار مشکلی و ان مشکل این است که ناخودآگاه روشن و خاموش میشود و مینویسد سیم کارت رجیستر نشده و همچنین انتن صفر هست اما بعد از چندی بهتر میشه آن را پیش یک تعمیرکار بردم ولی بعد از مدتی همچنان همانطوریه و دیشب هم اینطوری شد ولی عجیب این است که الان هر بار وارد صندوق ورودی پیام ها میشوم خاموش و سپس روشن میشه و 1000 تا اس ام اس داشتم که الان فقط 300 مورد باقی مانده و 700 پیام همینطوری حذف شد, الان هم نمیتونم وارد صندوق ورودی شوم, ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
-
سلام
گوشی من نوکیاست . یکی از آشناها هر وقت به من اس میزنه،
1- پیامکش قبل از اینکه من بازش کنم، خودش باز هست. یعنی قفل را که باز کنم، پیامش روی صفحه بازه و قابل خوندن.
2- اسم و شماره اش، نمیافته و من اولین بار که پیامک زد اول نفهمیدم از کیه.
3- پیامش در قسمت پیامهای دریافتی موبایلم، ذخیره نمیشه. یعنی بعد ار خوندن مسیجش، انگار که اصلا چنین کسی واست اس نفرستاده بوده.
میشه راهنمائیم کنید که چرا اینجوریه و چه کنم که این حالتها برگرده. ضمنا فقط و فقط مسیج های همین یک نفر اینجوری بوده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AvAstiN
گوشي من n81 8gb هستش.
چند تا مشكل دارم باهاش:
1-وقتي از طريق USBاز كامپيوتر توش آهنگ مي ريزم توي گالري نميره.ميره تو attachments.چي كار كنم كه بره تو گالري؟
2-وقتي در مكاني هستم كه اينترنت وايرلس ساپرت ميشه امكان دسترسي به هيچ سايتي رو ندارم. حتي گوگل.چرا؟
3-چه طوري مي تونم از طريق گوشبم چيزي دانلود كنم؟روي قبض موبايلم مياد؟
سلام ؛
1)باید بری تو گالری قسمت آهنگ ها یه refresh بدی . (option)
2)باید proxy رو تنظیم کنید .
3) قطعاً ؛ به نظرم ارزشش رو نداره .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam asgariazade
سلام
1- پیامکش قبل از اینکه من بازش کنم، خودش باز هست. یعنی قفل را که باز کنم، پیامش روی صفحه بازه و قابل خوندن.
3- پیامش در قسمت پیامهای دریافتی موبایلم، ذخیره نمیشه. یعنی بعد ار خوندن مسیجش، انگار که اصلا چنین کسی واست اس نفرستاده بوده.
میشه راهنمائیم کنید که چرا اینجوریه و چه کنم که این حالتها برگرده. ضمنا فقط و فقط مسیج های همین یک نفر اینجوری بوده.
همونجوری که در قسمتی دیگر جواب دادند ؛ این گونه پیام ها را از گوشیهای قدیمی بصورت فلش مسیج میفرستند و تا اونجایی که بنده اطلاع دارم از دست شما کاری برنمیاد !!!
البته فکر میکنم بتونید کپی کنید تو یه صفحه دیگه . (بعد سیوش کنید)
-
سلام.گوشیم n95 هست.با فونیکس به ورژن پایین تر اوردم ولی روشن نشد.usb dead هم نمیشه.چیکار کنم؟بفرست به ایمیلم.ایناشjenetik206@gmail.com
جف زدم نشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam asgariazade
سلام
این پیام ها رو با برنامه هایی نظیر cool sms یا flash sms میشه فرستاد و این جور پیام ها رو هم میشه ذخیره کرد : تو همون صفحه که پیام میاد منوی گزینه ها رو انتخاب کرده و از اون جا ذخیره کنید وگر نه دیگه به اون دسترسی نخواهید داشت.
اگه گوشی شما جزئ سیمبین 60 ورژن 2 هست این برنامه رو برای مقابله به مثل دارم!
-
من موبایل سامسونگ galexy ace r5830رو دارم می خواستم بدونم سیستم عاملش چیه؟