پاسخ : در سال همت و تلاش مضاعف برای تعجیل در فرج امام زمان عج چه کنیم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamanabroo
نه بنده همچین ادعایی نکردم. اون مطلبی که شما زیرش از اون به حقیقت یاد کرده بودین تمامش حقیقت محض نبود. که توضیحش رو هم دادم .
اگه حرف بنده اینجوری نشون می ده معذرت خواهی می کنم.
بله ، تجربه و گذر عمر یکسری از حقایق رو روشن می کنه . اما نه تمام حقیقت رو .
ما هم از این حسن همجواری خوشحالیم و امیدواریم که بتونیم بیشتر از همدیگه استفاده بکنیم.
یارب
با سلام و عرض ادب خدمت کمان ابروی گرامی
شما به بزرگواری خود، از رفتار عجولانه ی بنده چشم پوشی کنید امیدوارم سوءتفاهمات حل شده باشه.
بنده هم دلایل منطقی و موجهی داشتم برای حرفام با پشتوانه ی سخت تجربه های کوتاه عمرم.
تمام حقیقت را نه خدا اجازه ی درکش را داده و نه قدرت و ظرفیت درکش را ما انسانها داریم.
پس آنچه گفته می شه روی جزءیاته و می تونه این حرف حقیقت جزئی در متن بالا بلند نهفته باشه.
موفق باشین
یاعلی
آقا مهدی گل،من که توی این سایت کاره ای نیستم ولی شما اگر دستت به جایی میرسه به بعضی از دوستان بگو که با انتخاب عکسهای آنچنانی،زننده و محرک نه تنها در این سال موجبات رضایت خدای متعال را فراهم نمیکنند،بلکه موجب تاخیر در فرج هم میشوند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moghaddasin
آقا مهدی گل،من که توی این سایت کاره ای نیستم ولی شما اگر دستت به جایی میرسه به بعضی از دوستان بگو که با انتخاب عکسهای آنچنانی،زننده و محرک نه تنها در این سال موجبات رضایت خدای متعال را فراهم نمیکنند،بلکه موجب تاخیر در فرج هم میشوند.
البته شما سرورید
شما درست می فرمایین اگه موردی رو مشاهده کردین به ناظم های سایت اطلاع بدین تا رسیدگی کنند.
بله بعضی وقتا کارهای کوچولو و ریزی هستند که ازشون غافلیم....
ممنون
به نظر شما
غیر از مراسماتی که به مناسبت های مختلف برگزار میشه مثل دعای ندبه ، دعاهای فرج که عموما می خونن بعد از نمازها و ...
چه کارهای دیگری می شه کرد که توجه عمومی مردم رو به امام زمان عج بیشتر کرد؟
حتی کارهایی که شاید کوچک به نظر برسه اما تاثیر زیادی داشته باشه.
چون ما می خواهیم زمینه ساز ظهور حضرت مهدی عج بشیم.
پس باید یه کاری بکنیم ...
با سلام خدمت كمان ابروي عزيز :
از اينكه بنده را به اين بحث دعوت نموديد بسيار بسيار سپاسگزارم و اين نهايت لطف شماست نسبت به اين حقير و بنده ارادت خاص دارم به شما / اما چون بنده اصول اعتقادي اي بر پايه ي مطالعات و بينش و تحقيقات و عقل خود دارم كه مطرح كردن آنها در اينجا كه يك سايت عموميست صحيح نيست و شايد موجب رنجيده خاطر شدن برخي از دوستان خواهد شد / ترجيح مي دهم در اين بحث وارد نشده و شركت ننمايم .
پيشاپيش از حسن نظر جنابعالي از بنده نوازي اي كه فرموديد تشكر و تقدير مي نمايم .
ارادتمند شما و همه عزيزانم
بروجرديان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
منصور بروجرديان
با سلام خدمت كمان ابروي عزيز :
از اينكه بنده را به اين بحث دعوت نموديد بسيار بسيار سپاسگزارم و اين نهايت لطف شماست نسبت به اين حقير و بنده ارادت خاص دارم به شما / اما چون بنده اصول اعتقادي اي بر پايه ي مطالعات و بينش و تحقيقات و عقل خود دارم كه مطرح كردن آنها در اينجا كه يك سايت عموميست صحيح نيست و شايد موجب رنجيده خاطر شدن برخي از دوستان خواهد شد / ترجيح مي دهم در اين بحث وارد نشده و شركت ننمايم .
پيشاپيش از حسن نظر جنابعالي از بنده نوازي اي كه فرموديد تشكر و تقدير مي نمايم .
ارادتمند شما و همه عزيزانم
بروجرديان
سلام جناب بروجردیان عزیز
خواهش می کنم . ما هم ارادت داریم خدمت شما.
خیلی خوشحال شدم که دعوت بنده رو اجابت کردید و تشریف آوردید .
به تصمیم شما احترام می گذارم و این رو هم بگم که همین حضور شما مایه دلگرمی ماست.
شما بزرگوار هستید، و مایه تحسین.
کوچیک شما
مهدوی
از دعوتتون ممنونم اما دراین مورد نظر وتخصصی ندارم
{big green}{big green}{big green}{big green}
با سلام خدمت دوست عزيز
به روشنفكراني كه اقتصاد را"اصل"ميدانند بياموز كه: اقتصاد هدف نيست وبه مذهبي هايي كه"كمال"را هدف ميدانند بياموز كه:
اقتصاد هم "اصل" است(دكتر علي شريعتي)
همیشه با خودم فک می کردم که اگه ما واقعا ادعا داریم که منتظریم ، چرا پس کاری نمی کنیم ؟!
به نظر من این کشور با این وضع اصلا آماده ظهور نیست !
باید بسازیمش
خودم تصمیم گرفتم از اول امسال بیشتر درس بخونم و تمام تلاشمو واسه اینکه بتونم اول اطلاعات خودمو بالا ببرم و بعد اگه خدا توفیق داد، اونا رو انتقال بدم ، می کنم .
سلام خدمت دوستان
اول تشکر از آقا مهدی برای این تایپیک خوبشون
و تشکر از دوستان حاضر
فکر کنم بهترین روش تبلیغ،رفتار یک انسان معتقد به خدا و منتظر هست.اینکه ما در تمام رفتارهای روزانه اون اخلاقی که مد نظر امام عصر عج الله هست رو نشون بدیم.اون اخلاقی الهی که رسول الله برای تکمیل اون آمدند و با اون اخلاق به قلبها حکومت می کردند.دوست عزیزمون مطلبی از دکتر شریعتی رو آورده بودند،که این معنی این رو می ده که خیلی خوبه که ما از ابزارهایی که در این دنیا در اختیار داریم استفاده کنیم و با اونها هم خودمون وهم اطرافیانمون رو به سر منزل مقصود برسونیم.یک بغال،یک مهندس،یک کارگر همه میتونند با رفتار نشون بدند خوبی ها رو و مسلما هیچ کس نیست که جذب خوبی نشه.