اتفاقا شما يه دور بخون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوست عزیز
ببینید ما وقتی که با واقعیت های علمی روبرو میشیم باید سعی کنیم تعصب های غیر منطقی رو کنار بزاریم......
آقا امیر حق دارن یک سری میکروب ها حساس به حرارت نیستن و حتی بعضی هاشون حرارت دوست هستن و تلاش ایشون واسه ی اطلاع رسانی کاملا منطقی و مردوم دوستانه و قابل تقدیره، چون ما نمی تونیم واژه ی استریل و پاستوریزه ی کامل رو واسه ی همه ی میکروب ها به کار ببریم و این دلیل منطقی و علمی داره که من به شما پیشنهاد میکنم که کتاب میکروب شناسی رشته ی دارو و یا پزشکی رو مطالعه کنین تا خودتون به شخصه نسبت به این میکروب ها آگاهی پیدا کنین و حتی به ما در امر اطلاع رسانی با آگاهی کمک کنین........
همه ی ما خوب میدونیم که در کشور ما نون در بهترین شکل هم یک سری ضایعاتی داره که فابل مصرف نیست پس بهتره خودمونو با واژه ی صرفه جویی گول نزنیم.
شما اگه به پیشنهاد من بابت مطالعه ی این میکروب ها عمل کنین من ازتون ممنون میشم.
من تمام حرفام رو پس می گیرم، متاسفم...
ویرایش شد... سهیل
فکر نمی کنم پیشنهادم انقدر خنده دار بوده باشه
کتاب میکروبی که گفتم یه کتاب کامل و جامع راجع به ویروس ، باکتری، انگل و..... هستش
فقط یه توصیه ی دوستانه بود که فکر نمی کردم بهتون بر بخوره. خیلی راحت تر بدون اینکه همه چیز رو به تمسخر بگیرین می تونید نظر خودتونو اعلام کنین اینم یه توصیه ی دوستانه ی دیگه...........
دوستان ما اينجا نيمديم كه با هم ديگه دعوا كنيم اومديم كه چيزي ياد بگيريم .
با لحن تند حرف زدن و مسخره كردن و با كنايه صحبت كردن چه مشكلي رو حل مي كنه ؟ !
خواهش مي كنم قبل از اينكه آيكن ارسال پاسخ رو فشار بدين اول يه دور ديگه بخونين كه خداي نكرده با يه پست دوستي و صميمت رو آسيب نزنيم .
بله ، چشم ، من به نوبه ی خودم از همه معذرت می خوام:">
دوستان خوبم
هشدار ما در این تاپیک کاملا علمیه ؛ از همگی تقاضا دارم اگر کوچکترین انتقادی به موضوع وارد می دونن اون رو بر اساس اصول علمی و نه بر پایه قضاوت های شخصی صرف مطرح کنند ...
ضمنا از دوست عزیزم که ما رو به بی صداقتی متهم کردند تشکر می کنم @};-
من تمام حرفام رو پس می گیرم، متاسفم...
ویرایش شد... سهیل
دوستان عزیز لطفا توجه کنید.
روزی که این سایت رو راه اندازی کردیم شعار خودمون رو این قرار دادیم ...
دوستی در کنار علم.
یعنی مهم تر از علم و دانش رو دوستی هایی که در سایت هست می دونم و می دونیم.
همه هم با هم دوستیم و رنگ ها تنها مسئولیت افراد رو در این سایت نشون میده.
از همین آقا سهیل گرفته تا دوستمون آقا امیر می دونن که کاربر عادی و همکار تنها فرقشون رنگشونه.
امیدوارم شما دوستان علم رو مقدمه بر دوستی ندونید ... بلکه دوستی رو مقدم بر علم بدونید.
با تشکر از همگی و بخصوص این دو دوست عزیزمون. ;)
در مورد این بخش ، لازم نمی دونم بحث ادامه پیدا کنه.
مطالب در حد اطلاع رسانی بود که در همین حد کفایت می کرد.
این مطلب قفل شد.
کسانی که شکایتی هم دارن به بنده مراجعه کنن.
موفق باشید