-
پاسخ : بحث داغ هفته :آیا زیبایی،ملاکی صحیح برای انتخاب همسر هست ؟
به نظر من زیبایی یکی از اولین شاخصه هاییست که انسان برای انتخاب همسر دارد اما لظوما بهترین نیست
بیشتر اوقات زیبایی اولین راه کشش دو جنس مخالف به یکدیگر است. اما بعضی وقت ها(اخلاق،رفتار وشخصیت)انسان ها ملاک اصلی ازدواج است.
عشق به زیبایی کار سختی نیست زمانی کار مشکل میشود که انسان بتواند چیزی را دوست بدارد که در باطن زیباست و نه در ظاهر.
-
به نظر من زیبایی یکی از اولین شاخصه هاییست که انسان برای انتخاب همسر دارد اما لظوما بهترین نیست
بیشتر اوقات زیبایی اولین راه کشش دو جنس مخالف به یکدیگر است. اما بعضی وقت ها(اخلاق،رفتار وشخصیت)انسان ها ملاک اصلی ازدواج است.
عشق به زیبایی کار سختی نیست زمانی کار مشکل میشود که انسان بتواند چیزی را دوست بدارد که در باطن زیباست و نه در ظاهر.
-
سلام بچه ها من عضو جدیدم[khejalat] از نظر من زیبایی ظاهر زیاد مهم نیست مهم زیبایی شخصیته
-
به نظر من چهره ی همسر آینده ی من نیاز نیست که خیلی زیبا باشه،اگه به دلم بشینه کافیه.من تو این مورد سختگیر نیستم.بعد از اخلاق و کردار و اسلام گرایی ،دیسیپلین برای من باارزشترین ملاکه[tafakor]
-
به نظر من زیبایی اولین ملاک نیست ولی می تواند یکی از ملاک های مهم برای انتخاب همسر باشد زیرا اگر زیبایی در این انتخاب بزرگ سهیم ناشد مشکل ایجاد می کند[entezar2]
-
زن زيبا بود در اين زمونه بلا [cheshmak]
-
زیبایی را باید در درون فرد پیدا کرد, از نظر من زیبایی ظاهر هم در نظر گرفته بشه, اما به هر حال هر کسی توصیفی از زیبایی دارد, هر زیبایی, زیبا نیست, این یعنی ممکنه من از یکی خوشم بیاد ولی برای دیگران عادی باشه, پس نظر شخصی مهمه, ولی خود من همزمان معیارها را مورد سنجش قرار میدهم و یک توازن بین معیارهایم ایجاد میکنم.
-
سلام به همگی "نظر من در مورد این موضوع اینه که "زیبایی صورت ملاک اول گزینش نیست هر کسی با توجه به خصوصیات فردی وشناخت خودش میتونه ملاکهاشو اولویت بندی کنه
-
بررسی ازدواج های انجام شده در ایران نشان می دهد یکی از عوامل اساسی که انتخاب همسر را تحت تأثیر قرار می دهد، جذابیت ظاهری و زیبایی است. انسان جمال و زیبایی را در همه شئون زندگی دخالت می دهد. انسان دوست دارد قیافه اش زیبا باشد، نامش زیبا باشد و خلاصه می خواهد هاله ای از زیبایی تمام زندگی اش را فراگیرد. (مطهری،1361)برعکس منش، مهربانی و سایر خصوصیات فردی، ظاهر جسمی معیاری است که ما چندان کنترلی بر آن نداریم و از این رو منصفانه به نظر نمی رسد که ملاکی برای علاقه مندی به کسی باشد و یکی از دلایل اینکه چرا جذابیت جسمانی تا این اندازه در ارزیابی های افراد مهم است این است که افراد در ذهن خود طرحواره و یا تصوری قالبی از فرد جذاب دارند و فکر می کنند که وی از مجموعه خصوصیات مطلوب دیگری نیز برخوردار است.( مطهری،1361)به نظر فرگاس هیچ معیار علمی ثابتی برای تعریف جذابیت وجود ندارد و آنچه امروز جذاب به نظر می رسد شاید فرد جذاب نباشد. نظری اجمالی به نقاشی های دوران مختلف، انسان را متقاعد خواهد ساخت که نظرات درباره زیبایی زنانه در طی قرون تغییرات عمده ای کرده اند. هر عصر عقاید خاص خود را در باره جذابیت دارد و طی زندگی خود ما نیز معیارهای ما درباره جذابیت جسمانی حتماً تغییر می کنند. همچنین نکته قطعی درباره معیارهای جذابیت، مشترک بودن این معیارها بین یک طبقه، سن، پایگاه یا محدوده ی جغرافیایی معین است. تمام افراد مشترک در این معیارها می دانند که خوش قیافگی بسیار مهم است و هیچ مشکلی در ارزیابی ظاهر جسمانی یکدیگر ندارند. (فرگاس،1373)به اعتقاد موزر زیبایی در واقع کیفیتی اغفال کننده است و حتی یک تغییر مختصر در ابراز چهره می تواند بر درجه بندی جذابیت فرد تأثیر گذارد. (موزر،1984) در مطالعه ای که توسط فرگاس و همکارانش صورت گرفت، دانشجویان خندان در مقایسه با دانشجویان غیرخندان مطلوبتر ارزیابی شدند و حتی در مواردی که مرتکب تخلف شده بودند نسبت به بقیه مجازات ملایم تری دریافت کردند. (شافر،1990) دیون نیز معتقد است جذابیت جسمانی منافع دیگری نیز دارد.اغلب با افراد خوش قیافه بهترین برخوردهای ممکن صورت می گیرد. در پژوهشی که در این زمینه صورت گرفته مشخص گردید که مردها مقاله ظاهراً نوشته توسط زنی جذاب را بهتر از مقاله زنی معمولی ارزیابی کرده اند. ظاهراً ما معتقدیم آنچه که زیباست خوب نیز می باشد. (رشیدپور، 1373)از تأکیدی که درباره زیبایی معنوی شده نباید این طور نتیجه گرفت که زیبایی صورت نباید اصلاً مورد توجه قرار گیرد. حقیقت این است که زیبایی صورت تا اندازه ای ضروری است اما کسانی که به این نکته زیاد اهمیت می دهند باید بین زیبایی طبیعی و زیبایی تصنعی تفاوت قائل گردند. (مساواتی،1374)علی رغم اینکه زیبایی ظاهری خصوصاً در برخوردهای اولیه بسیار تعیین کننده است ولی جای خوشوقتی است که پس از برقراری روابط ابتدایی و آشنایی بیشتر از اهمیت زیبایی تا حد زیادی کاسته شده و خصوصیات شخصیتی افراد اهمیت بیشتری پیدا می کند، به گونه ای که می تواند زیبایی را نیز تحت الشعاع خود قرار دهد.( مساواتی،1374)
-
به نظر من زیبایی در این حد مهمه که تناسب بین زوج رو بوجود بیاره به نظر من وقتی معقولیت چهره به اثبات رسید باید به دنبال مسائل مهمتر بود
-
برای پاسخ دادن به این سوال به نظر من اول باید یک تعریف جامع در مورد زیبایی ارائه کرد، که این عملا غیر ممکنه ! چرا که ممکنه زیبایی از نظر من داشتن چشم های آبی رنگ باشه و از نظر شمای خواننده چشم های مشکی رنگ! مطمئنا داشتن مثلا دماغ کوچیک و نوک بالا ! رو همه می پسندن اما آیا همین دماغ برای صورت بزرگ هم جوابگوست ؟ مسلما خیر.
نظری که من می خوام بدم حاصل چند سال تجربه و صحبت با کارشناس های مختلفه که مطمئنا اگر بهش عمل بشه، خوشبختی بیشتر رو برای ما در ازدواج به ارمغان خواهد آورد.
دوستان من، برای ازدواج، کسی رو انتخاب کنید که برای شما علاوه بر زیبایی های درونی، جذابیت های فیزیکی هم داشته باشه و بدونید که شما تنها کسی هستید که می تونید بگید همسرتون زیباست یا نه.ما قراره یک عمر در کنار همسرمون زندگی کنیم و هر روز اون رو ببینیم،درسته که چهره بعد از یه مدت عادی میشه، اما یادمون باشه عادی میشه نه بی ارزش!
من معتقدم طرف مقابل رو اول از لحاظ فرهنگی و اخلاقی و اعتقادی و . . . بررسی کنیم و بعد از اون فیزیک طرف رو هم در نظر بگیریم، اگر برامون دلنشین بود که مبارکه! اگر هم نبود که بریم سراغ انتخاب های بعدی.
در کل صحبت با افراد با تجربه در این زمینه، می تونه خیلی به ما کمک کنه.
به امید خوشبختی تمامی زوج های جوان . . .
-
ghataan bayad chehreh farde morede nazar delkhah bashe ta betooni bahash biroon birooni va darkenaresh bashi,albate k be moroor shehre adi mishe va in akhlaghe k khodesh o bishtar neshoon mide
-
به نظر من مهم ترین ملاک برای انتخاب همسر مناسب تقواست. البته زیبایی ظاهری هم می تونه و باید یکی از ملاک ها باشه. ولی نه ملاک اصلی. هیچ جا توی دین ما نگفته به دنبال زشتی ها باشید. همیشه تأکید بر زیبا بودن و انتخاب زیبایی شده. ولی اگر زیبایی طرف مقابل به یک هدف صرف تبدیل شود مشکل ساز است. دین ما دین میانه روی است. مثلا نعمت های دنیا در کنار آخرت. نه دنیاپرستی صرف و نه گوشه گیری از جامعه برای عبادت. مسئله زیبایی هم همین طوره. نه زشتی و نه زیبایی به عنوان هدف نهایی.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mpkahkeshan
به نظر من مهم ترین ملاک برای انتخاب همسر مناسب تقواست. البته زیبایی ظاهری هم می تونه و باید یکی از ملاک ها باشه. ولی نه ملاک اصلی. هیچ جا توی دین ما نگفته به دنبال زشتی ها باشید. همیشه تأکید بر زیبا بودن و انتخاب زیبایی شده. ولی اگر زیبایی طرف مقابل به یک هدف صرف تبدیل شود مشکل ساز است. دین ما دین میانه روی است. مثلا نعمت های دنیا در کنار آخرت. نه دنیاپرستی صرف و نه گوشه گیری از جامعه برای عبادت. مسئله زیبایی هم همین طوره. نه زشتی و نه زیبایی به عنوان هدف نهایی.
آف--------------------------------------------------رین
-
نظرم شاید این نبوده قبلا ولی الان تغیر کرده و نظرم اینه که زیبایی هم خیلی مهمه
البته توقع بیجا احمقانس
ولی تا جذابیت ظاهری و حداقل قابل تحمل و تکراری نبودن باشه میتونه به روابط کمک کنه و باعث استحکام بیشتر بشه
اما این یک فرعه و نه اصل
اصل قضیه وقتی منطقی و واقعی به این قضیه نگاه میکنیم فرق میکنه
اصل افکار و اعتقادات و اهداف زندگیه
و..... که خودتونم میدونین
-
سلام دوستان ؛
از تبادل اطلاعات زیبا و متین همه سپاسگذارم.
مهندس ایرج حسابی در کتاب استاد عشق پروفسور سید محمود حسابی از آن بزرگوار نقل نموده اند:
"ایمان و اعتقاد، از ارکان خانم و آقا بودن است، که اگر خانم و آقایی، به این مرتبه برسند، می دانند، که چه کارهایی باید انجام دهند، و از چه کارهایی باید پرهیز کنند."
"خانم و آقا، هیچ گاه دروغ نمی گویند، تهدید نمی کنند، مردم را دوست دارند، دست افتاده را می گیرند، رهگشا هستند، عشق نامحدود دارند، و در نشست و برخاست، تمام نکات و دقایق مسائل اجتماعی و آداب لازم را، رعایت می نمایند... ."
تمام لحظاتتان پر از خدا
سپندارمذگان به کامتان جاودانه
باران
-
zibayi moheme vali be nazare man bara khanooma vali age aghayoon zesht ham bashan vali khosh akhlagh kheili ham khoobe
-
سلام علیکم
نمی خوام شعار بدم یهو بگم زیبایی اخلاق و از این حرفا چون واقعا هم کسایی که انشا الله مطالعه کنند این پستو نه باور می کنند تقریبا و نه اینه ک ه قبول می کنند
پس اینطور می گم:به این نکته توجه باید بشه که واقعا انسان به دنبال زیبایی هست اینو نمیشه انکار کرد پس زیبایی تاثییر داره خیلی هم داره اما ما مسلمانیم پس مرحله اول برای انتخاب دین طرف،دین :یعنی شخص اخلاقش دینی هست :پس اخلاقش خوبه (کسی که اخلاقش طبق دین باشه و از اونجایی که دین اخلاق نیکو رو یاد می ده پس اخلاقش خوبه) ،پاکدامن(ارتباط نداشتن با کسی به صورت نعوذبالله حرام)،انشا الله پشت همسر هست در مشکلات و خیلی ز خوبی هایی که در باطن شخص هست با داشتن دین شخص حل می شه (درجه دینی فرد و ایمانش در درجه این خوبی ها تاثییر دارد)
خوب حالا تو انتخاب بر می گرده به درجه اعتقاد اینطرفی که می خواد انتخاب کنه اگه این خوبی ها براش مهمتر از زیبایی های ظاهری باشه(که البته هر شخصی زیبا هست در نظر هر کس و به اندازه درجه خاصی) و بدون که بها انتخاب این شخص چه چیزایی رو به دست می یاره و چه ها رو از دست می ده (یعنی موضوع رو بالا پایین کنه و همه جوانب رو در نظر بگیره صحبت یک عمر هست انشا الله)
و یک نکته مهم دیگر کسی که نمره زیبایی خودش 15 هست نباید به دنبال نمره زیبایی 19 باشد ( هم شاید گیرش خدای نکرده نیاد و هم اینکه هر کس اندازه گلیمش پاشو دراز می کنه دیگه)
-
salam man migam mohhem hast ama mohhemtar az zaher o zibaii zate adame zat ke kharab bashe dg hata zaher ali ham nemitone oono bepshone!!!!!!!!!!![narahat][narahat][narahat]
-
زیبا رویان عالم رحم ندارد دلشان سنگی اندر گِل شان بود همان شد دل شان[taajob]
-
با ظاهر کسی نمیشه به باطنش پی برد.ظاهر میتونه مهم باشه اما نه اونقدر که باعث انتخاب غلط بشه.
-
salam. be nazare man age faghat hamsaram ziba bashe khub nist. ba ye ensan keshayad faghat zibast va az nazare akhlagh va iman dar hade laaghal khodam nabashe zanedegi kheyli doshvare.zibaiie hamsare har fard bayad dar hadi bashe ke az kenaresh budan khejalat nakeshe.behesh eftekhar kone va dar hade mamul va khode fard bashe ...
-
والا چی بگم ؟
زیبایی؟
راستش همه زیبایی رو دوس دارن اما واقعا ملاک شروع یه زندگیه جدید میتونه باشه؟
اگر زندگی بر این پایه بنا بشه شک نکنید که اگر زیبایی از بین بره بنا نابود میشه[golrooz][golrooz][nadidan][nadidan][shaad][shaad][shaad]
-
طرح ستاد امورخیرخواهانه پژوهشگران و اندیشمندان با محوریت ازدواج جوانان یک فرهیخته بسیجی برای کرسی های مجلس شورای اسلامی
http://ideagood.blogylaw.ir
-
ازدواج آسان و یک زندگی متعالی بر پایه های ژنتیکی
کشف دلیل علمی ازدواج زنان و مردان متضاد با یکدیگر
پژوهشگران برزیلی پایه های علمی این موضوع که در انتخاب شریک زندگی افراد متضاد همدیگر را جذب می کنند را کشف کردند.
به گزارش خبرگزاری مهر، محققان پارانا در برزیل که نتایج یافته های خود را در کنفرانس سالانه انجمن ژنتیک انسانی اروپا مطرح کردند توانستند پایه های ژنتیکی جذب افراد متضاد را در انتخاب شریک زندگی پیدا کنند.
این کشف نشان می دهد که افراد از بینی خود به عنوان نوعی "جی پی اس" برای پیدا کردن نیمه گمشده خود استفاده می کنند.
این محققان به منظور دستیابی به این نتایج، پروفایل ژنتیکی 90 زوج ازدواج کرده و پروفایل ژنتیکی 150 زوج گروه زن و مرد که به صورت اتفاقی انتخاب شده بودند را با هم مقایسه کردند و در این مقایسه توجه خود را به پادگنهای سازگارسنجی (MHC) معطوف کردند. MHC بخشی بنیادی DNA در سیستم ایمنی است و موجب می شود که هر فردی بوی بدن خاص خود را داشته باشد.
این محققان کشف کردند که تفاوتهایی که در ژنهای MHC افرادی که واقعا زن و شوهر بودند وجود داشت بسیار بیشتر از تفاوتهای ژنتیکی زوجهایی بود که به صورت اتفاقی و تنها برای انجام این تحقیقات گروه بندی شده بودند.
به گفته این دانشمندان، وقتی یک فرد شریکی را برای زندگی خود انتخاب می کند که بوی مختلفی با بوی خود وی دارد. این نشان می دهد که این زوج فرزندانی خواهند داشت که سیستم ایمنی آنها برای رویارویی با بیماریها مقاوم تر است.
این مکانیزم تکاملی موجب می شود افرادی که از نظر ژنتیکی به هم شبیه هستند و یا نسبت خویشاوندی با هم دارند چندان تمایل به ازدواج با هم نداشته باشند. به این ترتیب سیستم ایمنی نسلهای آینده آنها مقاوم تر می شود.
به علاوه احتمال باروری در افرادی که از نظر ژنتیکی تفاوتهای زیادی با هم دارند افزایش می یابد.براساس گزارش ساینس دیلی، نتایج این کشف نقش مهمی در تضمین تولید مثل سالم و تولد فرزندانی با یک سیستم ایمنی قوی خواهد داشت.
http://mehrnews.com
-
اگر یک حادثه ای اتفاق بیفته!چهره زیبا خراب بشه یا به خاطر شرایط زندگی دست خوش تغییر بشه اون وقت چیکار میکنید.زیبای ممکن غرور کاذب بیاره
-
سلام زیبایی ملاک یک انتخاب صحیح نیست چون مسایل مهمتری میتونه به انتخاب درست ماکمک کنه،مثل اخلاق نیکو که قطعا از چهره زیبا برتره...[golrooz]
-
میبینم که دوستان چقدر حرفهای قشنگ و کلیشه ای زدن!!![sootzadan]
نمیخوام نظر بدم ولی از شواهد پیداست که اکثر مردم ایران اگه زیبایی ملاک اولشون نباشه دومیه!!!
این مهم ! از جراحی های بینی، لب، گونه، و... و تبلیغات ماهواره پیداست...
خواهشا بیاید خودمون رو گول نزنیم...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
باستان شناس
در دادگاه های خانواده،
در میان آشنایان و دوستان و در اخباری که از گوشه و کنار می شنویم،
شاهد طلاق هایی هستیم
که به فاصله کوتاهی از ازدواج صورت می گیرند.
یکی از عواملی که در میان دلایل این طلاق ها مشاهده می شود
ازدواجهای است که بر اساس
کشش بوجودآمده به
چهره و ظاهر و وضعیت مالی طرف مقابل
صورت گرفته است.
http://www.tanineyas.ir/sites/defaul...%20%281%29.gif
آیا جمال و مال ملاک صحیحی برای انتخاب همسر است؟
سفارش اسلام این است که محور و اساس انتخاب همسر تقوی، نجابت و دیانت است.
ولی همانطور که در جامعه کنونی مشاهده می شود
مال و جمال صرف،
ملاکی است که این روزها نه تنها مورد توجه جوانان بلکه مورد توجه خانواده هاست.
طبق تعالیم اسلام
برای دختر بهتر است
که شوهری با ایمان وعفیف و نیکو خلق انتخاب کند
و اگر به امید همسری با وضعیت مالی بهتر چنین جوانی را رد کنیم
خداوند ما را به حال خود وامی گذارد .
امام جواد (ع) فرمودند:هر کس از شما خواستگاری نمود و شما دین و امانتش را پسندیدید با او وصلت کنید.
و هم چنین رسول اکرم می فرمایند:هرگاه کسی که اخلاق و دینش مورد رضایت شماست به خواستگاری آمد ،همسرش دهید . اگر به او زن ندهید در روی زمین فتنه و فساد بزرگی پدید می آید.
زنی که به خاطر مال و جمال ازدواج می کند به همسری آن فرد درنیامده
،بلکه به همسری هواهای نفسانی اش در آمده است.
پسرها نیز نباید به زیبایی صرف برای انتخاب همسر بسنده نمایند،
زیرا اداره کردن زنی که از لحاظ مالی از شما بالاتر است ولی نجابت و دیانت ندارد بسیار مشکل است ؛
زیرا چنین زنی هرگز خود را تحت اوامر همسر(تا حدی که اسلام دستور داده) نمیبیند؛او را زیر دست خود می داند و همواره از سطح زندگی همسرش ناراضی است.
محافظت و نگهداری زن زیبای بدون دیانت و نجابت از دستبرد دیگران بسیار مشکل است،
در صورتیکه زن باتقوی و مومن همواره در قلعه ای استوار قرار دارد که هیچ وسوسه و وسوسه گری نمی تواند به آن نفوذ یابد.پس ملاک اصلی در خواستگاری دیانت و اصالت می باشد.
البته این بدان معنی نیست که در اسلام امر زیبایی نادیده گرفته شده باشد، رسول اکرم(ص)می فرمایند:«بهترین زنان امتم زنی است که،چهره اش زیبا و مهریه اش کم باشد» و روایات زیادی در مورد انتخاب همسر زیبا وجود دارد.
جای تاسف دارد که گاهی افراد با فکر نمایش به دیگران و فخر فروشی،
همسر زیبا انتخاب می کنندکه
پیامبر در این مورد می فرمایند:«چنین ازدواجی را خداوند به ذلت و خواری می کشاند و در قیامت به مقداری که شوهر از آن زن بهره برده است بر لب گودال دوزخ نگهش میدارند و سپس در آنجا سرنگونش می کنند».
امام صادق(ع) می فرمایند:«زن را نباید به خاطر مال و جمالش به همسری گرفت ؛زیرا جمال شاید سرنگونش کند و مال شاید به طغیانش وادارد. زن را تنها به خاطر دینش به همسری برگزین.
و هم چنین می فرمایند:«مردی که با زنی به خاطر مال یا جمالش ازدواج کند،به همان هدف واگذار می گردد (رحمت خدا از او گرفته می شود) و اگر به خاطر دین زن با وی ازدواج کند ،خداوند مال و جمال را هم روزی او می کند.»
بنابراین باید در انتخاب همسر بسیار دقت کرد و از خانواده داراى کرامت و شرافت و اصالت همسر را برگزید.
در غیر این صورت آثار منفى رشد و تربیت خانوادگى در آینده زندگى مشترک و نسل آینده تأثیر زیادى برجاى خواهد گذاشت.
پیامبر اسلام فرمودند: «وانظر فى اى نصاب تضع ولدک فان العرق دساس؛ بنگر که فرزند خود را در چه مکانى قرار مى دهى زیرا رگ و ریشه در فرزند اثر مى گذارد.»
و نیز فرمودند: «تزوجوا فى الحجرالصالح، فان العرق دساس؛ با خانواده اى خوب و شایسته وصلت کنید زیرا خون اثر دارد.»
http://www.tanineyas.ir/sites/defaul...olombe_005.gif
فلسفه ازدواج رسيدن به آرامش رواني،
کمال يافتن زن و مرد در کناريکديگر
و توليد نسل سالم و صالح براي اجتماع است
و اگر ملاک تصميم گيري و انتخاب،فقط زيبايي ظاهري بدون توجه به ديگر معيارها باشد و با تمرکز بر جاذبه هاي ظاهري وبه دور از معيارهاي اصلي و اساسي است به گزينش دست بزند،
نمي توان تضميني براي ادامه زندگي مشترک آنها داشت
زيرا پس از مدتي معمولا آن طراوت و جاذبه هاي ظاهري افت کرده، شور اوليه نيز فروکش مي کند
و آن تنها امتيازي که به خاطر آن (زيبايي) ازدواج صورت گرفته بود کمرنگ مي شود
آن گاه دلسردي ها و ناگواري ها، بهانه ها و ... شروع مي شود.
بنابراین کسانی که به فاکتور زیبایی به عنوان مهمترین و اصلی ترین ملاک نگاه می کنند مانند این است که خانه ای را دقیقا نوک تپه بنا کرده اند که هر آن ممکن است این خانه به سمتی حرکت کند و ویران شود
بعضی از زن و و مردها با چهره ی هم ازدواج میکنند .
بعضی ها با ظاهر و امکانات هم ازدواج میکنند .
مثلا طرف ورزشکار است و زن می گوید که این می تواند همسر خوبی برای من باشد
. وقتی این ورزشکار از تیم خودش بیرون آمد ،
دیگر مورد محبت خانم نیست زیرا معیار ازدواج آن خانم این بوده است .
هیچ وقت نیامده اند با کرامات انسانی همسرشان ازدواج کنند .
هیچ وقت با وجود همسرشان ازدواج نکرده اند .
پس وقتی همسری دچار بیماری بشود ممکن است نسبت به او بی علاقه بشود .
چیزی که مهم است بحث عشق ورزی است.
ما برای انواع کلاس ها وقت می گذاریم و هزینه می دهیم که یک رشته ای را آموزش ببینیم .
مشکل افراد جامعه ی ما این است که برای آشنایی باعشق ورزیدن هیچ وقت سرمایه گذاری نمی کنند . برای کلاس چگونه ازدواج کردن هیچ وقت سرمایه گذاری نمی کنند .
برای چگونه همسر انتخاب کردن سرمایه گذاری نمی کنیم .
ازدواج فقط این نیست که من خوب هستم ، طرف مقابل هم خوب است و خانواده ها هم خوب هستند پس ما می توانیم با هم ازدواج کنیم .
چقدر از هم شناخت دارید ؟
چقدر از توانمندیهای هم شناخت دارید ؟
طرف چقدر تابع خانواده اش است ؟
چقدر مستقل می تواند تصمیم بگیرد ؟
افراد باید قبل از ازدواج روی این ها کار بکنند .
این مسائل عمق ازدواج را بیشتر می کند و ما باید روی این ها بیشتر کار کنیم.
ما وقتی در زندگی مشکلی پیش می آید چون به آن دیر می رسیم
و این فرهنگ را هم ایجاد نکرده ایم که ای خانم و آقا اگر مشکلی پیدا کردید زودتر به درمانگر مراجعه کنید ،
این مسائل می ماند و در خانواده ها عمق و ریشه پیدا میکند و آن موقع حل مشکلات سخت می شود .
تنها زندگی متواند موفق باشد که بر اساس عقل و منطق استوار باشد
-
ازدواج
یعنی زوج شدن یعنی دو مفرد یک زوج را بسازند پس باید شخصیت ،سن و خیلی چیزها که زیبایی هم از جمله آن است همه انسان ها تشخیص زیبایی دارند و همه به دنبال زیبایی هستند اما شخصی که درجه زیبایشان15است با فردی که درجه زیبایشان 19است وصلت کردن ممکن است خدای نکرده به مشکل بر بخورد
با این مقدمه می خوام بگم که کسی که امروز فقط برای زیبایی و سیمای شخصی با آن ازدواج می کند فردا با دیدن شخصی زیبا تر دلش یاد هندوستان می کند در صورتی که اگر شخصی را به خاطر دین و اخلاقیاتش انتخاب کنیم به آن وابسته می شویم در ضمن دین و اخلاق چیزی نیست که مثل زیبایی با پیر شدن از بین برود
-
با سلام به نخبگان عزیز به نظر من نجابت بهترین دلیل می تونه باشه
-
فقط بايد گفت اگه كسي رو دوست داشتي فقط با روحيات و اخلاقياتش پس يه عشق واقعي داري كه با هيچ ظاهري عوض نميشه ....بايد به چند سال بعد ازدواج فكر كرد ....انتخاب غلط ظاهر زيبارو از بين ميبره .....كاش همه دخترا بدونن پول و زيبايي خوشبختي نمياره.....
-
زیبایی خوبه به شرطی که روح روسیراب کنه زیبایی ظاهر با یه شیشه خون گرفتن یا یه مریضی از بین میره چیزی که موندگار زیبا یی باطنه که هیچ وقت تکراری نمیشه اگه همسرتو واسه زیبایی ظاهرش انتخاب کنی مطمئن باش که دست بالادست زیاده وهمیشه زیبا تری از لحاظ چهره وجود داره ویه روز میاد توزندگیت چون دنیای کوچیکیه
اما فکر کن آیامعامله ی یه باطنه پاک؛وفادار ؛قابل اعتمادوصادق که همیشه میشه روش حساب کنی چه تو خوشی چه ناخوشیها درمقابل یه ظاهر موقتا زیبا دوسر باخت نیست؟
-
باعرض سلام و ادب خدمت همگی دوستان.
به نظر من زیبایی ملاک اصلی نیست اما یکی از ملاک هایی که میتونه مهم باشه و توی تصمیم گیری افراد نقش داشته باشه.
-
ابن سینا میگه که زیبایی برا 6 ماه اول زندگی خوبه
ابن عبدالله (خودم رو میگم):زیبایی برا6روز اول خوبه(تو این دوره زمونه)
رفیق گول زیبایی رو نخورتا کی میخوای با زیبایی زنت زندگی کنی در کنار زیبایی اخلاق،متانت،دین داری هم مهمه
راستی یادت باشه تو سن 18تا22 خوشکل پسندی
و تو سن 22تا28 مشکل پسندی
و در آخر تو سن 28 به بالا سخت ترین پسندی
پس زود تصمیم نگیر ...[cheshmak]
-
من از یه چیز مطمعنم اونم اینه ک شاید بشه چهره ای ک زیبا نیستو با یه اخلاقه خیلی خوب زیباش کرد ولی هیچوقت نمیشه یه اخلاقه بدو با یه چهره ی خوشگل عوض کرد.من واقعا تجربه کردم.کسایی بودن تو زندگیم که خیلی زشت بودنا ولی بخاطر اخلاقشون من اصلا زشتیاشونو ندیدم و کسانیم بودن که درست برعکس این بودن.موضوع یک عمر زندگیه زیبایی پایدار نیست خدا خودش داده و یکروزم ممکنه بگیره ازمون ولی اخلاقو خودمون ب دست اوردیم و خدا چیزی ک خودمون با تلاش ب دست میاریمو معمولا ازمون نمیگیره.درست نمیگم؟؟؟
-
من میگم اخلاق مهم تره اخه زیبایی بعدیه مدت برات عادیمیشه توبااخلاق همسرت زندگی میکنی نه با زیباییش بعدشم زیبایی بایه اتفاق مثه یه تصادف ازبین میره امااخلاق خوب همیشه میمونه
-
به نظر من معيار اصلي نميتونه باشه ولي موضوع كمي هم نيست كه بشه ساده گرفت چون الان در اين زمونه به ظاهر افراد بيشتر از فكراي قشنگشون بها ميدن اگر كسي ظاهرش مناسب نباشه حضورش آنقدركمرنگ ميشه در جامعه كه نميتونه پيشنهادات فكري كه داره ارائه كنه..................................
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
golden3
سلام ممنون از موضوع بسیار جالبی که گذاشتیدفقط قبل از اینکه شروع کنم میخوام بگم خدا هیچ کدوم از بنده هاشو زشت نیافریده هرعضوی از بدن ما به هرشکلی که هست لابد حکمتی داشته که آفریده شده.
و اما نظر من....
امروزه خیلی آ به این موضوع اهمیت میدن ولی به نظر من سیرت زیبا مهمه نه صورت زیبا چرا که خیلی از انسانها از زیبایی شون به درستی استفاده نمیکنن.1مشکلی که اکثر جوانان این دوره دارن اینه که ترس از اطرافیان و نیش وکنایه اونا دارن من که خیلی از این افراد دیدم, وقتی دختر یا پسری ازدواج میکنن بعد اونارو با هم میبینن میگن حیف نبود دختره یا پسره به اون قشنگی!هیچ کس نمیگه آدم خوبیه .
واما در مورد از دست رفتن زیبایی...
من اگه باشم قبولش میکنم,این موضوع هم برمیگرده به این که زمان ازدواج زیبایی رو ملاک قرار داده باشیم یا باطن شو اگه هرکدوم از ما خودمونو فقط برای 1 لحظه جای طرف مقابل فرض کنیم میبینیم درکش سخت نیست.
در نتیجه همه چیز به دیدگاه خودمون بستگی داره برای داشتن1 زندگی خوب باید سنجیده رفتار کرد بهتره اول به سیرت طرف پرداخته بشه بعد در جایگاه های بعدی زیبایی و پول. [tashvigh] (چقدر خودمو تحویل گرفتم [nishkhand] )
تن آدمی شریف است به جان آدمیت
نه همین لباس زیباست نشان آدمیت
اگر آدمی به چشمست و دهان و گوش و بینی
چه میان نقش دیوار و میان آدمیت
خور وخواب وخشم وشهوت شغبست وجهل وظلمت
حیوان خبر ندارد زجهان آدمیت
به حقیقت آدمی باش وگرنه مرغ باشد
که همین سخن بگوید به زبان آدمیت
مگر آدمی نبودی که اسیر دیو ماندی
که فرشته ره ندارد به مقام آدمیت (سعدی)
-
سلام:
زیبایی هم مهمه ولی نه اون زیبایی که در ملع عام باشه و همه ازش لذت ببرن مثل بعضی از خانم ها که دیده شدن رو گدایی میکنن.