خداوندا
جای سوره ای به نام عشق در قرآن تو خالیست؛ که اینگونه آغاز شود :
و قسم به روزی که دلت را میشکنند و جز خدایت مرهمی نخواهی یافت...(د.ع.ش)
نمایش نسخه قابل چاپ
خداوندا
جای سوره ای به نام عشق در قرآن تو خالیست؛ که اینگونه آغاز شود :
و قسم به روزی که دلت را میشکنند و جز خدایت مرهمی نخواهی یافت...(د.ع.ش)
خدایا !
شرمسارم كه بندگانت به نام تو سر از تن جدا میكنند.
خدایا !
خجلم كه بندگان تو به نام تو آزار و شكنجه می دهند و حقوق انسان ها را زیر پا می گذارند.
خداوندا
شرمسارم كه بندگان تو با نام تو حكومت می كنند و دلهای امیدوار به تو را مایوس می سازند.
خدایا !
غصه دارم كه مدعیان راه تو در حالی مشعول زر اندوزی هستنددر حالی كه مردانی شرمسار از فقر و نداری نزد زن و همسر خود سر در گریبان می كنند.
خدایا !
شرمسارم از این همه ریا و دقل بازی! دلهایی كه نور تورا ندیده اند اما زبان و ظاهر آنها تو را فریاد می زند.
خدایا !
شرمسارم كه بر درو دیوار شهرم همه جا نام توست اما دریغ از اینكه در رفتار و كردارها بتوانم ترا بیابم.
خدایا !
خجلم كه ما بندگان از نعمتی چون فكر و اندیشه خود بهره نمی بریم و عاقبت آن را نصیب و قسمت تو می دانیم.
خدایا !
شرمسارم كه ما نمی خواهیم ترا آنگونه كه هستی بشناسیم.
خدایا !
شرمسارم كه هنوز آنقدر تورا نشناخته ایم كه تصور می كنیم برای رابطه با تو باید كسی یا چیزی را نزد تو روان كنیم.
خدایا !
خجلم كه از زمان بت پرستی تا كنون نوعی پرستش در ذهن ما نقش بسته كه به ما اجازه نمی دهد بیشتر ترا بشناسیم و هنوز خوی بت پرستی در وجود ماست.
خدایا !
شرمسارم كه در آسمانها به دنبال تو می گردیم در حالی كه تو با مایی و اگر خود اراده كنیم دست ما را میگیری.
خدایا !
از این ناراحتم كه روزی بسیاری از درهای علوم را بر روی خود بگشاییم و هنوز شناختمان از تو تنها در همین حد باشد.
خدایا ! شرمسارم كه نمی بینیم تو خارج از قوانین طبیعی هستی هرگز هرگز عملی انجام نمی دهی با این حال همه ما بندگان دست به دعا بر می داریم كه : قوانینت را به نفع كار ما تغییرده!
خدایا !
خجلم كه جهالت خود را به تو نسبت می دهیم.و هرگونه كم و كاستی و كوته اندیشی خود را ناشی از قوانین تو می دانیم. در حالی كه قوانین طبیعی تو افراد متفكر و صاحب اندیشه را میطلبد, كه بدانند این قوانین ازلی و ابدی است.
خدایا !
شرمسارم كه در طول تاریخ همه آنان كه خواستند به درستی تو را به مردم بشناسند, شكنجه دادیم و به نام كافر آنها را بر دار كردیم. و از آنان روی بر گرداندیم چرا كه آنان می خواستند تعقل را به جای تعبد پیشه ما سازند.
خدایا !
خجلم كه چون فكر نمی كنیم به حقیقت نمی رسیم پس ناچار می شویم موهومات را خیلی راحت بپزیریم.
مجموعه: آرامش سبز
چیزی از خودم ندارم وهر انچه هست از محبت و عشق توست
سپاس رفیق به خاطر همه چیز....
خـــــــــــدایا …
اينقدر تو خودم ريختم ،
که از سرمم گـذشــت…
دارم غـــــــرق ميشم …
دسـتت کــــــجاست!!
http://iran.sc/upload/lovemea/13720579057.jpg
خدایا من در کلبه ی حقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریای خود نداری من همچون توی دارم وتو همچون خود نداری
خدایا شکرت به خاطر عشقی بی انتها که به من دادی :خودت مادرم پدرم وتمامی زیبایی هایت ساده بگم:عاشقانه میپرستمت
ممنون بخاطر این تایپیک[golrooz]
سلام خدای بزرگ...نعمت هایت برایم عادی شده اند.. خجالت زده ام... می توانم راه بروم می توانم لمس کنم.. ببینم . بشنوم.. می توانم گریه کنم و بخندم و ... هزاران چیز دیگر ولی انگار نه انگار که باید برای تک تک اینها و در هر ساعتی سپاس گزار تو باشم.. من کوچکم و ضعیف و صد البته فراموشکار... خدایا سپاس از تو به خاطر همه چیز............[golrooz][golrooz]
خدا جونم شککککککککککرررررررررررررر رررررتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتت
ثبت نامم تکمیل شد خلاصه کد رهگیری رو داد...[nishkhand][golrooz]
خدایا برای همه چیزی که بهم دادی تشکر می کنم [khoobboodan]وبه انچه که خواستم وندادی هم سپاس گذارم چون صلاح منو خواستی[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][labkhand][alaghemand]
خداجونم واسه همه چی ممنون چون:
تو دانی وتوانی،من ندانم ونتوانم...............................
سلام خدا جون
خودت میدونی شرمندتم خدا....
به خاطر همه چی شکرت....[golrooz][golrooz]
خدایا سپاس گذارم به خاطر افرینشم.هستی ام وتمام نعمت های بی شماری که من میدانم ونمی دانم .خدایا سپاسگذارم که بهترین ها را در سر راهم قرار می دهی .خدای من متشکرم.
خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz]خدایی ممنونم [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] همه دنیای من شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایی مرسی[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدا جونم مرسی[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایی یه دنیا تشکر[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz]خدای مهربونم شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]الله تی تی ِ من شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] دادرس من شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz]پناه من شکرت [golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] تکیه گاه من شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]رحمان من شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz]عشق من شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت [golrooz]خدایا شکرت[golrooz] خدایا شکرت
خدای من خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییی بزرگی شکرت...
مرسی عزیز الله م
S.3.R
1392.12.18
1392.12.19
1392.12.20
1392.12.21
رفیق...
خیلی بده وقتی ازت فاصله میگیرم...اجازه نده توی دلم تاریک بشه...من میترسم
خدایا شکر..........
اما خداجونم کمکم کن،
هرآنچه تو زودمی خواهی،من دیر نخواهم وهرچه تو دیر میخواهی،من زود نخواهم.........
رفیق.... سپاس که داره میگذره راستی حرف امشبم رو بیخیال نشی ...خودت میدونی دنیایی که ما ادمها درست کردیم بالا و پایین زیاد داره و منم
که ناتوان و دست خالی...خلاصه تو از رفاقت من جز شر وبدی و روسیاهی چیزی نمیبینی ولی ....
ولی من از رفاقت تو فقط یه امید برام باقی مونده...پس اونو ازم نگیر...سپاس رفیق
یک استکان چای داغ مهمان تو هستم کنار پنجره بخار گرفته وقت تنهایی ام....
چای رفاقت تو همیشه تازه دم است رفیق...
سپاس مونس
سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااام خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا جونم .
بابت همه چیزهایی که تو این 23 سال بهم دادی ازت ممنونم.
خدا جونم شکـــــــــرت !!
[golrooz] شکر بابت همه ی مهربونیات، خیلی خوبی خدا، خیـــــــــــــــــــــــ ـــــلی ... [golrooz]
خدایا سلام!
خوبی خدا؟
خدایا ممنون که هوامو داری...ممنون که کمکم میکنی!
خدایا خیلی دوستت دارم و شکر بابت نعمت هات!
تا کی قراره به این منه شکسته نگاه کنم و دائم جلوی چشمم راه بره و به صورتم سیلی بزنه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
این رسم دنیاته؟؟ دمت گرم رفیق...عجب دنیایی رو داری به خوردمون میدی...
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآااااهااااااااااااااااا اااای دنیا..وایسا ...من میخوام پیاده شم...
خدا جون سلام.
خیلی خیلی ممنونم به خاطر همه چی. از ته دل.... شکرت[golrooz]
رَبَّنَا لاَ تُزِغْ قُلُوبَنَا بَعْدَ إِذْ هَدَيْتَنَا
پروردگارا! دلهايمان را، بعد از آنكه ما را هدايت كردى، [از راه حق] منحرف مگردان!
آل عمران آیه 8
[golrooz] سپآس.
خدایا...
زمین زمان و هرچه در آن چه آشکار وچه نهان هرچه خواهند گویند،من تو را خانم،پس بند بندگیم را از من مگیر.
سلام خدا جون کاش به جای این که نیم ساعت زبان عربی رو میخوندم که خودم هیچی ازش نمیفهمم برات بعد ازت شکر گذاری کنم یا حرف بزنم
بجاش فقط 1دقیقه به زبونه خودم حرف میزدم بعد به زبون خودم جوابمو میدادی دیگه مشکلم حل میشد چون فقط تو جواب سوالمو داری[khabalood]
سالی که گذشت با همه خوبی ها و سختی هاش گذشت...با غم و شادی هاش گذشت...سپاس رفیق که گذشت و حالا فرصت دوباره ای دادی به من که شاید سالی دیگر رو شاهد زیبایی های رفاقت تو باشم...
سپااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا س رفیق
بی مقدمه و کوتاه
ممنونتم...
خدایا شکرت بخاطر همه چیز..
خدایابرای همه چیز شکرت الحمد الله[golrooz][shaad]
نمیدونم چی بگم ... راستش تو که بهتر میدونی من زیاد از این جمله قشنگا بلد نیستم!!! چون تو مثل همیشه از دلم خبر داری پس دوست همیشگی من فقط یه کلمه میگم : شکر ...........
خدای خوبم شکرت
سپاس رفیق از نگاه ها و همراهی هات...
روزگارِِ دل شکستن و دل شکسته شدن ، وجودت رو بیشتر نمایان و محسوس میکنه
[golrooz]
خدایا بابت صبوری و بخشندگیت شکر .
راضی ام به رضای تو.......