-
پاسخ : نامه عاشـــــقانه غضنفر به دوست دختــــرش !!!
یعنی شما خانما اینقد دلسوزید که به خاطر ما تا قله اورست هم میاید که بهمون کمک کنید تا همه چی درست پیش بره؟مرحبا.[cheshmak]
و در ازای این کار چی میخواید؟نگید هیچی که از محالاته[tafakor]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
یعنی شما خانما اینقد دلسوزید که به خاطر ما تا قله اورست هم میاید که بهمون کمک کنید تا همه چی درست پیش بره؟مرحبا.[cheshmak]
و در ازای این کار چی میخواید؟نگید هیچی که از محالاته[tafakor]
خانما معمولا بی چشمداشت لطف میکنن.......[khande]
-
اوووووووووووووووووووووووو وووووووووووه!من فقط به خاطر گل روی آبجی فاطیما دیگه به تاپیک سر نزدم،حالا اومدم میبینم از3 صفحه رسیده به 13...ببینید آقایون شجاع!شما هرچقد هم شجاع باشین فک کردین آخرش دیگه چی میشین؟!!!فوق فوقش ما این افتخارو به شما بدیم که بیاین برامون سوسک بکشین[nishkhand]!!دیگه سطحتون که از این فراتر نمیره؟میره؟این شجاعتتون فقط در همین حد کاربرد داره!بقیه شم بذارین درکوزه آبشو بخورین،دیگه از ناو جنگی و هواپیما و اینا خبری نیست!!!!ژنرال جون کجایی؟!!![khande]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
درسته که دخترها از تعریف کردن از خودشون لذت میبرند و در این زمینه در برابر دوستاشونم کنار نمیان و رقابت میکنند اما روحیه لطیفی دارن درست نیست احساس ترس بهشون وارد کنیم.
اونوقت میخوای با بمب افکن ....[nishkhand]
ما از خودمون تعریف نمی کنیم . حرف هایی که میزنیم حقیقتی است مسلم و غیرقابل انکار [tashvigh]
اصلاً هم روحیه لطیف و حساس نداریم بلکه به موقش بسیار خشن تر از شما میشیم [bamazegi][shaadi]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3eman
اره دیگه رفیق از خودشون تعریف می کنن که دلشون خوش باشه
فک کنم کم اوردین جناب رئیس [khanderiz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ژنرال فیلدمارشال رومل
شما نترسین [nishkhand] ما همیشه در اسمان ، اوضاع زمین رو کنترل می کنیم . چون خانم ها از ارتفاع می ترسند [nishkhand]
اتفاقاً برعکس ، ما خانم ها عاشق ارتفاعیم ! ارتفاع منظره بسیار زیبایی داره [sootzadan]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3eman
بله پیشرفتشون خوب بوده به امید خدا پارک دوبل رو هم به زودی یادبگیرن[khande]
اتفاقاً یکی از دلائلی که شد به من گواهینامه بدن همین پارک دوبل بود !
حاضری مسابقه بذاری ؟! [tashvigh]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ژنرال فیلدمارشال رومل
اولین کسی که روی ماه قدم گذاشت کسی نبود جز اقای نیل ارمسترانگ [nishkhand]
حالا خانم ها به کوهنوردیشون ادامه بدهند [nishkhand]
البته فراموش نشه اولین زن هم وجود داره که قبل از مرد پا به فضا گذاشت !
سیارشو یادم نیست ولی اولین زن بود [shaadi]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سهیلا.م
ببینید آقایون شجاع!شما هرچقد هم شجاع باشین فک کردین آخرش دیگه چی میشین؟!!!فوق فوقش ما این افتخارو به شما بدیم که بیاین برامون سوسک بکشین[nishkhand]
کشتن سوکس که کاری نداره که !
با دمپایی میزنی تو کلش ، بعد با دستمال کاغذی برمیداری میندازی سطل آشغال !
تازه ترس هم نداره ف موجود به این زیبایی [nishkhand]
البته لازم به ذکر است که این تاپیک فقط درباره نامه عاشقانه غضنفر به دوست دخترش بود !
فک نمیکنین دارین از بحث منحرف میشین ؟! [tafakor]
-
نقل قول:
ما از خودمون تعریف نمی کنیم . حرف هایی که میزنیم حقیقتی است مسلم و غیرقابل انکار [tashvigh]
اجازه بدید این حقیقت رو خود اقایون بیان کنند[labkhand]
نقل قول:
اتفاقاً یکی از دلائلی که شد به من گواهینامه بدن همین پارک دوبل بود !
حاضری مسابقه بذاری ؟! [tashvigh]
حاضرم[nishkhand]
نقل قول:
اوووووووووووووووووووووووو وووووووووووه!من فقط به خاطر گل روی آبجی فاطیما دیگه به تاپیک سر نزدم،حالا اومدم میبینم از3 صفحه رسیده به 13...ببینید آقایون شجاع!شما هرچقد هم شجاع باشین فک کردین آخرش دیگه چی میشین؟!!!فوق فوقش ما این افتخارو به شما بدیم که بیاین برامون سوسک بکشین[nishkhand]!!دیگه سطحتون که از این فراتر نمیره؟میره؟این شجاعتتون فقط در همین حد کاربرد داره!بقیه شم بذارین درکوزه آبشو بخورین،دیگه از ناو جنگی و هواپیما و اینا خبری نیست!!!!ژنرال جون کجایی؟!!![khande]
باز هم سلامی دوباره به شما[nishkhand]
منظورتون از اخرش چی میشید چیه؟افتخار میدید؟خب ندید[nishkhand]
نقل قول:
البته لازم به ذکر است که این تاپیک فقط درباره نامه عاشقانه غضنفر به دوست دخترش بود !
فک نمیکنین دارین از بحث منحرف میشین ؟! [tafakor]
اتفاقا بد نبود انگار همه دلشون پر بود.اینجوری سبک میشن رفتارشون با هم بهتر میشه.
(یکم اتیششو بیشتر کنم [sootzadan]) البته اگه خانما شروع نمیکردن اقایون هیچ بحثی رو وسط نمیکشیدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
(یکم اتیششو بیشتر کنم [sootzadan]) البته اگه خانما شروع نمیکردن اقایون هیچ بحثی رو وسط نمیکشیدن
این یکی رو باهات موافقم [nishkhand]
-
خوبه اعتراف کردی که آتیش بیار معرکه ای پس تقصیر خانوما نندازید....در ضمن شما آقایون همیشه دلتون از خانوما پره البته بیخودی در حالی که ما خانوما خیلی رعایتتونو میکنیم...چرا انقدر حق به جانب حرف میزنین آقایون...
-
برین به ما نمی خورید شما خانوم هاااااااااااااااااااااااا [nishkhand]
غضنفر یک کار احمقانه کردو یک نامه ی عاشقانه نوشت ابروی تمام اقایون رو برد
حالا خانوم ها به در میزنن که در همسایه هم صداش رو بشنون
اینقدر تشنه ی نامه ی عاشقانه نباشید [nishkhand] خوبیت نداره
باشه بابا انجن حمایت از اقایون تصویب میکنه توی مصوبه ی جدیدش که سالانه یک نامه ی عاشقانه اقایون به خانوم ها بدن که اینقدر اصرار نکنن [nishkhand]
حالا دیگه بحث داره از نامه ی عاشقانه غضنفر دور میشه و احتمال اینکه مدیر تاپیک رو ببنده هست پس والسلام نامه تمام [golrooz][fardemohem][nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ژنرال فیلدمارشال رومل
این یکی رو باهات موافقم [nishkhand]
بچه ول کنید ما آقایون کارهای مهم تری از بحث کردن داریم، درست نیست ژنرال؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3eman
بچه ول کنید ما آقایون کارهای مهم تری از بحث کردن داریم، درست نیست ژنرال؟
ما از خانمها بهتریم . هر چی باشه ما مردها توی اشپزخونه از سوسک نمی ترسیم [nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ژنرال فیلدمارشال رومل
ما از خانمها بهتریم . هر چی باشه ما مردها توی اشپزخونه از سوسک نمی ترسیم [nishkhand]
گناه دارن بابا، ولشون کن ژنرال......[khanderiz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3eman
گناه دارن بابا، ولشون کن ژنرال......[khanderiz]
وا !!! برای چی ؟ حق ما اقایون داره خورده میشه [nishkhand]
وقتی یه پسر بزرگ میشه ، مامانش به هش میگه خرس گنده [nishkhand] اما همین که به دختر خانمها می رسند ، میشند عزیز مامانی ، گل مامانی و ... [nishkhand]
به نظرت حق ما خورده نشده [khanderiz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ژنرال فیلدمارشال رومل
وقتی یه پسر بزرگ میشه ، مامانش به هش میگه خرس گنده [nishkhand] اما همین که به دختر خانمها می رسند ، میشند عزیز مامانی ، گل مامانی و ... [nishkhand]
شما دیگه چرا ژنرال،آخی...اشکمونو درآوردین....خوب حقتونو بگیرید شما که از این کارا خوب بلدین...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ژنرال فیلدمارشال رومل
تقصیر خودمونه نه که دل نازکیم مدام عقب نشینی میکنیم یه دفعه که بمب اتم بزنیم همه چی درست میشه[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3eman
تقصیر خودمونه نه که دل نازکیم مدام عقب نشینی میکنیم یه دفعه که بمب اتم بزنیم همه چی درست میشه[nishkhand]
خوب مشکل این جاست که همش به نفع خانمها هست . حالا میگم چرا :
1- وقتی 9 سالمون بود ساعت 9 شب مجبور بودیم کار نکبت بار اشغال بیرون بردن رو انجام بدیم [taajob3]
2- نون خریدن که میشه همش مردها هستند [nishkhand]
3- هر جا میریم زنان مقدمند [nishkhand] ولی نیل ارمسترانگ عکسش رو عمل کرد [khandeshadid][nishkhand][khande]
4- وقتی تو مهمونی میشه ، پسر می خنده مامانش میگه نیشت رو ببند ولی دختر خانم که می خنده ، مامانی بهش میگه الهی قربونت برم [nishkhand]
5- تا یه چیز کوچلو اتفاق می افته مامامی به دخترها می گه نازی نازی ولی به پسر میگه پیشته ![nishkhand]
6- پسر که بزرگ میشه مامانش بهش میگه خودت برو لباسات رو بشور خرس گنده ، ولی به دختر خانمها که میرسه میگه عزیزم چرا دستهای نازت رو خسته می کنی ؛ من خودم باست تمیزشون می کنم [nishkhand]
7- تو اتاق که نشستیم تا پسر می خواد بخنده ، رعد چشای مادر خنده طفلکی رو کوفت می کنه [nishkhand] ولی به دختر خانم که می رسه الهی قربونت شم ، الهی قربونت شم [nishkhand]
8- و در اخر سر وقتی دختر پسر با هم بزرگ میشن با هم ازدواج می کنند ؛ مگه خانم می ذاره اخر ماهی 2 قرون پول تو جیب شوهرش باشه [nishkhand] شوهر بدبخت تا خونه نیومده ، برو نون بگیر / شیر/ تاید / برنج / روغن و.... بگیر . حالا مثلا اون بدبخت چه قدر حقوق گرفته که بخواد 4 برابر بودجه ناسا فقط خرج خونه بده ، هااااااااااااا[nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand]
9- و در اخر سر ؛ از این جمله خانمها دیوانه میشم : پاشیم بریم خونه مامانم اینا [nishkhand][nishkhand][nishkhand] بابا بذار یه پنجشنبه رو استراحت کنیم جان خانم . 7 روز کار می کنیم ، یه روز هم که ....... [nishkhand][nishkhand]
راستی مهدی جان زود بیا سوار هواپیما شو ؛ این دفعه رو باید بریم امریکا [nishkhand][nishkhand][nishkhand]
http://www.uc-njavan.ir/images/x7ie0a4hf2uyqrv2ogri.jpg
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ژنرال فیلدمارشال رومل
1- وقتی 9 سالمون بود ساعت 9 شب مجبور بودیم کار نکبت بار اشغال بیرون بردن رو انجام بدیم [taajob3]
2- نون خریدن که میشه همش مردها هستند [nishkhand]
3- هر جا میریم زنان مقدمند [nishkhand] ولی نیل ارمسترانگ عکسش رو عمل کرد [khandeshadid][nishkhand][khande]
4- وقتی تو مهمونی میشه ، پسر می خنده مامانش میگه نیشت رو ببند ولی دختر خانم که می خنده ، مامانی بهش میگه الهی قربونت برم [nishkhand]
5- تا یه چیز کوچلو اتفاق می افته مامامی به دخترها می گه نازی نازی ولی به پسر میگه پیشته ![nishkhand]
6- پسر که بزرگ میشه مامانش بهش میگه خودت برو لباسات رو بشور خرس گنده ، ولی به دختر خانمها که میرسه میگه عزیزم چرا دستهای نازت رو خسته می کنی ؛ من خودم باست تمیزشون می کنم [nishkhand]
7- تو اتاق که نشستیم تا پسر می خواد بخنده ، رعد چشای مادر خنده طفلکی رو کوفت می کنه [nishkhand] ولی به دختر خانم که می رسه الهی قربونت شم ، الهی قربونت شم [nishkhand]
8- و در اخر سر وقتی دختر پسر با هم بزرگ میشن با هم ازدواج می کنند ؛ مگه خانم می ذاره اخر ماهی 2 قرون پول تو جیب شوهرش باشه [nishkhand] شوهر بدبخت تا خونه نیومده ، برو نون بگیر / شیر/ تاید / برنج / روغن و.... بگیر . حالا مثلا اون بدبخت چه قدر حقوق گرفته که بخواد 4 برابر بودجه ناسا فقط خرج خونه بده ، هااااااااااااا[nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand]
9- و در اخر سر ؛ از این جمله خانمها دیوانه میشم : پاشیم بریم خونه مامانم اینا [nishkhand][nishkhand][nishkhand] بابا بذار یه پنجشنبه رو استراحت کنیم جان خانم . 7 روز کار می کنیم ، یه روز هم که ....... [nishkhand][nishkhand]
راستی مهدی جان زود بیا سوار هواپیما شو ؛ این دفعه رو باید بریم امریکا [nishkhand][nishkhand][nishkhand]
http://www.uc-njavan.ir/images/x7ie0a4hf2uyqrv2ogri.jpg
داداش حسابی دلت پره هاااااااااااااا[nishkhand]
من رو به اسم صدا نکن رفیق همون بگو آسمان......
داداش این جنگنده بدرد نمیخوره سوار این شو بریم مواضع دخترها رو بمبارون کنیم:
http://axgig.com/images/93482012610226692262_thumb.jpg
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ژنرال فیلدمارشال رومل
2- نون خریدن که میشه همش مردها هستند [nishkhand]کار شستن ظرفا و جورابا و اتو کشیدن لباسا هم مال دخترا
3- هر جا میریم زنان مقدمند [nishkhand] ولی نیل ارمسترانگ عکسش رو عمل کرد [khandeshadid][nishkhand][khande]ادب حکم میکنه ، البته فلسفه خودش رو داره
4- وقتی تو مهمونی میشه ، پسر می خنده مامانش میگه نیشت رو ببند ولی دختر خانم که می خنده ، مامانی بهش میگه الهی قربونت برم [nishkhand]با این مخالف سر سختم تا دختر میخنده بهش میگن خجالت نمیکشی میخندی نامحرم صداتو میشنوه ، دندوناتو میبینه،دختر باید سنگین باشه ، دختر باید رنگین باشه و نمیدونم از این قبیل حرفا اما تا پسر میخنده میگن آقربون قد و بالات گل پسرم، ماشالله مردی شده واسه خودش، خدا حفظت کنه مادر، پیر شی پسرم، انشالله عروسیتو ببینم، بچه هاتو ببینم، تازه اگه نپری وسط حرف که همینجور ادامه داره
6- پسر که بزرگ میشه مامانش بهش میگه خودت برو لباسات رو بشور خرس گنده ، ولی به دختر خانمها که میرسه میگه عزیزم چرا دستهای نازت رو خسته می کنی ؛ من خودم باست تمیزشون می کنم [nishkhand]اینم صحیح نمیباشد در این مواقع به دختر میگن بدو دخترم داداشت خسته ست برو غذاشو بیار گرسنه ست پسرم تازه از بیرون اومده(حالا خدا میدونه چرا رفته بیرون این گل پسر) ،جوراباشو هم ازش بگیر بشور و .....
7- تو اتاق که نشستیم تا پسر می خواد بخنده ، رعد چشای مادر خنده طفلکی رو کوفت می کنه [nishkhand] ولی به دختر خانم که می رسه الهی قربونت شم ، الهی قربونت شم [nishkhand]اینم نقض میشه به همون دلایل پسر دوستی اکثر خانواده ها که اثبات شده ست
8- و در اخر سر وقتی دختر پسر با هم بزرگ میشن با هم ازدواج می کنند ؛ مگه خانم می ذاره اخر ماهی 2 قرون پول تو جیب شوهرش باشه [nishkhand] شوهر بدبخت تا خونه نیومده ، برو نون بگیر / شیر/ تاید / برنج / روغن و.... بگیر . حالا مثلا اون بدبخت چه قدر حقوق گرفته که بخواد 4 برابر بودجه ناسا فقط خرج خونه بده ، هااااااااااااا[nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand]حالا نیست که این موادی که فرمودید رو خود آقایون ازش استفاده نمیکنن و تو خونه گشنگی میکشن....یه جوری میگید که انگار همشو زن بدبخت میخوره
9- و در اخر سر ؛ از این جمله خانمها دیوانه میشم : پاشیم بریم خونه مامانم اینا [nishkhand][nishkhand][nishkhand] بابا بذار یه پنجشنبه رو استراحت کنیم جان خانم . 7 روز کار می کنیم ، یه روز هم که ....... [nishkhand][nishkhand]..............[khande][khande][khande][khande][khande]
با همه اینا آخرم نامه نگاریشون مثل غضنفره
-
سلام
وقت بخیر
این تاپیک فقط یک طنز بیشتر نیست و نبوده.
لطفا بیشتر از این از مسیر خارج نشه و حالت چت روم به خودش نگیره تا مجبور به بستن تاپیک نشویم.
یا حق.
-
کلا پسرآ سنگ زیرین آسیاب هستن . حتی خدا هم فرق گذاشته بهشت زیر پای خانوماس ولی بیچاره آقایوننننننننننننننننننن[gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye]
دخترا کلا در همه موارد بیشترین لذت میبرن ( زیبائی . جنسی.... مثلا پول گرفتن از بابا ( وقتی پسر به بابا بکه پول بده میگه پسر جیکار کردی پول آ رو .بابا یادش رفته آآآآ که 1 ماه قبل پول تویه جیبی داده ولی دختر بکه پول بابا میگه دخمل بابا ... با اینکه دیروز از باباش پول گرفته آآآآآآآآآ) اخه انصافه[ghahr][ghahr][ghahr][ghahr][ghahr][ghahr][ghahr][ghahr]
-
ولی خودمونیم آآآ بسر هر چی باشن از دخترا بهـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــتر ن[tashvigh][tashvigh]
-
سلام عزیز دلم ممنون از متن زیبات خیای خیلی قشنگ بود کلی خندیدم انشاالله همیشه بخندی
-
سلام عزیز دلم ممنون از متن زیبات خیلی جالب بود کلی خندیدم انشاالله همیشه بخندی
-
بنظر شخصی من هنوزم ادم صادق پیدا میشه این که چند نفر دروغ گفتن دلیل بر این نیست که صداقت دیگه وجود نداره
این نامه هم به نوبه خودش شیرین بود
-
این نامه هم از سر خانم ها زیاد بود [nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NameEly
[entezar][entezar][entezar][asabani][kootak]{phbbbbt}
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NameEly
باز جبهه گرفتی ؟! [sootzadan]
-
-
-
[nishkhand] سواد مردارو خوب نشون داد ...
-
خوشم میاد بعد از 15 صفحه هنوز ادامه دارد..........ولی یادش بخیر چه جنجالی راه افتاد[nishkhand]