يك راهنمايي مي كنم اين رستوران روشي پيشنهاد داد كه مردم براي تست اون چندين بار به اين رستوران مي آمدن مي تونيد بگين چه روش هايي مي شه استفاده كرد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
يك راهنمايي مي كنم اين رستوران روشي پيشنهاد داد كه مردم براي تست اون چندين بار به اين رستوران مي آمدن مي تونيد بگين چه روش هايي مي شه استفاده كرد؟
دوستان فك كردين راه حل هاي جديدي بگين يا كاري كه معلمان كشور استرليا شهر سيدني انجام دادن را بگم.
سلام
بگین عالیه. دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه و هم چنین یه فاصله ای بین موضوع شد کلا یادم رفته بود . اما ممنون میشم بگید
در استرليا 12 معلم براي اينكه وقت خودشون را در بعد از مدرسه پر كنن بعد از هشت ماه بررسي ايده و روش ها براي تاسيس يك رستوران كوچك در شهر با توجه به اينكه در شهر رستوران هاي معروف و بزرگي وجود داشت در انتها به اين نتيجه رسيدن كه در تبليغات و تابلوي مغازه خود عبارت اين را بنويسند.
با صرف نوشابه به 80 كشور جهان سفر كنيد.
حالا به نظر شما اين عبارت چه معني مي ده هدف شون چي بوده ؟ مي تونيد بگين؟
من منتظرما.............
2تا مورد به ذهنم می رسهنقل قول:
با صرف نوشابه به 80 كشور جهان سفر كنيد.
اول اینکه مسابقه داشته باشه این رستوران ، که جایزه اش غذاهای 80 کشور باشه !
دوم اینکه وقتی به این رستوران میان ، قسمتهای مختلف کشورهای مختلف رو داره به طوری که انگار به اون کشورا سفر کردن
یکی همون جایزه
دیگری اینکه فقط نوشابه میدن و نمایشگاه دارن
همين سه مورد مي تونيد بگين .
بيام راه هاي رفتن به كشورهاي ديگه را مرور كنيم چي كار مي كنند؟
بعد چرا با صرف نوشابه گفتن مي تونستند بگن با صرف غذا به 80 كشور سفر كنيد؟
خوب شاید اون نوشابه در 80 کشور مختلف فروش می رهنقل قول:
بعد چرا با صرف نوشابه گفتن مي تونستند بگن با صرف غذا به 80 كشور سفر كنيد؟
و یا نوشابه های 80 کشور دنیا رو تو رستوارنشون دارن
خوب اینطور تبلیغات توشون اغراق به کار می ره هدفش فقط کشوندن مشتری به داخل رستورانه
پس مشتری تو عمل انجام شده قرار می گیره حالا راهی نداره جز سفارش غذا !!
توی ژاپن مدیر یکی از فروشگاهها یه ابتکار جالبی کرده بود
یه برگه تبلیغاتی زده بود جلو دره فروشگاه که غلط املائی داشت از اونجاییکه ژاپنیها خیلی مسئولیت پذیر هستند به داخل فروشگاه می رفتند که مدیر رو از این غلط املائی آگاه کنند
رفتن به داخل فروشگاه همانا و خرید کردن همانا !!
خوب در این رابطه موارد ذیل به ذهنم می رسه :نقل قول:
شما مي خواهيد يك رستوران تاسيس كنيد البته در آن خيابان چندتا رستوران بزرگ و معروف وجود دارد اما رستوران شما كوچك و از همه مهمتر تازه تاسيس است شما به عنوان مدير چه تدبيري را اتخاذ مي كنيد كه مردم را به رستوران خود بكشانيد و به ديگر رستوران ها نروند و كاسبي خوبي داشته باشين؟
در یک رستوران یا هر مکان پر تردد دیگه معماری حرف اول رو می زنه
استفاده از یک معماری متفاوت از دیگر رستورانها حتی اگه رستوران کوچک باشه خیلی موثره
از شیشه های رنگی خیلی استفاده خواهم کرد بغضیاز رنگها مثل نارنجی اشتها آور هستند
و البته روی نورپردازی خیلی تاکید خواهم کرد
کف رستوران باید طوری باشه که با استفاده از تجهیزات نویین نورهای رنگی پحش بشه
روی دیوار رستوران قاب عکس های زیبا از افراد مشهور و مطرح دنیا نصب می کنم مثل نویسندگان هنرمندان و ...
کتابخانه کوچکی هم می ذارم و با یک حوض
در یک رستوران باید خوش بگذره ! 100 درصد از موسیقی زنده بهره خواهم گرفت!
در طول روز هم از اهنگهای اشتها آور استفاده می کنم
هزینه غذا رو برای مدتی با کیفیت خوب پایین می ارم برای تبلیغ
برای دانشجویان هم تخفیف ویژه می دم با دلستر رایگان[bamazegi]
خوب از اونجاییکه اکثریت قریب جوانان تو ایران کباب دوست دارن حتما تو منوی غذا کبابهای مختلف می ذارم نه فقط همون چندتا کباب تکراری تو ایران . . . !!!!!!! البته این آشپز مربوط می شه
که در یک رستوران خیلی مهمه مطمئنا آشپزی معروف و معتبر رو استخدام می کنم حقوق اش هرچقدر که می خواد باشه !!!
اما گارسون ها یه جورایی پیشانی رستوران هستند تعداد کم اما چهره های چداب و دوست داشتنی به کار می برم [cheshmak]
تعداد گارسون همنقدر کم خوبه که تعداد پرسنل خدمات نظافت همقدر بیشتر !!!
نظافت و تمیزی در یک رستوران حرف اول رو می زنه و آشپزخانه و میزها مدام باید تمیز گردند
در رابطه با تبلیغات بستگی داره تو چه شهری زندگی کنی
و شهرهای بزرگ نیاز طرح های کارشناسی تر رو می طلبه
در تبلیغات آرم و اسم رستوران هم تاثیر گذاره پس در انتخاب اسم و آرم باید دقت کرد
یه بزرگی گفته اگه 100 تومان داره 80 تاشو برا تبلبغات و 20 تای بعدی صرف کارت کن
پس برا مطرح کردن رستوران از خوانندگان معروف در کنسرتهای شبانه
از بیلبوردها برای سطح شهر
و فکرهای مختلف بهره خواهم گرفت !!!!!!!!!!!!!!
بله درسته با اين كار تونستن مشتريان بسيار زيادي جذب كنن و چند قانون هم گذاشته بودن مثل شما فقط در يك روز مي توانيد به يك كشور سفر كنيد كه هدفشون با اين كار بازديد دوباره مشتري از رستوران بود و جذب مشتري بود.
خيلي خوب بود.
ممنون كه در بحث قبلي شركت كردين و وقت گذاشتين.
آْيا شما در هنگام مطالعه دقت كردين كه وقتي اشيا روي كتب مي زاريد چه سايه هايي تشكيل ميدهد؟ حالا سوال را برعكس مي كنيم به نظر شما اگز يك استوانه تو خالي مثل واشر يا حلقه را در وسط كتاب بزاريم چه سايه اون چه شكلي ميشه؟
منظورم در محدوده صورتي در شكل بالاست.
شبیه قلب میشه فک کنم ینو یه جایی دیده بودم
آره همین میشه که گفتن [nishkhand]
اگه جواب درسته سوال بعدی رو من بذارم [shaad]
بله به علت شکست به شکل قلب در می یاد.
حالا می خوام اصلان موضوعی عنوان کنم که کاربرد برای تمام افراد داشته باشه .
شما خیلی وقت شده که بخواهین از پروژه یا طرحی و یا یک پیوست فنی تهیه کنید . شما از چه راه هایی این سند را تهیه می کنید ؟ راه اون را بنویسید لطفا.
هدفم از این سوال آشنایی با راه هایی برای تدوین بهتر این سند هست که امید وارم با همکاری دوستان به درد بخور بشه.
درسته شما با ید قبل از اون فرآیندی را بنویسید تا بتونین اونو ارائه بدین. حالا چگونه این کار را می کنید.
ممنون از پاسختون اين فرآيند كليه. شما فك كنيد مي خواهيد يك ويسله طراحي كنيد يا يك برنامه بنويسيد يا يك نوع بيماري را بررسي كنيد و ............ .
در اين صورت براي انجام يك پروژه از ابتدا از چه تكنيك هايي استفاده مي كنيد كه به بهترين روش به اون برسيد و كمتر به جاده خاكي بريم و برگرديم در زمان كوتاه .
اصلا شما در مورد تريز ، ايزو و فرآيندها و محصولات كيفيتي چه مواردي را مي دونيد و در پروپزال خودتون استفاده مي كنيد؟
كسي نظري نداره؟
مهمترین مسئله تو ایجاد یک وسیله . برنامه و یا هر طرح نوینی
تحلیل درست سیستم و امکان سنجی اونه
یعنی باید تحلیل درستی داشته باشیم تا بتونیم زودتر به نتیجه برسیم
درسته نحوه تحخليل چيه ؟ چه شكلي ؟ از چه راهي؟
آيا شما يك چيدمان يا يك روند كلي براي تحقيق خودتون دارين يا در مورد هر پروژه از صفر شروع مي كنيد.
خب تحلیل بسته به دید و دانشی که فرد داره متغییره
ولی برای تحلیل مناسب و درست باید دانش کافی داشت
برای تحقیق مهمترین نقطه اخبار پیرامون اون موضوعه
وقتی بدونی مسیر در حال طی شدن موضوع به چه سمتیه و یا با چه مشکلاتی گریبان گیره میتونی تاثیر بیشتری داشته باشی
اینکه از صفر شروع کنی در مواردی که وقت مهم نیست میتونه مفید باشه
نه اصلان نمی تونیم بگیم اگر زمان مهم نباشه از صفر شروع کنیم شما بعد از انجام هر پروژه اطلاعاتی می آموزین که ناخداگاه در پروژه های دیگه از اون استفاده می کنید این طور هست یا نه؟
ما هم در صنعت فرآیند ها و روش های زیادی برای طراحی و ساخت یک محصول داریم که به ما کمک می کنه محصولی با کمترین خطا و اشکال طراحی کنیم می تونید حدس بزنید از چه راهی استفاده می کنند البته می توان گفت فقط در صنعت نه در تمام پروژه ها چه در علوم تجربی ، پزشکی و علوم انسانی و علوم پایه.
هدفم از بحث در این رابطه کمک کردن و شناخت بهتر راه های حل مسئله به بهترین راه هست که خیلی از ما ناخداگاه از اون استفاده می کنیم.
آیا تا به حال به مسایل تریز ، ایزو ، تحقق محصول و fmea........... از این موارد در کارهایتان استفاده کرده اید ؟
با توجه به این موارد و هزاران ابزار دیگر شما می توانید پروژه ای با کمترین خطا و در زودترین زمان به پایان برسانید و از مستندات اون برای دیگر پروژه هایتون استفاده کنید با این ار دیگر از پله صفرم شروع نمی کنید و یک پله کوچولو بالاتر هستین.
من فكرم كلا تجاريه!![bamazegi][shaad]
ميشه يه خودكار ساخت كه وسطش لوله جوهر باشه و توي لوله اصليش اسپري پر بشه با دوز زياد.[entezar]
اين خودكار از پايين بنويسه و از بالا يه دكمه فشاري افشانه براي خارج كردن اسپري داشته باشه.
هم خودكار هم اسپري در يك محصول.[khanderiz]
09353719986مبتكرا با من تماس بگيرند آشنا شيم:[esteghbal]
[tafakor]چه جالب میشه یه اسپری همراه مون باشه هر وقت لباسمون کثیف شد اسپری
ی رو بزنیم بعد لباسمون تمیز شه اونم در عرض 30دقیقه [golrooz].. چه عالی میشه نه[nishkhand][nishkhand] من می خوام اینو بسازم اگه پیشنهادی برای کیفیت دارین بگید خوشحال میشم[cheshmak][cheshmak]
دوستان شما فقط به کلمه اسپری و خودکار توجه می کنید و وسایل و طرح هایی که عنوان می کنید هردوی آن وجود داره اما یکم دقیق تر دقت کنید از ترکیب مکانیزم ، ظاهر ، مواد ، جوهر ، عطر و ........... میشه خیلی طرح و ایده داد که ترکیبی از این دو باشه مثل مام.
ببخشید می شه سوال این سری رو بگید
آخه تو پست ها گم شده و من دقیقا سوال رو نمی دونم [nadanestan]
سوال اینه که شما می خواهید پروژه ای شروع کنید چه کارهایی انجام می دین .
به عنوان مثال من می خوام یک عینک طراحی کنم . اول طرح ریزی و برنامه ریزی می کنم ، بعد از طراحی مفهومی و ... انجام میدم تا انتهای پروژه.
حالا شما برای اینکه این طراحی انجام بشه با کمترین خطا از چه فرآیند یا ابزارهایی و ............. استفاده می کنید؟
حالا به په چیزی نیاز داریم؟
مثلان شما می خواهید یک خودرو طراحی کنید چی کار می کنید؟
خوب
ما تو کارخونه ای قبلا توش کار می کردم یه بازرس QC یاهمون کنترل کیفیت داشتیم
اون از اول مرحله تولید که مواد اولیه است تا آخرین مرحله تولید برای هر محصول یه سری استاندارد داشت که همون ISO رو تشکیل میدادند
مواد اولیه باید استاندار خودش رو داشته باشه وگرنه از گردونه خارج می شه
و همینطور به بالا
هر مرحله باید استاندارد های خودش رعایت کنه تا وقتی محصول بسته بندی می شه
این فرایند ISO تولید محصولاته
فکر کنم در مورد سوال شما :
برای طراحی هر محصولی هم باید مرحله به مرحله استانداردی رو مطرح کرد و طبق همون استانداردها پیش رفتنقل قول:
سوال اینه که شما می خواهید پروژه ای شروع کنید چه کارهایی انجام می دین .
به عنوان مثال من می خوام یک عینک طراحی کنم . اول طرح ریزی و برنامه ریزی می کنم ، بعد از طراحی مفهومی و ... انجام میدم تا انتهای پروژه.
حالا شما برای اینکه این طراحی انجام بشه با کمترین خطا از چه فرآیند یا ابزارهایی و ............. استفاده می کنید؟
البته استاندارد هر محصول و هر پروژه در هر مرحله متفاوته ولی اگه پروژه دچار مشکل شد باید لابه لای همین مراحل که طی شده و ثبت شده دنبال مشکل گشت
خوب این برداشت من از سوال شما بود[nishkhand]
برای اسپری و خودکار هم می شه اسپری رو اختراع کرد که وقتی اونو می پاشی رو کاغذ یا لباس یا هر چیز دیگه یه کلمه خاصی رو بنویسه . . . [nishkhand] بدون اینکه خودمون تلاش کنیم اونو بنویسیمنقل قول:
شما قرار بود با ترکیب اسپری و خودکار یک محصول جدید معرفی کنید.
همین که پاشیده می شه کلمه یا جمله نوشته می شه